AntiMafia

Un blog pentru neliniştea dumneavoastră

Generalul Constantin Degeratu, pumnul din gura justiţiei române

Ostaşi, vă ordon : Ciocu’ mic !

Cotidianul Gorjeanul a obţinut documentul care dovedeşte că generalul în rezervă Constantin Degeratu, omul care se află în spatele investitorului” american de la Sadu, a participat în prima linie la muşamalizarea dosarelor Revoluţiei din 1989. În calitate de secretar de stat şi şef al Statului Major al Armatei, Degeratu  semna  Ordinul 522 din 19.11.1997, care interzicea salariaţilor MApN să facă declaraţii în legatură cu evenimentele din decembrie 1989, în faţa instantei ori către organele de cercetare, fără aprobarea Ministrului Apărării.

 Au trecut mai bine de 20 de ani de la Revoluţie. Dosarele nu a fost finalizate, iar termenul de prescriere al crimelor se apropie cu paşi repezi. Într-o încercare jalnică de a distrage atenţia de la criza în care a aruncat România, puterea dâmboviţeană a dat ordin să se scoată la iveală câteva hartii fără valoare, referitoare la evenimentele din ’89. Organizaţia paramilitară care conduce Parchetul General a executat ordinul fără să clipească şi sub presiunea hotărârilor CEDO, a aruncat  praf în ochii revolutionarilor intraţi în greva foamei. Mormane de hârtii fără valoare, atent selecţionate de oamenii Cotroceniului au fost date asociaţiilor de revoluţionari. Cele mai importante informaţii au fost secretizate, ascunzându-se astfel, adevărul despre ucigaşii Revoluţiei în arhivele SRI, DGIPI sau SIE. La cererea expresă a Moscovei, la începutul anului 2009, Ion Iliescu şi securistul Nicolae Pleşiţă, au fost puşi la adăpost, primind NUP în toate dosarele. Generalul Dan Voinea, procurorul care se ocupa de Revoluţie a fost îndepărtat de la Parchetul General, acuzat că ar fi tergiversat soluţionarea dosarelor. Nu a fost întrebat în ce condiţii s-au desfăşurat cercetările, dacă a primit informaţii sau documente clasificate. Cu câteva excepţii, crimele Revoluţiei au rămas fără autori pentru că armata şi serviciile secrete i-au protejat pe infractori. Mai mult, de două decenii, chiar cei aflaţi la cârma ţării au muşamalizat dosarele Revoluţiei, ascunzând dovezile şi intimidând martorii. Ca de obicei, adevărul este undeva la mijloc, în rapoartele şi ordinele clasificate ale serviciilor speciale.

Despre Ordinului 522/1997…

 … s-a mai vorbit în presă. Generalul Degeratu a fost acuzat că în 19 noiembrie 1997, în calitate de şef al Statului Major General şi secretar de stat MApN, a suspendat temporar ” dreptul tuturor angajaţilor din subordinea SMG, militari sau civili, de a furniza presei şi procurorilor, informaţii cu privire la ” activitatea proprie sau a altor persoane pe timpul evenimentelor din Decembrie 1989″. Orice persoană care dorea să depună mărturie sau era chemată de justiţie să depună mărturie (şi făcea parte din organigrama MApN), trebuia să ceară aprobarea ministrului. Aşadar, ministrul decidea cine depunea sau nu mărturie despre crimele Revoluţiei. Documentul nu a fost dat publicităţii niciodată, probabil, din motive de secretizare. Gorjeanul a obţinut ordinul compromiţător. Documentul dovedeşte că în timp ce procurorii se chinuiau să scoata la iveală criminalii, Armata, la cel mai înalt nivel, ascundea dovezile şi împiedica martorii să depună mărturie. Iată cum omul marelui sforar de la Cotroceni ( fost consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Traian Băsescu), aflat azi în spatele investitorului american de la Sadu, nimeni altul decât generalul (r) Constantin Degeratu, tragea sforile şi în dosarele Revoluţiei din 1989. Cu această ocazie, marele commandant de oşti Degeratu a dat poate cel mai important ordin din cariera sa  – Ostaşi vă ordon : Ciocu’ mic !

21/06/2010 - Posted by | Armata, Ciocoii de serviciu, Deontologii, presa si serviciile secrete, Justitie si injustitie, Revolutie

17 comentarii »

  1. DEGERATUL AFOST FOLOSIT SI SANTAJAT DE BASESCU!DICTATURA REINSTAURATA.DE BASESCU TRAIAN.
    LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE IN PERICOL!
    AM INTELES CA IN ANUL 2002,CLUBUL ROMAN DE PRESA AR FI CERUT INCHIDEREA POSTULUI O.T.V..
    PRIMARUL IOAN MOT(INFILTRAT IN PC, DECONSPIRAT SI TRECUT LA P.D.L.) ESTE FOLOSIT DE BASESCU SI D.N.A.
    „Cei 12 ani ma recomanda pentru un nou mandat” : Judetul Arad Ma 15 apr 2008 16:26:58 +0300
    Judetul Arad : Convorbire cu Ioan Florin Mot, primarul comunei Zarand
    Convorbire cu Ioan Florin Mot, primarul comunei Zarand
    Pentru Ioan Florin Mot administratia locala este ca o doua casa. A trecut prima data pragul Primariei in 1981, iar de atunci tot acolo il gasim si astazi. Putem spune ca el a s-a nascut, a copilarit, iar mai apoi s-a maturizat odata cu Primaria din Zarand. Om al locului 100%, cunoaste ca pe buzunarul lui toate strazile, potecile si campiile din comuna. Dar si oamenii, cu durerile, bucuriile si nevoile lor.
    Primul mandat l-a inceput in 1996, pe cand avea numai 32 de ani. Astazi, dupa 3 mandate consecutive se numara printre cei mai longevivi primari din judetul Arad.
    Pentru urmatorii 4 ani, Ioan Florin Mot isi propune sa continue proiectele precedente, dar si sa initieze altele noi. In asa fel incat Zarandul sa capete o alta fata, compatibila cu statutul de comuna europeana.
    Experienta acumulata in administratie, lucrurile bune facute pentru comunitate, capacitatea si dorinta de a continua si finaliza proiectele incepute, sunt tot atatea argumente care il propun pe Ioan Florin Mot pentru un nou mandat la Primaria Zarand.
    Vine o perioada decisiva pentru comuna: accesarea fondurilor europene
    – Domnule Ioan Florin Mot, cum ati hotarat sa candidati pentru inca un mandat la Primaria Zarand?
    – In principal m-am gandit la faptul ca trebuie sa termin ceea ce mi-am propus sa realizez pentru locuitorii comunei Zarand. Ar fi mare pacat sa ies din administratie tocmai acum, fara a finaliza toate proiectele mele. Am in spate o experienta de 3 mandate de primar, perioada in care am acumulat o experienta extraordinara in munca de administratie locala. Mai mult decat atat, consider ca perioada urmatoare este una decisiva pentru dezvoltarea localitatilor din judetul nostru datorita posibilitatilor de a beneficia de fondurile nerambursabile europene.
    – Care credeti ca este cel mai important atu al dumneavoastra, ca si candidat pentru Primaria Zarand?
    – Cred ca, de departe, cel mai important atu al meu este experienta dobandita in cei 12 ani de administratie locala. Va dati seama, vorbesc aici de niste ani in care am condus destinele unei comune cu aproape 2.900 de locuitori. Chiar daca nu intotdeauna a fost usor, cred ca am reusit, intr-o mare masura, sa cresc bunastarea locuitorilor de aici. Oamenii ma cunosc, stiu cine sunt si cum ma prezint in fata lor.
    Stiu tot ce misca in Zarand
    – Domnule Ioan Mot, care credeti ca sunt cele mai importante realizari ale dumneavoastra?
    – Pot spune ca am realizat o serie de lucruri atat in ceea ce priveste gospodarirea comunei, cat si investitii pentru ridicarea nivelului de trai al oamenilor. La capitolul realizari as aminti aici cateva cum sunt, de exemplu, trotuarele, pietruirea strazilor, construirea de podete. Un alt obiectiv important pentru noi a fost introducerea retelei de apa pe o intindere de 36 de km. Mentionez ca toate aceste lucruri contribuie la cresterea gradului de confort al locuitorilor.
    – Cum identificati nevoile oamenilor, faptul ca un anumit lucru este prioritar altuia?
    – Ca localnic nascut si crescut in Zarand consider ca stiu foarte bine tot ce misca in aceasta zona. De asemenea, va dati seama ii cunosc indeaproape pe toti locuitorii din comuna. Mai pot adauga faptul ca sunt intr-o legatura permanenta cu oamenii, deci stiu nevoile lor, problemele lor, dorintele lor…
    Gaz, apa, canalizare
    – Ce planuri aveti pentru urmatorii 4 ani?
    – Ideea de baza este, dupa cum am mai spus, continuitatea. Cand am candidat prima data la Primarie am avut un program electoral pe termen scurt, mediu si lung. Marea mea dorinta este ca, la sfarsitul urmatorului mandat, sa pot sa spun ca am schimbat in bine, atat cat a fost posibil, cu resursele avute la dispozitie, viata oamenilor din comuna. Ma refer aici inclusiv la proiecte avute in vedere inca mai demult si pe care vreau sa le transform in realitate.
    – Concret, cateva exemple?
    – Vreau ca in mandatul urmator sa continui cu asfaltarea strazilor si realizarea canalizarii in comuna. De asemenea, doresc reabilitarea scolilor, Caminului cultural si a gradinitelor. Un alt proiect al meu se refera la introducerea retelei de gaz si a retelei de apa. Dupa cum se vede, toate vor contribui la cresterea nivelului de confort in comuna noastra.
    Cu oameni, pentru oameni
    – Cat de importanta este echipa administrativa de la Primarie pentru dumneavoastra?
    – In orice act administrativ, fara oameni priceputi si devotati nu se poate face treaba. Eu consider ca functionarii de Primaria Zarand sunt niste profesionisti care stiu sa se achite cum se cuvine de toate sarcinile primite. Locuitorii comunei trebuie sa ne simta tot timpul alaturi de ei. Cu oameni, pentru oameni.
    – Care este cea mai mare satisfactie a dumneavoastra, ca primar, dupa atatia ani petrecuti in primarie?
    – Cred ca faptul ca am reusit sa ajut oamenii. Lucrez in primarie din 1981, cand am inceput ca agent agricol, deci am ceva ani petrecuti in administratie, timp in care cred ca am reusit sa schimb partial nivelul de trai din comuna.
    Obligatoriu, trebuie sa mergem mai departe
    – Deci aveti peste 12 ani de administratie?
    – Asa este ! Un lucru cu care ma mandresc, dar si un lucru care ma obliga, in acelasi timp. Iar pentru mine acest lucru este, de fapt, un motiv in plus de a dori sa finalizez cateva proiecte foarte importante pentru Zarand. Doresc ca si in Zarand sa se simta ca Romania a ajuns sa faca parte din Uniunea Europeana.
    – Va vad intrand foarte optimist in aceasta campanie electorala?
    – Asa este. Si stiti de ce sunt asa? Raspunsul e foarte simplu. Pentru ca oamenii ma cunosc suficient de bine. Stiu ce am facut pana acum pentru ei si au incredere ca voi face si in continuare.

    Judetul Arad
    Zarand, o comuna rodnica in care proiectele sunt uitate pe masa Consiliului Judetean! – Judetul Arad Mi 21 nov 2007
    Judetul Arad – Zarand, o comuna asezata in miezul campiei Crisurilor atestata documentar in 1198…
    Zarand, o comuna asezata in miezul campiei Crisurilor atestata documentar in 1198… Oamenii sunt harnici si impatimiti in truda pamantului.
    Un istoric aradean, om de inalta tinuta stiintifica, academicianul Teodor Ardelean dezvolta istoria straveche a locului, pornind de la cetatea „Sarra” devenita, de-a lungul vremurilor, Zarandul de azi, un spatiu aflat in cercetare istorica privind posibilitatea ca punctul zero al omenirii – potrivit teoriei sale – sa fi plecat chiar de aici.
    Din pacate, dezvoltarea economica nu se ridica, inca, la nivelul pe care-l merita comuna, din pricini… politice (?!).
    Ioan-Florin Mot este unul dintre primarii judetului Arad.
    Ne-a vorbit mult despre proiectele sale privind modernizarea comunei, despre oamenii sai harnici, buni agricultori si crescatori de animale.
    „Sunt mandru de comuna mea, de istoria ei straveche si vreau sa realizez acel liant dintre trecut si prezent, intre istorie si o noua devenire, europeana a acestui loc asezat in miezul judetului.”
    Nu se stie de ce, dar majoritatea proiectelor facute au ramas uitate pe masa Consiliului judetean, asta insemnand o tragere inapoi in mersul dinamic pe care trebuie sa-l fi avut pana acum, Zarandul.
    „Un proiect deosebit de important care sta in atentia noastra este cel de reabilitare a unitatilor de invatamant scolare si prescolare, in cele doua localitati, Zarand si Cintei, asemenea celui de reabilitare a drumurilor. Din pacate, nu am primit niciun raspuns pozitiv pana acum!”.
    Un alt proiect extrem de necesar comunei priveste introducerea retelei de apa in Zarand.
    „Suntem deja in faza de finalizare a studiului de fezabilitate, urmand sa mai primim doar avizele necesare. Speram ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa putem demara deja lucrarile.”
    Proiecte importante peste care s-a asternut praful… tacerii
    Introducerea gazului este o problema prioritara pentru multe comune ale judetului, deci, intrebam primarul si despre acest aspect.
    „Firesc, avem proiect si pentru introducerea gazului in scolile din Zarand si Cintei. De fapt, este un proiect comun cu primariile din Seleus, Pancota si Tarnova, acesta fiind deja depus la CJ”.
    Pentru ca Florin Mot pare cu adevarat deranjat, vorbind, mai ales, despre problema reabilitarii scolilor, asteptam o continuare: „din toate planurile pe care ni le-am facut, avem disponibili 360 de milioane lei pentru achitarea facturilor diferitelor materiale achizitionate. Concret, am avea de primit 20 de miliarde lei, din care nu am beneficiat decat de 180 de milioane lei… De asemenea, am intocmit un proiect pentru reabilitarea strazilor din comuna, suntem inregistrati la CJ, dar nici pana in ziua de azi nu am primit vreun raspuns! Am mai depus, totodata, un proiect pentru repararea caminelor culturale din Zarand si Cintei”. Privita in ansamblu, problema proiectelor lasate de izbeliste e foarte ciudata…
    Lasand deoparte partea politica (care nu ar fi trebuit sa creeze comunei vreo problema!) se vede clar ca, totusi, ceva nu functioneaza.
    „Nu e corect ce se intampla cu unele comune! – spune primarul Mot. Unele sunt favorizate si primesc bani sanatosi, pe cand altele, asa cum este Zarand – sunt ignorate! Toate acestea au o explicatie pe care prefer sa nu o dau eu!”
    Ceea s-a putut realiza s-a facut, pe langa toate problemele curente.
    S-a modernizat dispensarul, s-au dat bani pentru cele trei biserici (ortodoxa, baptista si penticostala).
    Nu putem incheia acest articol-semn de intrebare (mirare) fara sa amintim de aspectul fondului funciar.
    „Sunt solicitate 360 de hectare de teren, dar dosarele aprobate de Prefectura sunt in numar de 27! Se vor da din pasune, probabil, astfel ca la primarie vor ramane vreo 2000 de hectare!”
    Comuna Zarand face parte din Euroregiune, o uniune de proiecte comune ale comunelor Santana, Zimand, Simand, Pancota si Olari.
    Deosebit de mandru, primarul Mot ne arata placheta Politiei locale italiene acordata comunei Zarand de catre „Unione dei comuni del Camposanpierese”
    Sarbatorile de iarna bat la usa, primaria se pregateste de sarbatoarea Pomului de Craciun, darurile copiilor, desi nici cetatenii in varsta, cu probleme, nu vor fi uitati.
    Importat este deci, ca intreaga comuna sa fie bagata in seama, eforturile primariei sa se incununeze cu rezultate pozitive pentru dezvoltarea localitatii.
    Caci, asa cum spune primarul, „oamenii au vazut eforturile administratiei locale, faptul ca am incercat sa demaram lucrari si proiecte importante pentru dezvoltarea comunei, a unui loc frumos care merita sa intre in toate drepturile unei localitati in curs de modernizare”.

    Cristian Preda diminueaza credibilitatea PDL si a lui Traian Basescu. Dupa ce a garantat pentru Teo cea cu PLM, GDS-istul ales pe lista, ca la PCR, ii da lectii de “credibilitate” premierului Boc. De la ode lui Ceausescu la atacurile la Eminescu
    June 21st, 2010
    Guvernul Boc a diminuat atat credibilitatea PD-L, cat si pe cea a lui Traian Basescu, este de parere europarlamentarul democrat liberal Cristian Preda, citat de Ziare.com. Eu cred ca mai degraba un politruc ca Cristian Preda este cel diminueaza incontinuu credibilitatea PD-L si a lui Traian Basescu, in numele caruia isi aroga ca gavareste (nu e nici o cacofonie si nici gagafonie, mai, Preda! – mai citeste-i si tu pe Iorga si Eminescu inainte de a-i da lectii lui Cezar Preda!). Iata ce-si permite listaciul din PE, dat afara recent de la Facultatea de Stiinte Politice:
    “Din noiembrie incoace, de la realegerea presedintelui Basescu, Guvernul Boc a diminuat atat credibilitatea PD-L, cat si credibilitatea lui Traian Basescu. Sigur ca in aceste conditii se pune in mod acut, dramatic, as spune, chestiunea recapatarii unei increderi, recredibilizarii si a Partidului Democrat Liberal si, as spune, cred ca e nevoie si de acest plus de credibilitate pentru presedinte, pentru ca presedintele nu e intr-o logica electorala. Trebuie sa fim lucizi: in acest moment exista un deficit de credibilitate major”, a declarat Preda la RFI.
    Se pune intrebarea simpla: cine este Cristian Preda? Cum isi permite un personaj care a ajuns europarlamentar pe lista, ca la PCR, sa critice munca unui om ales (si chiar reales, si primar si deputat)? Ce a facut acest individ guraliv pentru partidul din care face parte si, in fond, pentru tara? Mai concret: ce a facut acest om? In afara de parturi trase cu gura si supte apoi imediat de toate canalele mogulilor, in special prin intermediul Vox Pu(b)lika si al vuvuzelelor lui Vintu si Soros din presa, prin ce se recomanda acest stramb de “dreapta”? Prin odele pe care i le-a adus lui Ceausescu pe cand era trompetist UASCR (membru PCR din 1987!)?. Prin apartenenta la Reteaua Tismaneanu?
    Am auzit chiar azi, din gaura din fata a unui coleg de tovarasie al “societatii in civil”, Cristian Pirvulescu, ca Cristian Preda, acelasi, s-ar afla pe o lista de “prezidentiabili” in 2014, pentru “era post-Basescu”, alaturi de – tineti-va bine! – Baconschi, Voinescu . Sigur n-a uitat pe cineva?! Dincolo de ridicol, i-as propune stimabilului propagandist GDS, daca este asa de tare-n gura, sa-si dea demisia din Parlamentul European – ca tot critica alegerea pe liste! – si, la urmatorul post liber de parlamentar, sa nu mai propuna inca o Teo- ci sa candideze personal. Singur, singurel, in fata poporului. Sa vedem: ia trei voturi si jumatate (Tismaneanu)? Si abia dupa aia sa (mai) vorbeasca daca o sa mai aiba vreun piuit ceva…

    Comentariu de ENE DRAGOS MARIAN | 22/06/2010 | Răspunde

  2. 5. ZEUL SUPREM RA ,RELIGIA ŞI LIMBA SACRĂ
    A DACILOR ŞI A ROMÂNILOR. . EXTRATEREŞTII
    ADEVĂRUL Dela apariţia omului în Eden până la victoria definitivă a Creştinismului
    Oamenii care au trăit pe teritoriul fostei Dacii dinainta potopului şi până în zilele noastre în cel mai mare număr s-au închinat zeului creator al Universului purtând numele de Ra şi fiului acetuia numit Ri ,Re sau Lumină.Numele de Ra ,în trecutul foarte îndepărat se pronunţa „La „ .
    În cele ce urmează , prezentăm principalele momente însoţite de dovezi istorice în care aflăm în Dacia limba vorbită şi scrisă cu numele lui Ra şi Ri:
    A. Anterior potopului de pe vremea lui Noe.
    1. Imagini,text scris,semne muzicale , vocea lui Isus Cristos din Programul lui Ri imprimate pe piesele arheologice, recuperate din Biblioteca Edenului .In prezent predate cu proces verbal Muzeului Judetean Arad ,fotografiate şi publicate in lucrările noastre.(Aceste piese ,după unii ,sunt de natura misterului, )
    2.Text codificat şi imagini desenate pe Harta Dacia Antică, existentă în Biblioteca Bisericii Sfântul Nicolae Braşov.
    3.Fotografii din Eden transmise de satelitul american (Templul Sfânt al Edenului,armata lui Lucifer pietrificată în momentul trecerii la atac asupra Templului Sfânt al Edenului, imagini şi texte pe plăci similare lespezilor de piatră.
    B. La sfârşitul potopului :
    l.Lespezi de piatră cu imagini şi texte scrise în hotarul localităţii A-Ra-neag jud. Arad (Fotografii transmise de satelitul american )
    2. Numele localităţii A-Ra-neag care exprimă desnăjdejdea unui om înşelat în credinta lui .Iată conţinutul numelui Araneag : A= iacă; Ra= Ra (Dumnezeu) ; neag de la verbul a nega ,a constata o neînfăptuire a convingerii sale, ,desnădejede. Concret : Iacă ,Ra nu se vede şi nu ne ajută!Aceste cuvinte probabil au fost pronunţate de unul sau mai mulţi din supravieţuitorii potopului care timp de 150 zile nu au văzut uscat ci pretutindeni numai apă.
    3.O Zonă de pe Masivul Zărandului purtând denumirea în limba vorbită în Eden: Ra!Vha ( Oaha sau Uvha, Uha ) cu înţelesul : Ra= Ra sau Dumnezeu; vha= iată.Cuvintele au fost rostit de Noe în momentul când printre nori s-a zărit imaginea luminoasă a lui Ra . Iată Ra !
    4. Vârful Masivului Zărand este zonat cu denumiri care amintesc despre potop Zona Cioaca „ a” ,Cioaca „ b”, Cioaca ,, c „ adică stînci de piatră înclinate în diferite poziţii amintind despre prăbuşirea muntelui; Zona cap de drac amintind numele spiritului negativ din timpul potopului, ;Zona High-Life sau Vîrful pe care s-a salvat viaţa; Zona orbilor,Zona Crucea Ţiganului;Zona Izvorul Sfînt, sau Fe-Re-geu conţinând numele lui Re.
    5 Corabia cu cruce, imagini de oameni şi animale sub pământ fotografiată de satelitul american (posibil este un desen pe stâncă sau statui de forma oamenilor şi a animalelor realizate după potop de îngerii Edenului)
    6 Bălţile , crăpăturile scorţei terestre, lacurile din Ţara Zărandului şi împrejur , balastiere cu nisip la adâncimi de 50-100 cm formate în timpul scufundării zonei de apus a Munţilor Zărandului ca dovezi a războiului cosmic dintre spirite.
    D.După potop
    1.Topice cu Ra sau cu Re ori Ri: Munţii Sar-Ra -andului ;Localităţi: Sar- Ra -and,A-Ra-ad;Sab-Ra-ani.. : Ape : C-Ri-iş,Mu-Re-eş…
    2. Zeul Suprem a popoarele din Dacia se numea şi pronunţa Părintele G-Ra-divus cu „religie” de tip idealist,proveind din perioada indoeuropeană.Era ocrotitorul câmpiilor (Vergilius în Eneida III ).În unele perioade sau zone Marele zeu era numit ARES, ca zeu al vegetaţiei,apoi Mars şi Marte ca zeu al vegetaţiei şi al războiului .In cele din urma ambele denumiri au fot asociate in numele de Mars-Gradivus.Observâm :numele A-RE-s conţine numele de Re (După Homer Ares a trăit în Dacia).Descopeirile noastre demonstrează că lucrările literare ale anticilor au la bază informaţii reale,,realităţi istorice modificate în decursul veacurilor. Zeul Re a trăit realmente în Edenul din Tara Zarandului, şi a participat la războiul cosmic..De aici ,Zeul Ares în postura de ocrotitor a câmpiilor şi in postura de războinic . (Subliniem:rugăciunea oamenilor din Dacia adresată unui zeu considerat creatorul Universului,cel mai puternic dintre zei, nu schimbă esenţei credinţei prin denumirea dată acestuia intr-un fel sau în alt fel.El figurează in mintea credincioşilor ca zeu creator şi este venerat ca atare.,similar cu situaţia de astăzi când unele popoare numesc pe Dumnezeu Iehova sau Alah )Iată informaţiile literare din anticitate cu privire la credinţa popoarelor din Dacia în Dumnezeu având diferite denumiri (Gradivus,Marte,Ares ) în urma scufundării Templului Sfânt al Edenului şi a Munţilor Zărandului prin războiul dintre spirite.:
    „Plâng vârfurile munţilor Rodope şi culmea Pangeului şi ţara lui Rhesus,
    LOCAŞUL ZEULUI MARTE ;
    Plâng şi geţii şi hebrul şi Oritia din Attica” ( Georgica 2,461-463 )
    Autorul vorbeşte despre plânsetul munţilor,despre culmea rămasă din măreţia unor munţii ,despre Ţara lui Rhesus ! Pentru ce ?Spune autorul: pentru nimicirea Locaşului zeului Marte ! Unde se afla locaşul,munţii,culmea şi Ţara lui Rhesus ?Tot autorul spune indicând numele vecinilor acelor locuri cu denumiri care amintesc despre Zeul cel Mare numit Parintele G-Ra-Divus din Dacia de apus.Aceştia se numeau GEŢI ! Geţii plngeau împreună cu oamenii aflaţi la distanţe mari de Ţara lui Rhesus şi de de ţara geţilor.Informaţiile istorice din” Georgica „sunt atestate de Satelitul american prin forgrafiile locaşului zeului Ra ( sau Marte ) scufundat, şi acoperit cu cenuşă vulcanică .Geologia şi omul cu ochiul liber vede urmele scufundarii Munţilor Zărandului, şi culmea ce se intinde de la Mureş până la Pâncota peste care s-au rostogolit rocile de piatră formand dealurile care se opesc direct în câmpie ! Vede bălţile şi crăpăturile prin care ieşiau flăcări,gaz şi cenunşă vulcanică peste toată ţara lui Rhesus Observaţi :”Ţara lui Rhe-sus „ conţine numele lui Re .Deci, tema nu este imaginaţie .Autorul descrie realitatea din Dacia ,iar fotografiile satelitului american atestă că într-adevăr Dacia era ţara zeilor,că între cele două fluvii peste care curg Râurile Crişul Alb şi Cigher cu aproximativ 12000-14000 de ani î.e.n. se afla Raiul cu Templul Sfânt unde veneau in pelerinaj spirite pozitive din cosmos, (EXTRATEREŞTII ) ,unde se aflau permanent Fiinţe de grad superior credincioase lui Ra.
    3.Triburile plecate din Dacia: Etruscii au vehiculat în Italia numele zeului suprem cu denumirea de Janus sau Lumină,(Pe piesele arheologice de la Zărand Ri se numeşte şi Lumină ),Elene în Grecia numele Dumnezeului necuoscut sau a spiritului negativ Poseidon; în India P-Ra-japatii,în Egipt Re sau Ri
    4. Cetatea numită de romani Deu Sara,identificată a fi cetatea Sar –Ra-and din vestul Daciei
    5.Cursul Crişului Alb şi a Cigherului exact peste cursul apelor cu încreţiturile sau meandrele din jurul Grădinii Edenului.
    Râul Crişul Alb este canalizat.De cine şi dece ? De ingerii Edenului ! Motivaţii posibile: a) indicaţii a spaţiului Grădinii Edenului, b) conservarea obiectelor introduse în subteranele acestor ape (.Subliniem:piesele arheologice recuperate de noi au fost depozitate intr-o încăpere(Muzeu) peste care curge Crişul Alb ) c) cunoaşterea locului la reântorcerea pe pamânt a extratereştilor )
    6.La finele mileniului I e.n. Codex Rohonczi vorbeşte despre Marii Sara Ra cu port (îmbrăcăminte ) identic ţăranilor din localitatea Zărand.
    7.In Ţara Zărandului s-au aflat obiecte materiale de schimb(piese arheologice) proveninte anterior e.n .din cele mai îndepărtate zone terestre (Dovadă a schimbului intens din zonă ).Tot aici s-au aflat şi obiectele Culturii materiale Criş care dovedesc că în acest spaţiu după potop s-a dezvoltat o civilizaţie sedentară când în alte zone terestre oamenii se aflau în fază de culegători de fructe.
    8.Păstrarea numelui de Ra în toate schimbările denumirii cetăţii Zarandului :Sar-Ra, Deu sar-Ra, Zar-Ra-and, Zăr-Ra-and.
    10.Sensul cuvântului Zarand din limba maghiară :mulţimi de pelerini care se deplasează să se închine în cetatea Sara sau pe muntele Sara numit şi Muntele Pelerinului unde se află corabia fotografiată de satelitul american şi izvorul Fe-Re-ge-ului
    În faţa atâtor dovezi materiale care vorbesc despre Ra numele Zeului Suprem al traco-daco-geţilor din Dacia rămîi surpins de dispariţia din memoria popoarelor a locului de unde a plecat acest nume, de unde au plecat strămoşii tutuor popoarelor de pe Terra.Dacii au uita măreţia Dumnezeului lor , şi-au făurit ori li s-au făurit artificial zei cu totul deosebiţi zeului Ra din marile religii ale lumii Astfel,din povestirile unui prizoner de război,care a dus la Atena informaţii despre Zamolxes învăţat şi preot a dacilor s-a clădit religia lui Zamolxes, prezentându-l ca Zeul Sprem al dacilor despre care Herodot susţinea că nu crede nimic .(Zamolxes a existat ,ca mare profet dar nu ca Dumnezeu )Credinţa dacilor în nemurire demonstrează că popoarele care au trăit în Dacia au fost beneficiare a ideii de nemurire de la apariţia omului pe pământ,iar Zamolxes a slujit această idee Refrenul cântecilor populare (T-Ra, La,La,La..) cu Ra şi nu alt nume de zeu demonstrază această constatare. Astfel, pentru Dacia,credinţa în Ra existentă la cele mai vechi popoare ,a fost înlocuită de cercetători în Zamolxis sau chiar Gebelizis-(Gebelizis era un zeu al infernului, în care în timpul furtunilor dacii trăgeau cu săgeţi ) În acest mod locul unde şi cum a apărut pentru prima data numele lui Ra şi unde se află Templul Sfânt al Edenului cu dimensiuni fantastice 6000 /2ooo m. a fost şteres din memoria oamenilor. Dacilor li s-a furat şi schimbat religia ! Mai tarziu populatiei din Dacia i s-a furat limba susţinându-se că întreaga populatie ,in două generatii , a uitat limba vorbită înaintea ocupării de romani a unei părţi din Dacia. .Fonetica şi cuvintele sacre din limba ţărănimii române sunt batjocorite ,uitându-se că tocmai prin această limbă poporul român nu a dispărut din istorie.Oamenii în vorbirea cărora se regăsesc cuvinte vechi pronunţate in fonetica limbii vechi sunt etichetaţi ca incapabili să realizeze lucruri mari… Şi aceasta la noi şi de către unii dintre noi,în timp ce, în Franţa se fac eforturi pentru salvarea „limbii occitane” vorbită în sudul Franţei de un număr mic de oameni .( limbă care asemănă cu limba ţarănimii române)
    .Piesele arheologice din perioada Edenului demonstrează că fonetica şi multe cuvinte de pe acestea se află până astăzi în limba vorbită de ţărănimea română, cu precădere în ţara Zărandului .Această limbă este „limba vechilor cazanii în care plâng şi-n care cântă pe la vatra lor ţăranii „ (după cum spunea un poet român a cărui nume îmi scapă ), este limbă vorbită de primele generaţii de oameni după potopul lui Noe, ascunsă în toponimici sub forma cuvintelor sacre din timpul Edenului,a Părintelui G-Ra-Divus-Mars , a religiei de tip idealist ! În paralel, cu perfectarea vorbirii limbii literare care exprimă mai clar ideile şi gândirea,după noi, trebuie făcut un efort pentru a conserva şi transmite peste veacuri limba ţărănimii române ca limbă sacră,bun comun a omenirii de pretudindeni , care conţine esenţa limbii edenului şi a credinţei oamenilor în Dumnezeu, şi în restul principiilor nobile ale religiilor de pretudindeni !
    În fenomenul ascunderii originii religiei şi limbii ,noi vedem înfăptuirea unui obiectiv bine calculat si urmarit de spiritele negative.Nu oamenii au furat limba şi religia popoarelor care au trăit în Dacia,şi prin aceştia cunoaşterea modului în care specia umană a ajuns la credinţa religioasă şi la comunicare prin vorbire ,ci spiritele negative Acestea au ascuns origina religiilor şi a limbii pentru ca fiara 666 să atace religia şi limba oamenilor,să poată afirma că totul s-a pornit de la starea de animal,de om sălbatic ,care nu avea habar despre religie şi despre formularea cuvintelor şi a frazelor, ajungandu-se prin evoluţie la perecţiunea limbilor de astazi.Cum dovezile materiale ale originii limbii şi religiilor se aflau în Dacia, sistematic s-au torpilat şi nimicit toate dovezile care conţineau adevărul limbii şi religiei dacilor. Consemnăm originea acestor „taine” cu dovezile de rigoare pentru ca oamenii să cunoască împrejurările în care s-a format limba şi cunoaşterea Dumnezeului Creator , de indivizii speciei umane.
    Lucrările noastre conţin o parte din realităţile pecetluite la care se referă Daniel în cap.11 şi 12, Isaia în cap. 41, Evanghelii (Pilda Neghinei,Pilda Semănătorului, Aluatul Fariseilor); Efeseni .cap.VI . În 1 Tesaloniceni cap V vers 21 ,contrar ideii dominante „crede şi nu cerceta” se află scris „ Ci,cercetaţi toate lucrurile,şi păstraţi ce este bun „ ; Nostradamus spunea in profeţiile sale: în acele vremuri deosebite ştiinţa cerurilor va fi văzută de un om care o va trimite la Vatican (Este ştiinţa imprimată pe piesele arheologice despre religie ,limbă , creaţie , Ra respectiv Ri sau RE ).Piesele au fost predate în prezenţa poliţiei Arad conducerii Muzeului judeţean Arad ). Luca cap 8 /17 spune: „nu este nimic acoperit care nu va fi descoperit,nimic tăinuit care nu va fi cunoscut şi nu va veni la lumină „ Unii speriaţi în faţa acestor dovezi materiale care nu pot fi combătute ,le resping compromiţându-şi titlurile universitare ,ori declară : „mai bine să nu auzim de ele „ Alţii, în numele cunoştiinţelor pe care le consideră a fi imuabile aşa cum le află înregistrate în subconştient le atacă şi încearcă să le introducă din nou sub pecete scăldându-se bucuroşi în apele necunoaşteri cu speranţa că nu vor ajunge să fie confruntaţi cu ceia ce nu cunosc şi vizează adevărul despre Dumnezeu ,actele creaţiei şi permanenţa acelui Dumnezeu „Ra „ în toate evenimentele din Cosmos , pe Terra şi din Dacia.
    . Vezi pe internet:”Templul Sfânt al Edenului I Ardeleanteodor,s Blog „ În continuare: Actualizări III, volumul Marea Profeţie. ..
    Arad 26 XII 2011
    Acad. TeodorArdelean
    Acadteodorardelean@yahoo.com

    Comentariu de Teodor Ardelean | 31/03/2012 | Răspunde

  3. La vremea respectivă am făcut conferinţă de presă cerînd destituirea lui Degeratu, chestie notată de „Evenimentul Zilei” (caz rar cînd la Bucureşti s-au notat cereri legate de decembrie 1989 venite de la Timişoara).

    Generalul Constantin Degeratu şi ordinul 522 din 1997


    2 efecte am observat:
    – Preşedintele Emil Constantinescu a spus, în ziarul „Ziua” (al fostului informator al securităţii Sorin Roşca Stănescu) că ăia care-l contestă pe Degeratu sînt KGB-işti ori manipulaţi de KGB-işti

    Interviul d-lui Emil Constantinescu din ziarul „Ziua”


    – Degeratu a primit „Steaua României”.

    Comentariu de mariusmioc | 25/12/2013 | Răspunde

  4. S-a scris în orasul Arad,ţara România.Continentul Europa
    Traduceţi cu ajutorul computerului din limba Română în orice limbă

    VECHIMEA OAMENILOR ŞI A LIMBII VORBITĂ ÎN ŢARA ZĂRANDULUI DIN ROMÂNIA.
    Vechimea omului şi vechimea limbii vorbită de oamenii care trăiesc într-un anumuit spaţiu nu se regăsesc în lucrările scrise de istorie ,deoarece acestea au fost scrise de oameni din jurul unui conducător cu un scopul adesea ascuns, a preamăririi forţei,intelegenţei, actelor sale sau a tribului din care provenea acesta..Adevărul se regăseşte in topicile de la faţa locului,din graiul oamenilor in care originea limbii şi a omului pe aceste meleaguri au fost uitate de mult.În această situaţie se află cuvintele din limba ţărăniii române din Ţara Zărandului ,din România, continentul Europa. Aici află :
    1.) Numele munţilor :Munţii Sarrandului conţinând cuvintele Sar= Lumină, Ra=Numele primului zeu creator al Universului
    2) Numele apelor C-Ri-iş :Crişul Alb.,Crişul Negru, conţinând cuvântul Ri =numele ce lui de al doilea zeu creator al Universului
    3) Numele cetăţii Zq Jc cic = Ajje-o-o din Harta Dacia Antică, conţinând cuvintele Zq =Să fie,Jc = lumină , cic=primară ,.adecă aici SĂ FIE LUMINA PRIMARĂ . Cuvantul zq=zc se foloseşte şi azi de tărănimea română din aceasta zonă a ţării. Cuvintele SĂ FIE LUMINĂ se află în Vechiul Testament ,Cap. I Genesa scrisă de către Moise , la mii de ani după distrugerea cetăţii Zq Jc Cic –Ajje-o-o Numele Sar=lumină din cuvantul Sar-Ra-andului. provine din vechea denumire a cetaţii Zq Jc Cic la care oamenii au adaugat numele Celui care a pronunţat cuvintele Să fie lumină .Acesta se numea Ra şi era recunoscut creatorul Universului.Cuvântul Cic = Lumina primară” nu ar fi lumina soarelui ci altă lumină creată de catre Ra .(Vezi Templul Sfânt al Edenului fotografiat de sateitul american în pagina de internet Face Book ADEVARUL DESPRE IISUS CRISTOS AUTOR Teodor Ardelean)
    4). Între cuvintele imprimate pe piesa arheologică Scrisul lui Ra,(Scriptu lui Ra,)descoperită pe locul cetăţii Zq Jc cic-Ajje-o-o ,se află multe cuvinte care se pronunţă şi au acelaşi sens in graiul ţărănimii române din aceasta zonă ,cu cele de pe piesa arheologică..Exemple :cuvinte imprimate pe piesa arheologică cât , cana, odat..,oleac etc.(vezi în sinteză Ioan Cap. XIX vers 28-29)
    5) Astăzi , satelitul american transmite din acest spaţiu fotografia unui templu acoperit cu cenuşă vulcanică şi luptele ,la nivelul armelor nucleare , dintre spiritele pozitive şi negative care au condus la scufundarea zonei de apus a munţilor Zărandului..Exemplul:
    – localitatea A-ra-neag cu semnificaţiilele A=iată,Ra= creatorul,neag=nu se mai arată.
    -pe vârful Muntilor Zărandului,la cîţiva km de locul numit Araneag se află un spaţiu numit Wha Ra cu intelsul Wuaaa iată, Ra !
    Biblia spune că locul unde s-a oprit corabia lui Noe in timpul potopului, care a condus la scufundarea Muntilor Zărandului şi a cetaţii Zq Jc cic-Ajje-o-o s-a numit Munţii A-Ra-Ra-Ra-At în care aflăm numele locului din muntii Zărandului A =iată ,Ra..La această observaţie,din realitate, absolot logic, oamenii cu speranţa pierdută ,la atenţionarea făcută de către unul dintre danşi ,numit zice Biblia,NOE ,văzând imagnea lui Ra printre norii ce acopereaua planeta, a ţipat::Whaaaa Ra !… Iată Ra .La acest ţipăt oamenii care erau cu Noe in corabie privind in directia aratată de NOE ,şi vazand pe Ra au strigat in cor RA!,RA!,RA.Mai mult decât atât.! Satelitul american transmite de pe locul cu numele de WHAAAARA fotografia unei corăbii împotmolită între stâncile muntelui care se prăbuşeau. Din corabie ies turme de animale de toate soiurile şi un numar redus de oameni.Deci, numele acestor locuri,Arăneag şi WHAAAARA, locul unde se află împotmolită corabia lui Noe, exprimă realităţi uitate de istorie .Sunt păstrate în topice şi acum confirmate de către fotografiile satelitul american (Observăm : numele de A-RA-RA -at dat muntelui pe care s-ar fi oprit corabia lui NOE nu exprimă adevărul. . Adevăratul munte pe care s–a oprit corabia lui Noe s-a descoperit în zilele noastre de către expertul judiciar Teodor Ardelean utilizând alte mijoace de cercetare decat mijloacele folosite mii de ani.. Noile mijloace descoperite si aplicate în vederea descoperirii adevărului , atestă originea şi vechimea limbii vorbită de ţărănimea română .Atestă că dovezile certe călcate în piciare de cercetatori celebri care s-au limitat in cercetare la texte scrise de cercetatori ,de asemnea celebri, nu au remarcat pădurea din cauza copacilor.şi a umbrei reflectată de lucrări bazate pe imaginaţii ,transmise de cercetătorii unei generaţii la cercetătorii altei generaţii .Aceste mijloace sunt:topicile de la faţa locului confirmate de fotografiile satelitului american Cu ajutorul lor , expertul judiciar a descoperit muntele si locul pe acest munte unde se află corabia:Locul se numeşt Whaaaa Ra din Munţii Zărandului
    Arad luna aprilie 2015
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Academician al Academiei de studii Înalte Iaşi România.
    Distribuiţi acest articol în toată lumea

    VECHIMEA EDENULUI TERESTRU
    Edenul faţa de meridianul zero,Confirmarea teoriei lui Wegener,
    Savanţii Sarrandului (Zărand) din România.continentul Europa
    Biblia nu arată continentul unde se afla Edenul. De ce? Pentru că Edenul a existat pe Terra şi în erele în care uscatul avea alta configuraţe decât la data scrierii Bibiei. Mai mult decât atît !Textul de pe Harta Dacia Antică conţine informaţii din care reiese că spaţiul Edenului a fost ales de Ra înaintea creării Universului ..Spaţiul,după potop, a fost ascuns cunoaşterii omului .
    În localităţile Zărand şi Seleuş, Crişul Alb se numeşte „Ta-şinic”, unde: „Ta” este o particulă lingvistică iar „şinic” substantiv, unitate de măsură a cerealelor. Sub forma de „Taşinic” cuvântul indică o măsură. Ce indică măsura? Aşezarea Templului Sfânt al Edenului şi a Grădinii Edenului pe Globul pământesc!
    Conform hărţii lui Ptolemeu (secolul II d.Ch.),publicată în „ALBUM : ZIRIDAVA 2000 Arad 950” realizat de Romulus Popescu ; tehnoredactor :M Acsini,Tiparul executat la Combinatul Poligrafic „Casa Scânteii” Bucureşti 1978 ,confluenţa râurilor Crişul Alb şi Cigher ,unde satelitul american a fotografiat sub stratul de pământ Templul Sfânt al Edenului, se afla între 45 şi 46 grade longitudine estică. Ţara Zărandului, unde se afla Edenul este situată la aproximativ 46-47 grade latitudine nordică
    (Aşezarea de mai sus a Grădinii Edenului,faţă de meridianul zero şi ecuator , rezultă şi din harta lui Ptolemeu publicată în Manualul de geografie Fizică pag.28 aprobat cu nr. 50872/ 1956 de Ministerul Învăţămâmtului Bucureşti ). Nostradamus localizează Mica Mesopotamie a Europei tot la 45 grade (a se vedea în acest sens şi volumul „Eclipsa totală de soare 1999 şi redescoperirea Romîniei” pag. 33 autor Alexandru Măruţă Ed. Anglo Azur Rom Giurgiu 1999) În aceste hărţi şi în calculele lui Nostradamus , meridianul zero trebuia să se afle pe întinsul Oceanului Atlantic
    Dar, meridianul zero nu poate fi trasat fără un punct de reper,concret,fără să treacă pe uscat.Ca atare,în cazurile amintite, relieful planetei era altul decât în prezent ..
    Învăţatul german A Wegener a lansat teoria plutirii continentelor pe materia vâscoasă numită „Sima „.In aceaastă concepţie, cu milioane de ani în urmă Americile se aflau lângă Europa şi Africa formând un singur continent.. În realitate ,ţărmurile Americii de sud se potrivesc cu ale golfului Guineea din Africa ,iar structura geologică de pe continentul Africa,din spaţiul golfului Guineea, este identică cu structura geologică din America de sud.
    In această configuraţie a continentelor, meridianul zero trecea pe uscatul continentului America de Sud ,iar Grădina Edenului se afla pe Globul Pământesc între 45-46 grade longitudine estică adică la ½ din sfertul de cerc (90 grade : 2 = 45 grade ).
    Prin urmre, Grădina Edenului ,în periada realizării originalului hărţii lui Ptolomeu, ( harta lui Ptolomeu este o copie de pe altă hartă ) se afla la 45 grade longitudine estică adică la jumătatea sfertului de cerc ( cercul referindu-se la globul pămîntesc ).,aşa cum apare în descrierea lui Nostradamus ( 45 grade ,a se vedea mai sus) şi în numele de „ Ta-şinic” din vocabularul dacilor de la Zărand şi Seleuş , (adică jumătatea unei distanţe ).
    .Dar ,ce semnifică cuvântul „ şinic” , încât dacii de la Zărand l-au luat ca măsură a jumătate din distanţa unui sfert din lungimea cercului ?
    Şinicul este unitatea de măsură a cerealelor pe pieţele localităţilor din Ţara Zărandului. Un şinic= 120 litrii; 2 şinici = 240 litri =un gur sumerian (Un gur sumerian avea 300 de sila.O silă=0,80 litrii. Deci 300 sila x 0,80 ltr.= 240 ltr) În timpul sumerienilor şi astăzi în Zărand submultiplii gurului merg descrescand din jumătate în jumătate.Exemplu: un gur 240 ltr.:2 = 2 şinici a 120 ltr-; Un şinic :2 = 2 vici a 60 ltr. O vică a 60 ltr. :2 = 2 jumătăţi de vică a 3o ltr.,O jumătate de vică a 30 ltr.:2 = 2 jumătăţi a l5 ltr., O jumătate a l5 ltr.:2 = 2 pătrare 7,50 ltr,un pătrar a 7,5 ltr.:2 = 2 gioabe a 3,75 ltr (Gioaba de 3,75 lt. se foloseşte ,în general, la măsura şi vânzarea fructelor mere şi pere)
    Observăm : Fiecare unitate, din măsura cerealelor , are ca submultiplu două jumătăţi din mărimea sa. Jumătatea din gur, în cazul măsurării cerealelor , redă şinicul . Jumătatea sfertului de cerc în cazul coordonatelor geografice a fost numită de dacii şinic.În aceastsă situţie, Ta-şinicul ( actualul râu Crişul Alb ) exprimă aşezarea Grădinii Edenului pe Globul pămîntesc, (aşezare la jumătate din lungimea sfertului de cerc.).Dar nu numai atât. Savanţii SarRaandului împărţind lungimea cercului de 360 de grade similar cu împărţirea „gurului” în jumătăţi, au constatat că Grădina Edenului este aşezată la jumătatea sfertului de cerc , jumătate numită în cazul măsurării cerealelor cu gurul „şinic „Urmăriţi:
    – 1 gur = 300 sila; 1 silă =0,80 litri; 300 sila x 0,80 litrii=240 litrii ;
    -1,5gur=300+150 sila = 450 sila;
    Deci, lungime cercului :450 sila=360 grade
    – 1 grad din lungimea cercului = 1 silă=080 x 450 sile= 360 grade
    – ¼ din lungime cercului= 360 grade :4= 90 grade;90 grade :2=45 grade,sau în sile:
    – ¼ din lungima cercului= 450 sila ;4= 112,50 sila. În grade:112,50 sila x 0,80 sila =90 grade ;112,50 sila :2 = 56,25 sila x0,80 grade = 45 grade
    Deci,Ta-şinicul la 45 de grade reprezentă jumătate din sfertul lungimii cercului 90 de grade .
    Ta-şinicul ,ca mijloc a sfertului din lungimea cercului, nu face distincţie dacă „Ta-şinicul „exprimă lungimea distanţei faţă de meridianul zero sau şi faţă de ecuator.
    Conform hărţilor şi teoriei migraţiei continentelor descrise mai sus ,în decursul vremurilor au avut loc deplasări în raport cu continentul Africa şi Europa , a continentului Americii de Sud si de Nord. Dar,oare, în istoria Terrei nu au avut loc şi deplasări ale continentelor dinspre ecuator sau dinspre Polul Sud către Polul Nord.? Considerăm că da ! În această situaţie, un anumit timp geologic, Grădina Edenului se afla la 45 grade latitudine nordică aşa cum se prezintă situţia prin cuvântul Ta-şinic şi în calculele lui Nostradamus cînd vorbeşte despre aşezarea Micii Mesopotamii a Europei la 45 de grade.
    Ca atare, 45 grade exprimă aşezarea Grădinii Edenului pe Globul Pământesc în raport cu meridianul zero şi în raport cu ecuatorul pământesc într-o anuită perioadă de timp,probabil în perioada conturării definitive a formei Pământului în Cosmos. !)
    Rezultă : La Sarraand au trăit fiinţe cu profunde cunoştinţe de aritmetică ,geografie ,geologie. În lucrările lui Iov din Biblie se transmit informaţii deosebite cu prvire la creaţie , dimensiune şi forma Pământului . Autorii acestor informaţii au fost Iov şi prietenii lui ,care au trăit în Ţara Sarraandului.A se vedea Partea a VII-a Istorie Uitată. CAP. VI. HARTA GRĂDINA EDENULUI ( Ţara unde a trăit IOV din UŢ din volumul „Creaţionism ştiinţific arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual internaţional „, autor Teodor Ardelean )
    Deci, calculul aşezării Grădinii Edenului pe Terra prin ajungerea pînă la noi a unitătilor de masură aplicate pentru determinarea coordonatelor geografice ale Grădinii Edenului localizată prin Crişul Alb în hotarul comunei Zărand şi a comunei Seleuş se regăsesc ca preocupări ale savanţilor acelor vremuri ,cum a fost Iov, care au trăit în Ţara Sarraandului.
    Conform teoriilor admise,datorită mai multor cauze, la un moment dat, continentele Americii încep să se îndepărteze de Africa şi de Europa. Apare Oceanul Atlantic. După alte milioane de ani în Oceanul Atlantic se ridica o insulă care primeşte numele de Atlantida. Hărţile vechi nu mai au valoare. Se impune o nouă cartografiere a Terrei. Urmare a scufundării şi înălţării scoarţei terestre cu aparitia Continentului Atlantida s-au trasat noi meridiane geografice. Meridianul zero a fost trasat, probabil de „ Poseidon”, pe Atlantida, trecând printr-un loc important de pe acest continent. În acest mod Templul Sfânt al Edenului şi Grădina Edenului figurează pe hărta Dacia Antică între 38-40 grade longitudine estică.(a se vedea coordonatele geografice pe harta Dacia Antică ) .

    Fig. 26 HARTA DACIA ANTICĂ (Dacia şi Geţia ) cu coordonatele geografice
    (Vezi volumul Creaţionsim Ştiinţific Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omeniriri,Manual Internţional. Autor Expert Judiciar Teodor Ardelean Editura Spectrum Arad 2013 )
    După scufundarea Atlantidei şi a Grădinii Edenului – în Pleistocenul Cuaternar – cca. 14000 de ani în urmă – s-a ajuns la relieful din zilele noastre, care impunea o nouă cartografiere a Terrei. Ca atare, după potop, concret în era noastră s-a procedat la cartografierea existentă cu trecerea meridianului zero prin Anglia. Pe harta de azi, cetatea Ziridava este aşezată la aproximativ 22 grade longitudine estică.
    (Harta lui Ptolemeu , Harta Dacia Antică şi numele dat zonei Crişului Alb „ Ta –şinic” în raport cu meridianul zero şi cu ecuatorul sunt dovezi materiale ştiinţifice care confirmă deplsarea continentelor conform teoriei lui A Wegener).
    Deci, denumirea de „Taşinic” a Crişului Alb îşi are originea în aşezarea pe globul pământesc a Grădinii Edenului şi a Templului Sfânt al Edenului pe o harta în perioada altei configuraţii a continentelor decât astăzi.
    Gurul , unitate de masură a cerealelor , corespundea cu două şinice a 120 litrii,adică 240 litri.Gurul era cea mai mare unitate de măsură a cerealelor folosită la sumerieni.De aici,provine,probabil, denumirea de Guru sub care se prezintă unii „ iniţiaţi” în zilele noastre.
    Am relatat cele de mai sus pentru a demonstra că topicile şi cuvintele din graiul ţărănimii române de la Zărand conţin realităţi geografice şi geologice cu mişcarea continentelor pe suprafata planetei şi corordonatele geografice ale Grădinii Edenului pe Terra.Aceste informaţii , în cazul distanţei de mijloc dintre 9o grade longitudine estică şi 9o grade latitudine nordică ,sunt confirmate de documente ştiinţifice,în speţă de Harta lui Ptolemeu , de teoria lui A Wegener ,de calculele astronomice ale lui Nostradamus.
    Aşezarea Edenului pe Terra a fost ascunsă până în zilele noastre ,până la intrarea Terrei în ORA ASTRALĂ A OMENIRII.Dece azi ? Citiţi lucrările lui Teodor Ardelean
    Acest articol a fost extras din Volum Craţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional, ISBN autor Teodor Ardelean
    Arad aprile 2015
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Academician al Academiei de studii Înate Iaşi România.
    Distribuiti acest articol in toată lumea.

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  5. PARTICULA DUMNEZEU este PARTICULA DE STRUCTURARE A MATERIEI descoperită de către Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Experimentul de la Geneva 2008-2012 a evidenţiat câmpuri structurale prin care componentele Protonului sunt atrase şi păstrate în structura acestuia .Prin descompunerea Protonului componentele se împrăştie în toate direcţiile.Existenţa structurilor componente ale Protonului au generat mai multe concluzii asupra creaţiei şi structurării materiei.Din acestea, două sunt mai importante:
    a.Protonul este format din structuri autocreate de Particula Dumnezeu (inclusă în Proton)Deci ,Dumnezeu existând în proton, crează componentele Protonului şi le păstrează în formaţiune
    b.Particula Dumnezeu care a creat şi păstrat componentele protonului în această formaţiune se află în proton, dar nu sub formă de Particulă Dumnezeu ,ci sub formă de Particula lui Dumnezeu,adică particulă creată CARE ,în locul lui Dumnezeu,AUTOCREAZĂ componentele Protonului ,apoi , le pastreză în structura acestuia.
    Ambele explicaţii sunt eronate.Componentele Protonului conform cercetărilor noastre confirmate de piesele arheologice,între care Petroglifele din China-Australia,prezintă materia din Univers creată de către Dumnezeu.Pentru asocierea particulelor elementare în structuri de grade diferite , Dumnezeu a creat particule de asociere a structurilor proprii formaţiuilor existente în Univers:PARTICULE de asociere sau structurare a componentelor FOTONILOR de lumină, a ELECTRONILOR, a NEUTRONILOR, a PROTONILOR, a ATOMILOR, a MOLECULELOR şi ,in final, a COSMOSULUI format din GALAXII… Structurarea materiei ,în realitate,se desfăşoară similar realizării unui SEMIFABRICAT din industrie.(Vezi cele 30 volume publicate de catre Expert Judiciar Teodor Ardelean )
    Astfel, componentele din structura Protonului nu sunt create de către PARTICULA DUMNEZEU şi nici de PARTICULA LUI DUMNEZEU .Componentele sunt formate din structuri de nivele inferioare,iar acestea din alte structuri de dimensiuni şi mai inferioare până la structura compusă din particule elementare termice,de lumină, electricitate pozitivă,electricitate negativă,gravitaţie etc.Componentele fiecărei structuri sunt asociate şi păstrate in formatul acesteia de către PARTICULE CONSTRUCTOARE PRIN INTERACŢIUNE A CÂMPURILOR DE FORŢĂ .La rândul lor,Particulele constructoare de structuri, au fost create pentru STRUCTURAREA MATERIEI în structurile existente.În acest mod, într-o structură,cum ar fi de pildă PROTONUL, există „N” forme de PARTICULE DE STRUCTURARE ,proprii ,pentru fiecare STRUCTURĂ ASOCIATĂ în componentele acestuia . Astfel, nu există PARTICULA LUI Dumnezeu sau PARTICULĂ Dumnezeu care să le autocreeze şi păstreze în proton (Vezi Volumul „ Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional” autor Expert Judiciar Teodor Ardelean )
    Arad luna martie 2015
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în studiul documentelor şi a fenomenelor.

    Show message history

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  6. Fotografia PIESEI ARHEOLOGICE SCRIPTU LUI RA ŞI INTERIORUL DIN TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI

    Fotografia ,PIESEI ARHEOLOGICE SCRIPTU LUI RA DIN ARTICOLELE NOASTRE PE INTERNET ŞI DIN CELE 30 VOLUME PUBLiCATE CU NUMĂR DE ISBN SUB GENERICUL Teoria Fundamentală a Creaţiei UNIVERSULUI , la care ne referim în acest articol, este executată de pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA. în atelierele Biroului de Criminalistică a Poliţiei Arad, sub îndrumarea directă a Domnului Comisar Şef Moldoveanu Ştefan Şeful acestui Birou de Criminalistică.(Vezi fotografia piesei arheologice pe pagina de internet „ Face book Adevarul despre Isus Cristos „ )
    Piesa conţine aproximativ 42000 pagini format A/IV ,text, două simfonii,picturi. ,etc. S-A AFLAT DE CĂTRE Expertul Judiciar Teodor Ardelean in anul 2003 pe fundul râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand, judeţul Arad,România ,continentul Europa.. De sub stratul de pământ ,cu grosimea de 20 metrii ,pe locul unde am aflat această piesă, satelitul american transmite fotografia unui Templu cu dimensiunile de 6000/2000 metri.Este Templul Sfânt al Edenului. La ridicarea de c ătre mine a pieselor de pe acest loc au participat dnii Chiş Ioan ,prietenul subsemnatul din Arad, în prezent decedat şi Varga Gheoghe în acel timp cantonier pe raul Crişul Alb ( Piesa s-a predat de către subsmnatul la Muzeul din Arad pe baza uni proces verbal de predare primire. )
    Fotografiile din coltul de sus a paginii de internet, autor Expert Judiciar Teodor Ardelean„ ADEVARUL DESPRE IISUS CRISTOS „, în CULORILE verzui ale SMARALDULUI ,sunt IMAGINI DIN INTERIORUL templului Aceste imagini au fost transmise de către satelitul american .
    Templul este acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică.
    Autorul Petroglifelor ( vezi articolul pe internet „ 9 rânduri din Petroglife” ) arată că după anul 2000 va vizita Planeta Pământ „ ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „
    In vara anului 2003 , DECI, după anul 2000 , pe fundul râului CRIŞUL ALB am aflat o limbă de pământ ce ieşia de sub ţărmul acestuia ,similară unei peinsule ocolita din trei părţi de APĂ.Pe uscatul peninsulei şi în jurul acesteia se aflau împrăştiate mai multe bucăţi de piatră cu dimnsiuni variabile.Pe unele se observau desene acoperite partial cu noroi..Am ridicat câteva bucăţi . Între acestea,se afla ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI numită SCRIPTU LUI RA..
    Cum şi de când au ajuns acolo ? Apele râului ,primăvara, atingând înălţimea de 15-20 metrii . nu permit bănuiala vechimii pieselor în acest loc nici macar cu 2.-3 ani în urma anului 2003.Moleculele apei le rostogolea şi transporta în fluviul Tisa..Astăzi,după aflarea Pietroglifelor în care autorul spune că va vizita Pămantul după anul 2000 „ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”, NE AFLĂM ÎN SITUAŢIA SĂ SUSŢINEM:PIESELE ARHEOLOGICE AU FOST ADUSE ACOLO, pe „ PENINSULA „ de CĂTRE AUTORUL Petroglifelor. Posibil RIDICÂNDU-LE din Templul Sfânt al Edenului situat în acel loc. .Altă explicare valabilă nu S-A AFLAT !

    Arad aprilie 2015
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  7. CUNOAŞTERI ŞI EVALUĂRI
    Acest articol se trimite din oraşul Arad,Ţara România, Continentul Europa.Este scris in limba română.Traduceţi-l din limba română în limba engleză
    acadteodorardelean@yahoo.com

    Din cele mai vechi timpuri fenomene deosebite din viaţa oamenilor, şi animalelor, din afirmarea unor structuri ale materiei au uimit pe oameni .Între acestea enumerăm :
    -aparitia cosmosului
    – fiinţe conştiente de natură pozitiă şi de natură negaivă apărute în cosmos,
    – existenţa Edenului şi scufundarea Munţilor Zărandului,
    -clădirea omului
    -potopul de pe vremea lui Noe,
    – învierea lui Iisus Cristos ,
    Cercetările s-au făcut cu mii de ani în urmă , iar rezultatul s-a transmis din generaţie în generaţie pînă în zilele noastre . În fiecare generaţie cercetările s-au reluat din nou.Unii acceptă informaţiile ca realităţi mai mult sau mai puţin realizate în modul în care sunt descrise .Alţii le consideră simple povestiri sau ,basme.Care este adevărul ?
    Informaţiile sunt redate în lucrări scrise de OAMENI
    a.) participanţi la fenomene , sau
    b) care NU AU PARTICIPAT LA FENOMENE ,DAR LE AU RELUAT IN CERCETARE, trăind în perioade apropiate de afirmarea lor.
    Câtă vreme informaţiile de sub litera a şi b nu sunt formulate de către autori în corelaţie cu cunoştinţele ştiinţifice din vremurilor în care trăim ,şi nu pot fi incadrate ştiinţific în realitatea cunoscută de ştiinţă,pentru a fi controlate de alte persoane, sunt respinse de majoritatea oamenilor.(Sunt considerate imaginaţii)
    Informaţiile scrise în lucrările OAMENILOR CA PRIMITE ,individual sau în grup, în stare de veghe ,în somn sau în STARE DE HIPNOZĂ, de la fiinţe din altă lume, neputându-se verifica realitatea transmiterii ,realitatea cauzei şi realitatea fenomenelor sunt de asemene respinse de către oameni.Fiind individuale,fără urme materiale nu pot fi controlate .
    Astfel,neîncrederea în existenţa fenomenelor se află,în cel mai ridicat procent , în lipsa argumentelor şi necunoaşterea structurării materiei şi a corpului omenesc .
    În secolul XX,subsemnatul propunându-mi să clarific aceste lipsuri din cunoaşterea omului,am ajuns la DOCUMENTE provenite DE LA AUTORI creatori ai Universului ,de la Fiinţe conştiente CE trăiesc ÎN jurul conducerii SUPERCIVILIZAŢIEI POZITIVĂ DIN UNIVERS, sau la lucrări scrise de către oameni despre informaţii necunoscute dar regasite în lucrările ştiinţifice din vremurile noastre. Aceştia dau explicaţii AMANUNŢITE cu privire la :
    -realitatea creaţiei şi structurarea materiei de către două FIINŢE CREATOARE numite în trecut RA ( Dumnezeu) şi Ri ( Hristos,Fiul lui Dumnezeu )
    -existenţa în COSMOS a două genuri de fiinţe conştiente pozitive subordonte lui Dumnezeu şi lui Hristos şi negative subordonate lui Lucifer.
    – existenţa fostului EDEN în zona Munţilor Zărandului din judetul Arad, Ţara România,continentul Europa. (Satelitul american trimitere fotografii din acel Eden. În acestea se remarcă un Templu uriaş cu dimensiunea de de 2000/6000 m şi imagini din interiorul acestuia.) In prezent ,totul este acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică)
    -Omul a fost clădit de către cele două FIINŢE CREATOARE RA ŞI RI cu un scop precis determinat: să RĂMÂNÂ ŞI ÎN COSMOSUL DE MÂINE cînd activitatea fiinţelor negative va fi nimicită. Corpul este clădit din materie fizică şi din Duh. Corpul materie fizică este casa Duhului cât timp acesta sălăşlueşte in acesta şi omul „trăeşte” pe Terra.
    -Între fiinţele conştiente din cosmos a existat un război nuclear,care s-a terminat cu scufundarea zonei de apus a Muntilor Zărandului.Războiul s-a desfăşurat pe timpul
    lui Noe (Satelitul american trimite din scoarţa terestră ,din vârful Muntilor Zărandului, fotografia unei corăbii în momentul în care mii de animale de toate genurile părăsesc corabia.Printre animale se observă imagini de oameni. )
    -Iisus Hritos Fiul lui Dumnezeu, este prezentat în calitate de participant la creaţia Universului .Avea putere să se întrupeze şi să se nască pe Terra sub formă de om. Avea putere să se prezinte în orice structură de fiinţă.În această situaţie , după ce a „ murit”,Duhul Său a părăsit corpul uman de materie .Acest corp, în mormânt era un corp mort,fără viaţă. După trei zile de la moarte,Duhul s-a reîntors în mormânt .A intrat în corpul mort şi corpul lui Hristos a „înviat”
    Iată ,documentele scrise de către reprezentanţi ai Supercivilizaţiei pozitivă din Cosmos, care stau la baza Bibliei şi concluziilor noastre:
    1 )Scriptu lui Ra.Conţine aproximativ 42000 pagini .Se referă la creaţia Universului de către Ra (Dumnezeu) şi Ri ( Cristos). Prevede toate evenimentele ce se vor produce pe pământ,inclusiv apariţia unui nou Univers. Informaţiile reale, istorice, transmise de către satelitul american se regăsesc ca profeţii în acest document. A fost elaborat de către Conducerea Supremă a Universului..
    2)Harta Dacia Antică conţine 1296 pagini. Textul este codificat. A fost descoperită de către August Treboniu Laurianu Textul a fost parţial decodificat de către subsemnatul . Originalul se află în Muzeul Bisericii Sfântul Nicolae Braşov. Conţine informaţii despre creaţia Universului şi spiritele care au stăpânit Pământul. Autorul nu este cunoscut.
    3.Informaţii scrise trimise din Raiul Ceresc prin fax,pentru subsemnatul ,la sediul WWW Baricada , ro Arad în 6 iulie 2011 Se află asupra subsemnatului o pagină, scrisă la fax din care am tradus informaţiile principale : răstignirea şi învierea lui Iisus Cristos.Autorul este o Fiinţă conştientă din conducerea Universului.Din textul scrisorii rezultă că aceasta se trimite din Raiul Cerului
    4.Petroglifele din China . În vara anului 2014 pe ecranul computerului meu s-a ivit o fotografie cu desene de oameni. Fără să ştiu cum şi cînd ,prin teleportare,am obţinut textul scris pe aceasta(598 pagini format A /IV Autorul Petroglifelor deschide textul cu informaţia existenţei în Univers a două Uniuni de fiinţe conştiente .Una este subordonată lui Dumnezeu,alta lui Lucifer.Faptele şi căile oamenilor se înregistrează într-un document numit ADRESA DE E-MAIL .Universul a fost creat de către Dumnezeu şi de Isus Cristos.Histos nu este perfect cunoscut de oameni,iar unii sunt duşmani Acestuia..Trimite informaţii care se referă la vremurile noastre , intalarea unui Sistem Cosmic „SISTEMUL ARMONIEI LUI HRISTOS”.Autorul este o personalitate importantă din conducerea Universului E subordonată lui Dumnezeu şi lui Hristos.
    5.Petroglifele din Australia Textul a fost salvat de pe semnele imprimate pe o fotografie ,prin teleportare şi prelucrate cu ajutorul aparaturii internetului. Există sute de pagini . Descrie planurile şi acţiunile spiritului negativ superior care se sfârşesc printr-un război cu pierderea luptei de acesta . Descrie consecinţele şi distrugerile la nivel cosmic,încăt Fiinţele Creatoare numite în trecut Ra şi Ri,iar astăzi Dumnezeu, (Iehova, Allah ) şi Hristos (Cristos, Mesia… ) crează alt Univers. Materia existentă , descompusă în timpul războiului la nivel de structurare sub electronică se reasociază prin câmpurile de forţă de structurarea materiei. Petroglifele sunt scrise de către o Personalitate din jurul conducerii Universului .Este subordonată lui Dumnezeu şi lui Cristos.
    6 .Calculaţiile astronomice publicate de Nostradamus despre omul care va primi mesaje din cer . Vezi volumul Ora Astrală a Omenirii .Autor Expertul Judiciar Teodor Ardelean.Înformaţiile ,asupra omului,conform lui Nostradamus, sunt consemnate în mişcarea corpurilor cosmice şi se vor descoperi în spaţiul numit Mica Mesopotamie a Europei (Confluenţa dintre râul Crişul Alb şi râul Cigher din hotarul comunei Zărand,judetul Arad,România, continentul Europa )
    În ce consta diferenţa esnţială dintre lucrările noastre, raportate abosolut la TOATE lucrările apărute până azi pe Terra ,bineânţeles cu excepţia Bibliei ? În sursa informaţiilor ! Lucrările noastre au ca sursă PRINCIPALĂ documente autentice,unicate ,SCRISE de către SUPERSAVANŢII CIVILIZAŢIEI POZITIVĂ DIN UNIVERS .Aceste surse se regăsesc în Biblie nu sub formă de iluzii sau imaginaţii ,ci de REALITĂŢI !
    Autorii din sursele lucrărilor noastre, CONSEMNATE PE HRTIE SAU PE PIESE ARHEOLOGICE, nu fac parte din omenire ! Sunt supersavanţi din Supercivilizaţia Cosmică sau chiar CREATORII COSMOSULUI..Dn această pricină cunoştinţele autorilor transmise omenrii prin aceste piese arheologice nu sunt cunoscute şi nici nu vor fi cunoscute la nivel terestru de oameni
    Informaţiile de cercetare ştiinţifică a savanţilor omenirii, în trecut şi în prezent,inclusiv experimentul ştiinţific de la Geneva , 2008-2012 , PARTEA care se referă LA structurarea materiei, confirmă :
    a) informaţiile supersavanţilor din Cosmos consemnate pe cele şase documente aminitite mai sus
    b) informaţiile şi calculele din LUCRĂRILE SUBSEMNATULUI.
    De sigur, REALITATEA UNVERSULUI şi cercetările savanţilor noştrii , în viitor ,vor dovedi ,din nou, realitatea informaţiilor din cele şase lucrări scrise de către SUPERSAVANŢII POZITIVI DIN COSMOS şi, bineînţeles ,din lucrările subsemnatului
    c)Solicit celor cu altă părere despre creaţie şi Craeatorii universului ,decât informaţiile din lucrările noastre , să examineze aceste informaţii şi sursa lor sub aspect critic şi obiectiv. pentru a evalua drumul pe care merg,drum clădit pe mistificarea şi alterarea informaţiilor,contrar adevărului ce rezultă din aceste documete-mesaj.
    Transmiteţi acest articol în toată lumea :la universităţi,conduceri de religii,etc .

    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în Studiul documentelor şi fenomenelor.
    Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România..

    Arad luna aprilie 2015 ..

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  8. CUVINTE DIN EDEN ŞI DIN LIMBA DACILOR ÎN GRAIUL TĂRANILOR DIN LOCALITATEA ZĂRAND
    A) CETATEA SARAANDULUI aşezată la confluenţa dintre râurile Crişul Alb şi Cigher din hotarul comunei Zărand judeţul Arad,România figurează pe harta DACIA ANTICĂ DESCOPERITĂ de către August Trboniu Laureano ,membru al Şcolii Ardelene şi membru marcant al Academiei Romîne.Numele cetăţii pe harta, este ZQ –JC-CIC –AJ-JE-0-0 în traducere
    l) ZQ=ZC= zic= SĂ FIE,
    2) Jc = LUMINĂ ( cuvanul şi traducerea figurează pe piesa Scriptu lui Ra )=
    3) CIC ,adeca mânz ( în limbajul ţăranilor din Zărand )=PRIMARĂ=LUMINĂ ANTERIORĂ a ceea ce este LUMINA
    4)AJ-JE O-O=LEGE(deducţie personală )-?- Je =MEA ( deducţie personală )-(?)
    Adică , aci : SĂ FIE LUMINA PRIMARĂ ŞI LEGEA MEA Aceste cuvinte le aflăm scrise în Biblie.(Vezi Genesa cap.I Vers 2 şi 3 : „Pămntul era putiu şi gol,peste faţa adâncului de ape era întunere şi Duhul lui Dumnezeu se mişca pe deasupra apelor.Dumnezeu a zis; SĂ FIE LUMINĂ ! Şi a fost lumină. „ La cap. I vers 14-15 . Biblia spune_ „Dumnezeu a zis: Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte;ei să fie semne care să arate vremile,zilele şi anii şi să slujească de luminători în întinderea cerului,ca să lumineze pîmântul” Şi aşa a fost.”
    Observăm:1) înaintea existenţei Universului, a Soarelui şi a lunii Dumnezeu a pronunţat cuvintele care formează numele fostei cetăţi a Săraandului.
    CUM S-A AJUNS LA ACESTE CUV INTE SCRISE PE HARTA DACIA ANTICĂ ? Să fie întâmplare ? O sinteză a creaţiei pronunţată în cîteva cuvinte ?
    CUVINTELE EXPRIMĂ O GÂNDIRE FORMULATĂ CONCIS LA CEL MAI ÎNALT MOD DE DE REDARE A UNUI ADEVĂR .EXPRIMĂ UN PRINCIPIU ETIC, O PUTERE FĂRĂ ASEMANARE A CELUI CARE LE A PRONUNŢAT !.SE PREZINTĂ LUMII CA O SENTINŢĂ IREVOCABILĂ CARE SE VA AFIRMA PE VECIE .Peste valoarea acestor cuvinte NU SE POATE ŞI NU S-A PUTUT TRECE DE NIMENI,Ca DIMENSIUNE ,DURATĂ IN TIMP şi INTENSITATE AU VALOARE MAXIMĂ ,sunt FĂRĂ COMPARAŢIE !
    2)Cuvintele JC-CIC =LUMINA PRIMARĂ ESTE ALTĂ LUMINĂ DECAT LUMINA FIZICĂ A SOARELUI (În prezent unii fizicieni încercă să explice sensul de lumină)
    3)Pe locul fostei cetati ZC JC CIC-AJ-JE-O-O s-a descoperit de către subsemnatul piesa arheologică SCRIPTU LUI RA ( ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURII) ,IAR SATELITUL AMERICAN , DIN ACEST LOC, A TRANSMIS FOTOGRAFIA UNUI Templu de 2000/6000 metrii ,acoperit cu cenuşă vulcanică, „MOMENTAN RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „ (cum se află scris pe Petroglifele din China sau Australia).
    Tot din această zonă (Vârful Munţilor Zărandului) satelitul american a transmis fotografia unei corăbii din care ies mii de animale de toate genurile şi un număr redus de oameni. Este c corabia lui Noe cu animalele şi oameni salvaţi în timpul potopului ) B)Cuvintele pronunţate de către Dumnezeu,incluse în numele cetăţii, fac parte din graiul dacilor transmis în Ţara Săraandului din generaţie în generaţie pînă în zilele noastre.
    Pentru că nu se dă importanţa cuvenită acestor cuvinte de origine dacă,moştenite din timpul Edenului , vom prezenta o parte din acestea aşa cum se pronunţă până astăzi în graiul ţăranilor din Ţara Sărrandului (.Cuvintele din paranteză redau în limba literară română de astăzi înţelesul cuvintelor dace )
    a)Tăt (tot) am zs (zis),
    C-am ) că am )zs (zis)
    C-oi ( că voi ) zce (zice),
    Când oi ( voi) zce (zice),
    Înc-oi (încă voi) zce( zice)
    Ca să zci ( spuni ),
    C-am ) că am) zs
    C-oi ( că voi ) zce ) !

    b) El acle ( acolo ) ş (şi)
    Io ( eu )aşi ( aci)
    Pila mne ( mea )
    D-aci ( de aci) peri ( dispăru )
    Nu zc (spun)
    C-o ( că o ) furat-o,
    Nu zc (nu spun) c-o (că a) luat-o
    Nu zc ( spun) să m-o ( mi-o ) dee ( dee la verbul a da )
    Da (dar) nu trebea ( trebuia )
    S-o ( să o )iee ( de la verbul a lua )

    c)Pentru persoanele interesate în aflarea limbii vorbită în Eden şi în perioada Indo-Europeană, a se vedea lucrările noastre publicate cu numar de ISBN şi articolele publicate pe internet .Pentru limba vorbită azi în Raiul Cerului a se vedea articolele noastre publicate pe internet la Pagina Face book „ editor Teodor Ardelean” sau Teodor Ardelean „Adevărul despre Iisus Cristos ,respectiv
    – Articolul I „SCRISOARE DIN CER :MOMENTELE ÎNVIERII LUI IISUS CRISTOS „”
    -Articolul II „INFORMAŢII noi despre Momentele învierii lui IISUS CRISTOS

    Arad aprilie 2015-04-26
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi
    Spcialist în Studiul documentelor şi al fenomenelor.

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  9. RĂZBOIUL NUCLEAR DINTRE SPIRITE,
    Stratul de cenuşă vulcanică de sub oraşul Arad

    Satelitul american ,din spaţiul comunei Zărand-Şiclău judetul Arad, Ţara România.. trimite „ n” fotografii în culori de pe câmpul de luptă dintre spirite .Teatrul de luptă cu ostaşii,armamentul folosit, avioanele în zbor, aparate de lansarea rachetelor,urmele proectilelor trasoare etc sunt retrase de la văzul lumii.Totul este acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică transformată în lut.La Zărand,stratul de cenuşă , transformată în lut ,calculată de către satelitul american ,are grosimea între 8 şi 20 metrii (cca 8 metri la cantonul de pe Crişul Alb şi 20 metrii în partea opusă cantonului)
    Munţii Zărandului, înaintea acestui război, conform hărţii Dacia Antică,descoperită de către August Treboniu Laureano membru al Şcolii Ardelene şi membru al Academiei Române ,se întindeau până aproape de spaţiul actualului oraş Arad. . În acel război,Munţii Zărandului s-au scufundat devenind de la cca.10.000 de metri înălţime la 800 metrii. Peste munţi şi şesul ce ce se intindea până în Ungaria de astăzi ,s-a lăsat un strat de cenuşă vulcanică. Toate formele de viaţă au pierit.Corpurile s-au descompus în structuri de materie inferioră dimensiunilor atomice.După răcirea temperaturii corpurile vieţuitoarelor s-au refăcut prin intrarea în acţiune a câmpurilor de atracţie emanate de particulele de structurarea materiei.În acest mod,în stratul de cenuşă vulcanică , s-au refăcut corpurile fotografiate de aparatura satelitului american.
    În anul 2014 domnul VOICA ADRIAN cu domiciliul în Piteşti Jud.Argeş str. Traian nr.7 Bloc P 7 Sc-F; email adrian.voicu 71 @ yaho.ro,având rude la Arad m-a vizitat. Mi-a prezentat mai multe piese arheologice scoase de sub un strat de pământ, de la adâncimea de 20-25 metri din cartierul GAI al oraşului Arad.( În acel spaţiu se construeşte o staţie de epurare a apei).Cu această ocazie s-a dat peste piesele arheologice din care dl Voica Adrian mi a lăsat pentru studiu:
    1. O bucată din scoarţa unui copac de culoare maro.Are mirosul lemnului păstrat în apă,fără să se transforme în cărbune.
    2 . O bucată de materie asemănătoare cu lutul pietrificat .Are formă cilindrică. Lungimea aproximativ 9 cm. Diametru 4 cm Greutate superioară unei bucăţi de piatră având această dimensiune. Culoarea alb-gălbuie. Faţa bucăţilor rupte ,din acest cilindru, conţine desene de animale. Un desen aseamănă cu imaginea vulpii. Altele se apropie de forma omului .Unele
    şiruri de împunsături ,de forma liniei drepte sau liniei curbe ,asemănând cu şirurile de litere , ar fi posibil să conţină informaţii scrise.
    Desenele de pe bucăţile de cilindru indică confecţionarea cilindrului din plăci aşezate unele peste altele ,similar cu filele unei cărţi (Desenele şi semnele de forma rândurilor scrise se regăsesc şi pe suprafaţa exterioară a cilindrului)
    3. O piesă de culoare roşiatică ,de formă rotundă ,cu diametrul de aproximativ 4 cm conţine desene asemănătoare cu cele de pe cilindru.Se remarcă structura literei X.
    Vechimea pieselor prin apreciere,după dl Voica , se situază între 7000 şi 14000 de ani..
    Domnul Voica ne a declarat că în cimitirul Părneava din Arad se află vertebre pietrificate, sacrale ,cu vechimea de peste 14.ooo de ani .Acestea ar proveni de la un bărbat.
    Observăm :
    a. Piesele arheologice de la Gai- Arad aseamănă cu piesele descoperite la Zărand judetul Arad. Distanţa dintre cele două locuri ,unde s-au afla aceste piese, este de aproximativ 25 km.
    b Vechimea pieselor este similară cu cele de la Zărand
    c. Piesele de la Gai-Arad sunt acoperite cu un strat de ceuşă vulcanică transformată în lut întocmai ca piesele de la Zărand
    d. Satelitul american trimite, din zona actualului oraş Arad, fotografii din scoarţa terestră .Agitaţia care se observă aici corespunde fenomenului de pe teatrul de război.
    Urmele proectilelor trasoare lansate din zona Arad se în dreaptă către teatrul de lupte din zona Crişului Alb.
    Concluzii pe baza fotografiilor transmise de staelitul american şi pieselor arheologie de la Zărand şi Gai-Arad:
    -Războiul nuclear dintre spiritele pozitive şi spiritele ngative s-a desfăşurat cu aproximativ 14ooo de ani în urmă.
    -Războiul s-a sfârşit cu nimcirea armatei spiritelor negative şi cu viaţa acestora pe pământ..Până la război,spiritele negative exploatau pământul şi foloseau omul în interesul lor. (Vezi nelegiuirile acestora descrise de către academicianul Teodor Ardelean în cele 30 volume publicate cu numar de ISBN şi în sute de articole publicate pe internet şi în mass media).
    -Piesele arheologice descoperite de către domnul Voica Adrian , în cartierul Gai- Arad ,sunt dovezi noi care atestă existenţa lumii dinainte potopului şi acoperirea urmelor acelei lumii cu stratul de cenuşă vulcanică tranformată în lut . Totul a rămas ascuns,retras de la vederea omului, pănă la data scadenţei prestabilită : vremurile de astăzi .
    Aprilie 2015,
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Aademician al Academiei de Studii Înalte IaşiSpecialist în studiul documentelor şi a fenomenelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 26/04/2015 | Răspunde

  10. O MARE PERSONALITATE :

    EXCELENŢA SA
    ANASTACIA TAATAA,
    Manager la Cambridge University Anglo-Japonese Society (AJS)Non profit organization
    1)Am studiat cu interes Albumul fotografiilor lui Anastacia Taataa şi explicaţiile Domniei voastre la aceste fotografii .Ambele au apărut pe pagina mea de internet „Teodor Ardelean Facerbook” De asemenea ,au fost confirmate pe internet de mesajul trimis de către Dvoastră de pe mobil în 24 X 2015;11:53
    2) Din explicaţiile Dvoastră la aceste fotografii am reţinut două momente extrem de importante:
    a)Viaţa Dvoastră apartine lui Iisus Cristos
    b) Credinţa Dvoastră este fermă în adevărul descris în Biblie
    3)Activitatea subsemnatului,la care aţi trimis materialul mai sus menţionat ,se desfăşoară exact pe aceste paliere:
    – DOVEDIREA ADEVARULUI DESPRE IISUS CRISTOS şi
    – DOVEDIREA ADEVĂRULUI DESCRIS ÎN BIBLIE cu privire la Creaţie şi existenţa Supercivilizaţiei pozitivă din Cosmos.
    La această activitate pe Facebook sau declarat prieteni cu Teodor Ardelean sute de persoane de pe toate continentele La rândul lor,aceştia au arătat că sunt prieteni cu zeci,sute şi mii de alte persoane. Astfel,în prezent ,numărul acestor prieteni depăşeşte cifra de 500.000,..iar acelor care au luat cunoştinţă despre descoperirile noastre din domeniul ştiinţei şi arheologiei,pe cele două probleme esenţiale din Univers, depăşeşte cifra de multe milioane de oameni.
    4)Cele două momente importante din viaţa Dvoastră sugerează ideea că ,practic , apartineţi comunităţii noastre care şi a pus ca obiectiv prezentarea în lume a adevărului despre Iisus Cristos şi adevarul despre Dumnezeu şi creaţia Universului .Vă rugam să ne acceptati prieteni pe Facebook..
    Publicaţi articole dvoastră pe paginile noastre de internet :„Adevarul despre Iisus Cristos” şi „ TEODOR ARDELEAN Cercetator,Expert Judiciar , sau Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi-România” De asemenea,demonstraţi studenţilor ,corpului profesoral universitar şi prietenilor Dvoastră adevărul din Biblie,azi ,confirmat de piese arheologice , UNICAT LA NIVEL MONDIAL , realizate de către Suprecivilizaţia Pozitivă din Univers.
    – Piesa Arheologică numită SCRIPTU-LUI RA originalul Sfintei Scripturi scrisă în limba Edenului..a fost descoperită de către expertul Judiciar Teodor Ardelean în apele râului Crişul Alb din hotarul localităţii Zărand,Judetul Arad, România,continentul Europa.Tratează creaţia Universului.profeţii despre Iisus Cristos,care se regasesc împlinite în Biblie,viitorul omenirii etc
    – SCRSOAREA DIN 6 IULIE 2011 trimisă din Raiul Cerului ,din Heaven ,prin unde electro magnetice centrate pentru un FAX la www Baricada . ro Arad
    pentru expertul Judiciar Teodor Ardelean. Atestă învierea lui Isus Cristos,puterea de care dispune în calitate de participant alături de Dumnezeu la creaţia Universului.etc.
    SUBLIENIEM
    a)Documentele trimise pe Terra din Cosmos scrise în limba Edenului ,sunt traduse partial în limba română de către expertul Judiciar Teodor Ardelean cu CONCURSUL SPECIALIŞTILOR DIN CONDUCEREA INTERNETULUI.
    b)Până astăzi nu s-a aflat nici un om care să dovdească că aceste documente,nu ar fi realizate de către reprezntanţii Supercivilizaţiei Pozitivă din Cosmos .Ele, la nivelul vremurilor din astăzi, depăşesc cunoştinţele oamenirii.Mai mult, autorul Piesei arheologice Scriptu lui Ra , este chiar Dumnezeu ( SCRIPTU-RA )După savanţi din Nigeria-Africa- piesa este realizată de către Dumnezeu împreună cu Iisus Cristos.
    Arad la 20 noembrie 2015.
    Expert Judiciar Teodor Ardelean.
    Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor.

    Comentariu de Teodor Ardelean | 25/11/2015 | Răspunde

  11. Se trimite din Arad România Europa A sosit timpul să cunoaştem pe bază de documente ISTORIA OMENIRII . ISTORIA DACILOR. DESCOPERIREA RAIULUI TERESTRU Introducere 1) Între, problemele spinoase ale confruntării omului cu realitatea se află apaiţia omului pe Terra , cunoaşterea locului GRĂDINII sau RAIULUI TERRESTRU unde a fost aşezat şi de unde a plecat să cucereasă planeta .Aceste probleme dispersate sunt tratate de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean , în 30 de volume publicate cu număr de ISBN ,din care, o parte, au fost ,transmise pe internet sub formă de articole Pentru că , din lipsa banilor, lucrările nu pot fi tipărite, în acest articol prezentăm dovezile ADUNATE cu migală, TIMP DE 80 DE ANI,unice la nivel mondial, din care rezultă categoric LOCUL: GRĂDINII EDENULUI şi EDENUL TERESTRU au existat realmente pe Terra în Ţara Zărandului ( Sarraandului) din Judeţul Arad, România,CONTINENTUL EUROPA . 2) Localizarea GRĂDINII EDENULUI ,în decursul veacurilor, a fost cercetată şi recercetată.Întrucât ,la ora actuală , pe temă existenţei şi localizării grădinei circulă mai multe teorii precizăm: a) Dacă ,cineva declară că Raiul Terestru a existat într-un anumit loc pe Terra , fără să prezinte dovezi materiale controlabile,provenite din mai multe surse,între care şi de la SUPER-CIVILIZAŢIA EXTRA-TERESTRĂ pozitivă , iar acolo,în spaţiul prezentat , realmente – -nu se află lucrurile descrise în Biblie , – nu se află topice în care să aflăm informaţii despre ce se afla în Edenul Terestru, -nu aflăm informaţi ascunse cu evenimentele ce au condus la dispariţia Raiului Terestru SĂ NU-L CREDEŢI ! Informaţia este eronată…Raiul Terestru nu a existat in acel loc. b) EDENUL SI GRĂDINA EDENULUI DE PE TERRA ASCUND O TAINĂ,UN LUCRU CARE NU POATE FI CUNOSCUT PÂNĂ LA SOSIREA TIMPULUI PRESTABILIT .Acest lucru este TEMPLU SFÂNT AL EDENULUI . c)Plecând dela necesitatea dovezilor materiale, relatate la litera a de mai sus, ŞI EXISTENŢA UNEI TAINE care împiedecă cunoaşterea,subsemnatul Expert Judiciar Teodor Ardelean descriu în acest articol TAINA şi dovezile decoperite care ATESTĂ ,Raiul Terestru în Ţara Zărandului din Dacia de Apus. d)Dovezile pe care se sprijină descoperirile noastre,printre altele, sunt : -Biblia, Facerea Cap. II vers 8-15. Facerea Cap. II vers 8-15 , Apocalipsa Cap.16 vers 12,Ierimia cap. 50 vers 38 şi Cap. 51 vers 36 Isaia Cap, 41,piesa arheologică în limba Edenului numită Scriptu-lu Ra (Sfânta Scriptură) , piesele arheologice numite Petroglife ,scrise în limba Edenului ,descoperite în China şi Australia, Harta Dacia Antică cu textul camuflat, scris în limba Edenului , scrisoarea cu text în limba Edenului trimisă din Raiul Cerului,din Heaven, prin Fax pe data de 6 iulie 20l1 la sediul www Baricada .ro Arad pentru Expertul Judiciar Teodor Ardelean,harta reliefului din Ţara Zărandului elaborată in anul 2008 de către specialişti din Socetatea Naţională de Îmbunătăţiri Funciare SA Arad,Fotograiii de pe piesele arheologice realizate de către psersonalul de specialitate din Biroul de Criminalistică a Poiliei Arad , fotografiile satelitului american din judeţul Arad,România,Europa, topice din Ţara Zărandului, dovezi ştiinţifice a catastrofei dinŢara Zărand,informatii istorice din antichitate Traducerea textelor scrise in limba Edenului de către Expertul Judicir Teodor Ardelean cu ajutorul specialiştilor din Internet -serviciul Google,Calculele Astronomice a lui Nostradamus, -REALITĂŢILE DIN ŢARA ZĂRANDULUI. PARTEA I-a DESCOPERIRI : Cap. I Descoperirea celei mai vechi cetăţi de pe Terra Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o aşezată la conflienţa dintre râul Crişul Alb şi râul Cigheri din hotarul comunei Zărand Judetul Arad,România Europa .Iată documentele: 1) Harta Dacia Antică descoperită de A.T Lauriano membru al Academiei Române existentă în Muzeul Bisericii Sfântul Nicoae Braşov conţine fotografiile reliefului din perioada anterioară potopului şi texte anulate prin semnul XXX .La confluenţa râului Crişul Alb cu râul Cigheri este desenat conturul unei corabii din timpul sumerienilor. Deasupra conturului numele cetăţii Ziridava..În textul descoperit şi copiat de computer, pe aproximativ 50 de pagini nu se află numele Ziridava ,ci numele Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o Deci ,iniţial, numele cetăţii a fost Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o 2) Satelitul american transmite din acest loc,de sub cenuşa vulcanică , fotografiile unui Templu . 3) Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o în traducerea computerului : Aici să fie lumina primară şi Legea mea se regaseşte în Biblie SĂ FIE LUMINĂ (Vezi Facerea cap.II vers 3) Deci,numele CETĂŢII Zq-Jc-Cic-Ajjeo-o A FOST DAT DE CĂTRE DUMNEZEU înantea existenţei Universului. . 4 )DOVEZI CONTROLABILE : -Genesa Cap.I vers 3 , -harta Dacia Antică existentă în biblioteca Biserica Sfântul Nicolae Braşov ( traducerea computerului făcută de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean este publicată în volumul Strigăte din Eden ;Limba,mitologia şi religia daco-geţilor Ediţia a II a ISBN 978-973-0-05919-9. Tipar Tutimex Arad) Harta Dacia Antică transmite informaţii despre relieful Daciei dinainte de potop . Conturul cetăţii sub formă de corabie e dovadă că Harta a fost editată după potopul de pe vremea lui Noe Lungimea cetăţii Ziridava (în lungul Hidechelului -Crişul Alb- ) era de aproximativ 6 km . Lăţimea cetăţii :aproximativ un km. Cercetarile clar văzătorilor,efectuate la cererea subsemnatului, au identificat în lungul zidului de 6 km largime un canal cu apă Descoperirile sunt publicate în volumul ZIRIDAVA Cetăţi şi subterane extraterestre. Editura Viaţa Arădeană Arad 2002 Cap. II) Descoperirea Templului Sfânt al Edenului şi a Grădinii Edenului Terestru (Raiul Terestru) în hotarul localităţii Zărand,Judetul Arad,România Europa pe baza fotografiilor transmise de către satelitul american 1)Domnul Dumnezeu a zidit o grădină în Eden ,SRE răsărit ; şi a pus acolo pe omul pe care-l întocmise.. ( Facerea Cap II vers 8) 2)Constatări a) Expertul Judiciar Teodor Ardelean urmărind fotogarfiile satelitului american transmise asupra reliefului Terestru, într-o fotografie la confluenţa de azi a râului Crişul Alb cu râul Cigheri, din hotarul comunei Zărand,Judetul Arad,România,Europa , a constatat :SUB STRATUL DE CENUŞĂ VULCANICĂ transformată în lut , ÎNTRE DOUĂ APE MARI care curg exact sub râurile Crişul Alb şi Cigheri , existenţa unui TEMPLU URIAŞ cu dimensiunile de aproximativ 6000/2000 metrii. Considerăm: ESTE TAINA CE TREBUIE ŢINUTĂ ASCUNS,CE NU TREBUIE SPUSĂ NIMĂNUI până la împlinirea veacurilor prestabilite. b) În continuarea Templului , spre răsărit ,se desfăşoară un şes sau o grădină.Este Grădina Edenului Terestru sau Raiul Terestru ! c) Cuvântul SPRE din Biblie,(Facerea Cap. II vers 8) se regăseşte în limba română : -în numerotaţie: un spre zece( adeca 11 urmează după 10 ) -în nivelele de structurare a materiei :particulă elementară,structură simpă,structură complexă;atom,moleculă… Deci , cuvintele spre răsărit sunt elemente de identificare a modului în care sunt aşezate DOUĂ lucruri în spaţiu , în direcţia punctului cardinal RĂSĂRIT.Concret:Grădina Edenului spre răsărt de Templul Sfânt al Edenului. . d) DOVEZI CONTROLABILE : – Fotografiile Templului Sfânt şi teritoriul Grădinii Edenului transmise de către satelitul american la confluenţa dintre râurile Crisul Alb şi Cigheri din judeţul Arad,România, Europa. -Ţara Zărandului din România,Europa este acoperită cu un stratui de cenuşă vulcanică transformată în lut. Grosimea stratului variază Deasupra Templului Sfînt al Edenului ,între 5 şi 20 metri În oraşul Arad,cartiereul Gai dl inginer Voica prietenul meu, din oraşul Târgul Jiu , a descoperit ,la adâncimea de aproximativ 8-10 metri , sub stratul de lut , coaja arborilor ce creşteau în Eden.De asemnea ,piese arheologice cu desene. (Informatia s-a transmis pe internet la pagina Teodor Ardelean) Cap.III Descoperirea Grădinii Edenului in Ţara Zărandului după râul ce ieşea din Eden unde era împărţit şi facea patru braţe ,udând GRĂDINA 1)Biblia Facerea Cap. II vers 10 spune : Un râu ieşea din Eden şi uda grădina şi DE ACOLO se împărţea şi făcea patru BRAŢE . Numele celui dintâi este Pison (,vers 11), numele RÂULUI al doilea este Ghihon,( vers 13)numele celui de AL TREILEA este Hidechel.( vers 14) al patrulea RÂU este Eufrat (vers 14) 2)Constatări: a) Biblia face distincte intre cele patru ape. Pisonul este braţ,Ghihonu şi Eufratu sunt râuri Pentru Hidechel nu se specifică: este braţ sau este râu. Eroare ? Nu ! Este taina care trebuie păstrată ascunsă până la sosirea scadenţei. b) Crişul Alb iese din Ţara Zărandului . Se varsă în Tisa pe teritoriul ţării Ungaria.El udă grădina.Acolo,în Ţara Zărandului , se împarte şi face patru braţe. c) Iată împărţirea şi facerea celor patru braţe: -Pisonul este numele râului Crişul Alb de la izvoare până la localitatea Bocsig din judetul Arad În zona Bocsig Pisonul efectuiază mai multe intortochieri după care apele sale trec pe braţul Hidechel. -Hidechel (Crişul Alb de la localitatea Bocsig până la Fluviul Tisa este numit în Facerea Hidechel )Îşi începe existenţa prin vestigiile numite GÂTU MORT pe locul unde încetează existenţa Pisonul în continuarea braţului Pison.Face contact cu Grădina in partea de răsărt şi in partea de nord. – Ghihon.( s-au Canalul Morillor )îşi începe existnţa în hotarul comunei Bocsig, din lacul Rovine în care se varsă apele Hidechelul numit ,in această porţiune,Gutul Mort În lacul Rovine îşi varsă apele şi pârâul Condratău . FACE contact cu Grădina în partea de răsărit. La LACUL ROVINE funcţionează un baraj pentru reglarea apelor care udă Grădina,sau azi,spaţiul dintre bratele descrise in Facerea Cap. II -Eufratul (sau Cigheriul ) Izvorăşte din Munţii Zărandului .Trece pe sub râul Ghihon (sau Canalul Morilor) la răsărit de localitatea Seleuş. .FACE contact cu Grădina Edenului în partea de sud pînă la confluenţa cu răul Hidechel (sau Crişul Alb ) Notă1) Numele apelor, din Facerea cap II sunt denumiri date apelor după potop şi nu celor ce curgeau in relieful Edenului acoperit cu cenuşa vulcanică … Totuşi,nu excludem posiblitatea ca ,apele ce curg sub stratul de cenuşă vulcanică să fi desfăşurat activităţi identice cu cele din zille noastre şi ,în consecinţă, să fi avut şi denumirile din Facerea. Cap. II De altfel, în fotografiile satelitului american ,unde am sesizate ,porţiunile celor două ape suprapuse nu am putut distinge porţiunea braţelor din relieful nostru de porţiunea braţelor din Eden pentru lungimea în care ambele braţe ,curgând unul peste altul ,au aceiaşi lărgime(Ar fi şi acesta un motiv de admitere a denumirii celor patru braţe în relieful după potop şi cu aceleaşi denumiri şi în relieful dinaintea potopului ) 2) În lucrările de geografie numele braţelor din Ţara Zărandului diferă de numele din Biblie.Prin aceste denumiri,diferite, locul de amplasare a Templului Sfânt , Grădina Edenului şi Edenul Terestru rămân ascunse cunoaşterii până la sosirea timpului prestabilit. Expertului Judiciar Teodor Ardelean a constatat că reperele indicte în Biblie se regăsesc în Tara Zărandului ,în limba ţăranilor români şi ca realităţi în relief. (Citeşte mai departe ! ) Cap. IV) Descoperirea Templului Sfânt al EdenuluiTerestru şi a Grădinii Edenului Terestru (Raiul Terestru) după caracteristici sau comportamentul apelor .Reţeaua de ape din Ţara Zărandului. A) CONSTATĂRI asupa DENUMIRII apelor. 1) În vechime ,denumirea obiectului sau omului se CUNOŞTEA nu prin nume „ de botez” ci prin nume de identificare.Acest nume era format din statura sau înălţimea individului in raport cu alti indivizi,din comportarea în viaţă,etc .Actiunea lucrurilor se prezenta ca actiune conştientă .Aceste fenomene ,realităţi , se află în Facerea Cap. II pentru numele dat apelor ce curg în Grădina Edenului. Iată constatarea şi realitatea : a) Râul Pison . În Ţara Zărandului ,în Limba ţăranilor Români, apa râului numit Crişul Alb, de la izvoare până la şes, respectiv până la localitate numită Bocsig, din apropierea oraşului ineu de azi,trecând peste pietrele ce conţin firicele de aur,le PISEAZĂ ,le sfarâmă şi eliberează din ele aurul şi alte minereuri.Numele acţiunii apei ,ca substantiv propriu , este Pison (De la a pisa ) Observăm : numele Pison din Biblie este numele dat în Dacia râului Crişul Alb in zona izvoare- localitate Bocsig din Judeţul Arad.România,Europa Firicele de aur , scoase de către Pison din bolovanii de piatră ,ar trebui să existe în apele acestuia..În hotarul comunei Bogsig se mai află! .Au dispărut ! Unde ? Atrase ,în subteranele apelor ce înconjoară Paradisul Terestru. ? (Vezi mai departe numele braţului Hidechel) b)Hidechelul este porţiunea Crişului Alb de la localitatea Bocsig, până la fluviul Tisa.. Iată sensul cuvintelor din numele de HIDECHEL Hi=interjecţie, strigăt prin care se indeamnă o fiinţă la mers -De= exclamaţie prin care se indeamnă o fiinţă să şi continuie drumul. etc. Cele două cuvinte se redau în expresia: Hi.De !(Dicţionarul Limbii Române Literare Contemporane Academia Română 1956 literele d şi h (Hi.De !) . – Chel=care nu mai are păr de loc . În speţă, în apele Hidechelului aflăm nisip mărunt sau bucăţi mici de piatră fără aur. Rezultatul procesului, APĂ FĂRĂ AUR este transpus în numele braţului : HI de chel, adecă hai,mai departe , apă fără un firicel de aur ! Din pisarea bolovanilor cu acest miereu, în miile de ani, de existenţă a Munţilor Apuseni s-a cules o cantitate apreciabilă de aur. Unde s-a adunat acest aur?Presupunem:printr-un proces necunosucut a fost absorbit ,în subterană,de către apele ce înconjoară Raiul Terestru ! Observăm: CUVINTELE din numele sau expresia HI DE CHEL SUNT DE ORIGINE DACĂ. Confirmă şi ele că PARADISUL TERESTRU a existat în Dacia de Apus – Râul HIDECHEL rămas fără aur , se comportă ca un Tigru înverşunat (.Vezi în Biblie denumirea de Tigru în precizările de la subsol ) Porţiunea din Crişul Alb ,de la localitatea numită Bocsig până la vărsare în Tisa, se diferenţiază complet de porţiunea numită Pison. La SarRAand adâncimea este de aproximativ 6 metrii Aici ,nu se mai află bolovani de piatră, ci granule de nisip mărunt. . Primăvara, apele cresc până la 15 metri vărsându-se pe suprafeţe întinse Distrug tot ce le stă în cale.În localitatea Zărand,aproape in fiecare an sunt cazuri de înec a oamenilor Apele nu pot fi trecute ,dintr-o parte in altă parte, decât prin locuri amenajate de oameni . Biblia spune .El curge la răsăritul Asiriei(Genesa cap.I vers 14) Acest cuvânt” Asiria „ este metaforă..Ce ascunde această metaforă cu denumirea „ Asiriea „ încît nu redă denumirea obiectului pe care îl ascunde ? Templul Sfânt al Edenului şi Grădina Edenului. ! c)Râul GHIHON.Numele provine de la gihanie sau dihanie.( fiinţă monstruoasă) Azi se numeşte Canalul Morilor.In apa acestui râu trăiesc şerpi ,broaşte , raci ., peşti etc Pe harta Dacia Antică, în acest râu este desenat un „balaur” sau GIHANIE cu gura larg deschisă către cetatea aşezată deasupra Templului Sfânt al Edenului Terestru numită în textul hartii cetatea .ZqJc,Cic-Ajjeo -o .în traducere „ Aici Să Fie Lumina Primară şi Legea mea” Deci,numele Ghihon semnifică balaurul,s-au şarpele( şerpele ) care urmarea distrugerea Templului Sfânt al Edenului şi legea lui Dumnezeu Ghihonul (Canalul Morilor ) îşi incepe cursul, după potop, din lacul Rovine hotarul comunei Bocsig Judeţul Arad,România,Europa. În acest lac îşi vărsa o parte din ape Gutul Mort,respectiv Hidechelul. De asemenea pîrîului Condratău .Cerinţele morilor pe apă în secolele prcedente,au impus prelungirea canalului în EST până la localitatea Buteni, iar ÎN VEST,de la localitatea Zărand , unde se vărsa înainte de potop,pînă în hotarul comunei Vărşand .(La Vărşand Canalul Morilor îşi varsă apele din nou În Hidechel( sau Crişul Alb) Ghihonul,de la localitatea Buteni la localitatea Bocsig curge paralel.. cu braţul Pison (Portiunea prelungită de oameni de la localitatea Bocsig pînă la localitatea Buteni . De la localitatea Bocsig, spre vest , curge în paralel cu Gutul Mort( sau Hidechelul ) .La nord de dealul Mocrii distanţa dintre cursul Gutul Mort şi râului Ghihon( canalul Morilor) este, de aproximativ 1 km ) În acest loc prin dealurile din hotarul comunei Mocrea se opreşte întinderea Grădinii Edenului spre răsărit . Ca atare, în harta Intocmită de spcialiştii Societăţii de îmbunătăţiri Funciare şesul care vine de la confluenţa râurilor Crisul Alb(Hidechel) cu (Cigheriul (Efufratul ) este strangulat in acest loc de Dealurile Mocrii Ghihonul după ce trece de strangulaţie face o curba spre sud după care se îndreaptă către vest trecând pe lângă localitatea numită azi Iermata. (Între Iermata şi localitatea Seleuş ,Ghihonul trece peste albia râului Eufrat( Cigher.),apoi se îndreaptă spre sud –vest ocolind localităţile Seleuş şi Zărand . Se vărsa în Hidechel(Crişul Alb ) în hotarul comunei Zărand la vest de confluenţa dintre Hidechel şi Eufratat – ( În prezent albia Ghihonului din comuna Zărand este schimbată de oameni.Ca atareGhihonul ,( Canalul Morilor ) se varsă în Hidechel în hotarul comunei Vărşand,) d) Râul Eufrat ( Cigheri ) izvorăşte din munţii Zărandului..Curge pe direcţia nord . Între localităţile Iermata şi Seleuş trece pe sub Râul Ghihon ( Canalul Morilor),după care continuă drumul la nord de localitatea Seleuş şi localitatea Zărand Se uneşte cu Hidehelul la Podul Sintea Mică din hotarul localităţii Zărand Numele EUFRAT este compus din trei cuvinte.: -Cuvântul EUF cu semnificatia :care înlocueşte un nume sau o expresie care nu trebuie cunoscută. cu alt nume sau ALTĂ expresie pentru ascunderea unei realităţi (vezi în Dicţionarul Limbii Române cuvântul Euf-emism ).. -Cuvântul RA redă numele lui Dumnezeu din vechime , .Aşezat după cuvântul EUF arată că relatarea numelui acelui râu este interzisă de catre Dumnezeu . -Cuvântul sau litera „t” redă SUNETUL ÎN SPAŢIU a deciziei lui DUMNEZEU, RA ,cu privire la camuflarea locului unde se află şi cum se numeşte acest râu. .( vezi semnificaţia literei T în Dicţionarul Limbii Romane Literare Contemporane.Editura Academiei Române 1957 ) MENŢIONĂM : 1) În hotarul localităţii Bocsig râul Crişul Alb sau Pisonul efectuiază o mulţime de întortochieri prin care moleculele de apă obligă firicele de aur să cadă în adincime ,la nivelul apei ce scaldă Edenul Terestru acoperit cu stratul de cenuşă vulcanică .(Vezi hărţile amintite şi realitatea în teren) 2)În comunele Zărand şi Seleuş Crişul Alb sau Hidechelul în graiul ţăranilor români se numeşte Ta-şinic .Numele exprimă coordonatele geografice ale Templului Sfânt al Edenului pe harta terestră în perioada în care Continentele America se aflau în apropierea Contientului Africa,(vezi lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean) 3) Hidechelul înainte de potop curgea în hotarul de astăzi al comunei Seleuş ,judetul Arad,România Europa pe albia numtă GUTUL MORT (aproximativ 400-500 metrii spre răsărit de trecatoarea „ La iaz „ din hotarul de astăzi al comunei Zărand.). Din acest punct,curba se intindea pe direcţia nord- sud aproximativ 3 km,după care schimbă direcţia deplasandu-se spre răsărit până în hotarul localităţii Bocsig.(Vezi în Volumul Mesaje din Grădina Edenului ISBN 978-973-0-06406-3 la pagina 54.) Harta a fost executată de către specialişti din Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad ,la cererea subsemnatului,cu ocazia controlului pe care l-am efectuat la această unitate ,pentru alte obiective, dispuse în anul 2008 de către Directia Generală a Controlului din Ministerul Finanţelor Bucureşti. România DOVEZI : Pe harta întocmită de către Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad se observă cursul Hidechelului pe vechea albie numită Gutul Mort .Latura curbei se desfăşura pe dircţia Nord –Sud Terenul pe care-l uda se numea in Facerea „ Asiria”. (Deci,conform hărţii şi vestigiilor rămase din Gutul Mort Hidechelul curgea la răsăritul acestui teritoriu . (Vezi Facerea cap.II verset 14 ) Distanţa dintre punctul cel mai apropiat a curbei Gutul Mort pe direcţia sud ,către râul Cigheri ( Eufrat ) adeca TERITORIUL Asiriei ,in acest loc, era de aproximativ, 5-6 km .(După potop ,Hidechelul a construit albia actuală la nord de vechiul curs a Gutului Mort. În prezent curge de la localitatea Bocsig prin oraşul Ineu şi localitatea Şicula, făcând contact cu vechea albie în apropierea trecătoarei numită „ LA IAZ”(Această trecătoare figurează şi pe textul de pe Harta Dacia Antică ) B Reţeaua de ape: 1)Râurile sunt prezentate de Facerea Cap. II ca elemnte de marcare a suprafeţei Grădinii Edenului şi a Templului Sfânt al Edenui.I Observăm :1 )apele celor patru brate se influenţează reciproc .Formează o reţea de ape prin care se uda Grădina Edenului şi se acţiona in caz de inundaţii şi de apărare . (În secolul trecut au fost cazuri frecvente de salvare de inundaţii a oraşul Chişineu Criş de pe Hidechel sau Crişul Alb cu ajutorul reţelei de ape la care face aluzie Facerea în Cap. II. 2) Reţeaua de ape a existat şi înainte de potop .(Dovadă:conţinutul informaţiilor din Facerea Cap. II vers 1o;Un râu ieşea din Eden şi de aolo se împărţea şi făcea patru braţe. Cap. V Descoperirea Templului Sfînt şi a Raiului Terestru cu ajutorul uşilor de intrare . ŢARA CUŞ 1) Biblia spune : râul Ghihon înconjoară toată Ţara Cuş.(Genesa cap. II vers 13) 2) Constatări ,Râul Ghihon sau Canalul Morilor în porţiunea de strangulaţie a şesulu de catre dealurile Mocrea, se află la aproximativ 1 km faţă de Gutul Mort ( sau Hidechel). După această strangulaţie a şesului , rîul Ghihon ( Canalul Morilor) formează o curbă către răsăit apoi se îndreaptă către apus .Între localitatea Iermata şi localitatea Seleuş apele Ghihonul( Canalul Morilor ) trec pe subapele râului Eufrat ce vin din Munţii Zărandului.Din acet punct Ghihonul se deplasează către vest înconjurând localitatea Seleuş şi localitatea Zărand Se vărsă în Crişul Alb sau Hidechel la vest de confluenţa Crişului Alb(Hidechel)şi rîul Eufratul.(Cigheri ) Râul Eufrat, (Cigheriiu ) după ce îşi trece apele pe sub ale Ghihonul (Canalul Morilor) ,între localităţile Iermata şi Seleuş , se îndreptă spre apus către confluenţa cu Crişul Alb,sau Hidechel Această deplasare trece la nord de localităţile Seleuş şi Zărand. Astfe rămâne o fâşîie de teren între râul Ghihon şi râul Eufrat 3) Râul Ghihon,spune Facerea la Cap. II vers 13 înconjoară toată ţara Cuş Acesta este formată din teritoriul aşezat între cursul Ghihonului, ( Canalulul Morilor) dela locul unde Ghihonul trece peste apele Eufratului şi pînă se varsă în Râul Crişul Alb , sau Hidechel Se mărgineşte la nord cu teritoriul Templului Sfânt al Edenului şi cu Grădina Edenului .Pe acest teritoriu se află azi localităţile Seleuş şi Zărand . În timpul Edenului teritoriul se numea ŢARA CUŞ 4) Remarcăm : cuvântul CUŞ conţine două cuvinte „ C” provenind din CU şi UŞ .Adeca, râul înconjoară ŢARA CU UŞ ( sau la plural uşi ) .Prin anularea literei U de la CU şi a literei i de la uşi a rămas Ţara CUŞ. Ţara a primit numele cu uşi. Dece cu uşi ? Pentu că intrarea în Grădina Edenului şi în Tempul Sfânt al Edenului era strict controlată ! Iată, aceste uşi de intrare: -numele localităţii Seleuş conţine numele de SELE.-UŞ.(uşa de intrare în Grădina Edenului tecând peste Eufrat sau Cigheri) -drumul dintre comuna Seleuş şi comua Zărand trece peste un râuleţ care se varsă in râul Cigheri sau Eufrat din hotarul de astăzi a comunei Zărand. Podul peste râuleţ se numeşte Podul de la UŞE-Ri-ind. (Este podul peste care trece drumul ce duce la Cetatea Sar-RA-andului unde se află Templul Sfânt al Edenului . (În timpul dacilor Ra sau La din numele Sar-Ra-andului semnifica numele lui Dumnezeu,iar Ri din numele de Cighe-Ri numele Unui Zeu corespunzând azi lui Isus Cristos). -Zona unde se află podul peste care trece drumul ce duce la cetatea Sar-raandului se numeşte Uşe-ri-ind – drumul ce vine de la Seghedin, din Ungaria, către cetatea Sarraandului trece prin comuna Comlă-UŞ ( o nouă UŞĂ) În continuare ,pe traseul acestuia se află zona UŞ-TĂLECI şi PODUL CE TRECE DIN NOU PESTE RÂUL CANALUL Morilor,numit Podul de la UŞ-tălet, ( consoana „ t „se palatelizează . Cuvântul : tăleci= grădină.Concret .UŞA GRĂDINII. -.în partea de nord ,a cetăţii Sar-RA-and, se află comuna cu numele CEREL-UŞ,iar mai sus,către nord ,comuna Supre-UŞ Numele dat aşezărilor omeneşti in care s-a inclus cuvantul uşă provine din topicile care existau în această zonă .Ele erau locuri de control a celor care intenţionau să intre în cetate .Zq Jc,Cic-Ajjeo -o . . Deci,Ţara Cu Uşi, sau Ţara CUŞ este o parte din Ţara Sar-Ra-andului din Dacia,azi din România. Punctul pe care gravitează drumurile şi uşile este CETATEA SarRA and numită pe harta Dacia Antică Zq.ZcCic-Ajjeo-o. .ACOLO se afla TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI Ca atare, în secolele şi mileniile trecute toate drumurile şi uşile duceau la Templul Sfînt al Edenului din hotarul comunei SarRarand Cap.VI Descoperirea reliefului din Edenul Terestru şi din Grădina Edenului în Ţara Zărandului Relieful anterior potopului s-a descoerit de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean pe baza – fotografiilor trimise de satelitul american de sub straul de cenuşă vulcanică, şi pe baza – harţi Dacia Antică În partea de răsărit: erau munţi si dealuri. În partea de apus şes..Regiunea deluroasă se întindea până aproximativ la şoseaua de astăzi dintre oraşele Arad- Oradea , din România Europa. Cap. VII Descoperirea ÎNTINDERII Edenului Terestru înainte de potop pe peritoriul Daciei se Apus 1) Facerea în Cap. II versete 8-18 descrie existenţa pe Terra a Edenului Terestru 2)Constatare Râurilor descrise in Facerea s-au regait în Tara Zărandului.Dovezi pe baza – Harta întocmită de către specialişti din Societatea Naţională de îmbunătăţiri funciare SA Arad ,Harta Dacia Antică şi parţial pe harta cu relieful României în Ţara Zărandului.Ţinând cont de râurile ce curg azi în Romania şi care delimitează Ţara Zărandului,aceasta se întindea intre: – Crişul Alb format din Hidechel şi braţul Pison.( Izvorăşte din Munţii Zărandului..Efectua curba Gutu Mort) Se varsă în fluviul Tisa Forma LIMITA DE nord – Râul Mureş având cursul modificat după ieşirea dintre munţii,.De la localitatea Lipova curgea în şes pe o albie care duce la fluviu Tisa pe paralela 46 de grade. (Vezi harta de relief a României)După potop a schimbat cursul. Se varsă în fluviul Tisa după ce trece prin oraşul Arad. – La apus :fluviul Tisa. – La răsărit 😮 linie ce unea izvorul Crişului Alb cu râul Mureş incluzând în Eden şi munţii Metalici în care ,azi ,predomină rocile vulcanice.. – Scufundarea acestei ţări s-a produs în timpul potopului,în urmă cu aproximativ 14.000-15000 de ani,cu ocazia războiului dintre spiritele pozitive şi spiritele negative În consecinţă ,albiile ACTUALE ale râurilor au suferit abateri de la albiile dinaintea potopului (Aceste abateri au fost identificate pentru râul Mureş pentru pentru braţul Hidechel respectiv ,albia Gîtu Mort..În ambele cazuri cursul râurilor s-a deplasat către nord) Cap.VIII Întinderea spaţiului ocupat de către Templul Sfânt şi Grădina Edenului în Ţara Zărandului Facerea Cap. II vers 11,13 şi 14 transmite principalele repere pentru Grădina Edenului , A) Suprafata Templului Sfânt al Edenului şi a Grădinii Edenului este determntă de reţeaua celor patru braţe care trimiţându-şi apele unul la altul ,în totalitate formează o linie închisă. Această figură geometrică apare din harta întocmită de speciaişti din SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE SA ARAD publicată în volumul Mesaje din Eden Arad 2009 Prezentăm suprafaţa aproximativă , limitată de ce le patru ape corespunzând suprafeţi Templului Sfânt al Edenului şi Grădinii Edenului a) Spatiul Templului Sfânt al Edenului se afla în triunghiul format de CURSUL Hidechelului în nord şi râul Eufrat în sud ( numite azi Crişul Alb şi Cigheri )Zidurile Templului în răsărit se aflau in apropierea trecatoarei peste Hidechel,numită” La Iaz” b) Spaţiul Grădinii Edenului se desfăşura in continuarea Templului Sfânt al Edenului spre răsărit – la nord spaţiu era delimitat de apa Hidechelului care curgea pe curba Gutul Mort până la localitata de azi numită Bocsig – la răsăit delimitarea era făcută parţial de apele Hidechelului şi de curba Ghihonului ( Canalul Morilor ) – la sud parţial de apele Ghihonului şi apoi apele Eufratului (Cigheri ) – la apus zidurile Templului Sfânt al Edenului (.Satelitul amercan transmite fotografii în care sub stratul de cenuşă vulcanică se observă cursul pincipalelor două ape care scăldau spaţiu Grădinii si Templului Sfant al Edenului înainte de potop şi bineînţele şi astăzi) c)Spaţiul Grădinei ţinând cont de reţeaua de ape care udă Grădina Edenului aflate pe pe harta SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE SA ARAD are lungimea mai mare decât lăţimea. Se poate asemăna cu figura geometrică a dreptunghiului În lungime, de la zidurile templului până la marginea buclei Ghihonului( Canalul Morilor) . sunt aproximativ 8 km. Lăţimea dintre Hidechel ( Crişul Alb) şi Eufrat (Cigheri) la nivelul localităţii Seleuş este de aproximativ 4 km. In această situaţie,grădina se intindea pe aproximativ 32 de km patraţi Spaţiu ocupat de Templul considerand în medie lugimea de 6 km şi laţimea de 2 km. este de 12 km patraţi Spaţiu grădinei împreună cu spaţiu Templului se întind pe o suprafaţă de 44 km patraţi(32+12) B )ÎNTINDEREA GrădInii Edenului li a Templului Sfânt al Edenului ,înainte de potop, a fost alta decat ,aceia ce reise din calculul făcut pe baza bratelor (ape) care udau grădina,aflate în harta României sau Harta Societăţii de Imbunătăţiri Funciare SA Arad.În timpul potopului s-a scufundat podişul şi munţi cu ridicarea din cenuşa vulcanica a dealurilor ..După potop apa ce izvora din pământ a format alte albii, dar in esenţă identice cu cele dinainte potopului,curgand in lungul raurilor acoperite cu cenuşa vulcanică.(Ambele rauri,de la suprafata reliefului nostru , pentru porţiuni reduse de la relieful acoperit cu cenuşa vulcanică, sunt vizibile ,în fotografiile satelitului american) DEALURILE MOCRII au schimbat cursul Ghihonului( Canalul Moril) , iar dealurile din hotarul localitătilor Pâncota,Mâsca ,Galşa.Măderat şi Agriş cursul Eufratului(Cigheri) În această IPOTEZĂ cursul râului Ghihon şi râului Eufrat (Cigheri) curgea la sud de cursurile actuale.Hotarul localităţilor din zilele noastre Buteni,Păiuşeni, Araneag,,Agriş,Drauţ,Tauţ,Minişel Târnova,Cued Bocsig,Pâncota,Mâsca,Galşa,Măderat,Satu Mic.Luguză.Şilindia,Chier.,Iermata,Moroda,Târnova ,Seleuş şi Zărand , înainte de potop apartineau Grădinii Edenului. .Parte din hotarul actual al localităţilor Zărand şi Seleuş aparţinea Grădinii Edenului şi parte Ţării Cuş (Am relatat aci numai localităţile ce apar pe harta cu mersul autobuzelor ) În consecinţă suprafata Grădinii Edenului era dublă cu mult mai mare decat suprafata ce rezultă din calculul efectuat pe baza Hărţii intocmită de către Societatea de Îmbunătăţiri Funciare SA Arad care reda cele patru brate ce udă Grădina Edenului pe baza cursului şi vestigiilor de la niveulul Gutului Mort din vremurile noastre ) 4 )Esenţiaţul din cercetările noastre este DOVEDIREA pe baza reperelor din Biblie şi a vestgiilor existente în Ţara Zărandului că Raiul Terestru a existat în DACIA de Apus Întinderea reală 32 km patraţi sau 50-60 de km patraţi are mai puţină importanţă.. Cap. IX Descoperirea Grădinii Edenului pe baza cuvântului ASIRIA DIN Facerea Cap. II vers 14. 1)Facerea în Cap.II vers 14 Hidechelul curge la răsăritul Asiriei. 2) Constatări: a).Conform harţilor relatate mai sus teritoriu sau spaţiu numit Asiria este Grădina Edenului pentru o parte sau margine de răsărit,În acest caz ,primii oameni au trăit in acest spaţu. Tot aici Eva a fost înşelată de şarpe.,Şarpele se bălăcea în apele mocirloase ale Ghihonului( Vezi Facerea Cap.III ) Tot în acest spaţiu Enoh a scris lucrările sale.şi a umblat cu Dumnezeu 300 de ani(Cap.V vers 24 ) b) Harta Dacia Antică: ,după cum am aratat la CAP I „ DESCOPERIREA CELEI MAI VECHI CETĂŢI DE PE TERRA „ prezintă la confluenţa raurilor Crişul Alb cu râul Cigheri din hotarul comunei Zărand numele cetaţii Ziridva (Zirri-dava )iar pe hartă desenul corabiei cu supravieţuitorii potopului salvaţi de la piere.. Facerea la Cap. II vers 14 numeşte tertoriul unde au trăit primii oameni ASIRIA ( A-SIRRI-A)Observăm -Similititudinea dintre -Sirii- şi Zirii. .Împăraţii din Mesopotamia au trăit la sute de ani după . dispariţia celor două cetaţi de pe Crişul Alb .Au pus ţării lor numele de A-siria inspirându-se din numele cetatii Ziri -dava de pe Crişul Alb. Căutau să demonstreze că sunt urmaşii supravieţuitorllor potopului – În numele cetatii Zirri aflăm două cuvinte :Zir= Lumină şi Ri=numele zeului Luminii numit ulterior Isus Cristos Cuvântul format din două cuvinte in care litera r figurează la finele cuvîntul „sir” , şi în prima literă a celui de al doilea cuvant „ri”s-a înlăturat.Noul cuvânt conţinând numai o literă „ r” ascunde originea ambelor cuvinte. Cuvântul „ lumină „se regăseşte în numele primei cetăţi de pe Hidechel,sau Crişul Alb :ZqJcCic-Ajjeo-o..unde Jc se traduce prin lumină. Cuvântul lumină din numele cetatii ZqJcCic-Ajjeo-o s-a păstrat până astăzi în toate denumirile cetaţii de pe Crişul Alb: Ziridava,,Deo Sarra, ( pe timpul romanilor),Sarrand, în graiul ţărnilor români,Zarand( in limba Maghiară) şi Zărand.(în limba română literară) c)DACII cel mai vechi popor de pe Terra . -Oamenii ,după ce s-au ÎNMULŢIT în spaţiul Grădina Edenului înainte şi după potop, sub cerinţele nevoii de alimente .,organizaţi în grupe şi triburi, au început să se deplaseze în jur. Primele triburi s-u aşezat în jurul cetatii ZqJcCic-Ajjeo-o, de pe raul Crişul Alb din Dacia. Fenomenul dinaintea potopului sa repetat şi după potop.În cetate Ziridava ridicată după potop , pe Crişul Alb ,s-au aşezat supravieţuitorii potopului.…De aici ,mai târziu, înmulţindu-se s-au deplasat din aproape in aproape cucerind ,din nou,tot pământul După sute de ani,unele triburi au ajuns din nou în Dacia Băştinaşii ,la întrebărie noilor veniţi: VOI DE UNDE AŢI VENIT? DE CÂTĂ VREME SUNTEŢI AICI? Răspundeau Noi suntem d-aci. Nu am plecat d-aci niciodată ! Oamenii au fost numiţi d-aci sau daci,iar ţara DACIA.. Dovadă istoria,şi Facerea din Capitolul II -Pe suprafaţa terestră din vremurile noastre, corespondentă cu SPATIU GRĂDINII EDENULUI şi TEMPULUI SFÂNT AL EDENULUI nu se află nici un sat . Dece ? Pentru ca spaţiu este sacru ! Cap. X Descoperirea Grădinii Edenului în Ţara Zărandului după solul , clima, şi mninereurilor din Ţara Zărandului 1)Biblia :Cap,II vers 9. Dumnezeu a făcut să răsară ÎN GRĂDINĂ din pămînt tot felul de pomi plăcuţi la vedere şi buni la mâncare. OMUL a fost pus in aceasta grădină să o lucreze şi păzească. 1) Constatări asupra relieful ce se intinde în zilele noastre , deasupra Templului şi Grădinii Edenului a) În zona dealurilor şi în câmpie cresc pomi fructiferi şi viţa de vie.Plantele cu flori ce conţin miere şi plantele medicinale ,care vindecă diferite boli, cresc la munte şi în câmpie pe întinsul Ţării Zărandului Frunzele arborilor ,a pomilor,a crăngilor rupte şi a plantelor care cresc pe munţi, în trecut, aduse periodic de cele patru ape ce udă Ţara Zărandului îngrăşau solul de la şes.Clima este temperată – b)Zona a fost ocolită de cataclisme naturale .În spaţiul Templului Sfânt al Edenului şi a Paradisului Terstru nu au existat războaie şi revoluţii cu vărsări mari de sânge c) Productivitatea solului este ridicată prin îngrăşămintele naturale aduse şi împăştiate de ape .Plantele ,apele şi minereurile au transformat acest spatiu in trecut şi în prezent în spaţiu râvnit de spiritele negative şi,după înmulţirea, oamenilor pe pământ,de către aceştia.. Cap.XI Descoperirea .Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin bunurile descrise în Biblie 1) Biblia spune în Genesa Cap.II Verset 11-12 ) în Edenul Terestru -a existat aur. -o zonă se diferentia prin stilul şi numirea caselor…Zona a primit numele de Ţara Havila. -În Eden exista bedelion şi piatră de onix 2)Constatări reale, din Ţara Zărandului : . a)In Munţii Zărandului, şi în munţii Metalici a existat şi există aur d)Cuvântul Havila este compus din două cuvinte: ha =întrebare cu sensul „Ce” ?, şi vila cu sensul de case de mărimi diferite ,cu grădini mari construite pe coline şi pe dealuri. -Ţăranii români din Ţara Zăradului folosec şi azi cuvantul „Ha ,?” în loc de ce . Casele se numesc vile . Cuvintele vilă şi ha au făcut ce mai lunga istorie pe Terra.Se regasesc în Biblie şi se folosesc pină astăzi în Ţara Zărandului. e)Cuvântul bedelion . În vorbirea românior şi a dacilor de la Zărand se regăseşte cuvântul beteală ,povenind mai mult decât sig peatră ur din cuvintul bedelion: Beteala este formată din fire folosite la războiul de ţesut şi fire lungi de aur sau de culoarea aurului sau argintului folosite cu diferite ocazii cum sunt nunţile. Existenţa aurului în această zonă explică existenţa firelor de aur ,sau argint folosite şi cunoscute .din perioada dinante de Potop şi după potop f)Piatră de onix .În Ţara Zărandulu,în minele de aur şi aiurea se află piatră colorată , cristal de mină şi răşină .Aceste substanţe ,amesecate la temperaturi înalte ,posibil ,se transformă într-o substanţă numită în Facerea peatră de onix Deci ,obiectele şi numele obiectelor descrise în Bibilie ca existente in Edenul Terestru sunt până astăzi realităţi în Ţara Zărandului . Cap- XII Descoperirea Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin fotografii de pe teatrul de luptă dintre spiritele pozitive si spiritele negative. Satelitul american a transmis fotografii de pe teatrul de lupte dintre spiritele pozitive şi negative . din zona de apus a Ţării Zărandului.Din acestea mentionăm fotografiile următoare: 1)Fotograii in care spiritele negative se pregatesc să atace Templului Sfânt al Edenului şi Biblioteca Cerului .(Această bibliotecă se afla pe teritoriul Edenului Terestru la marginea de N-V a comunei Zărand judetul Arad România.) 2) Două fotografii distincte: o fotografiei redă temperatura în momentul trecerii la atact,iar alta după căteva clipe În momentul trecerii la atac temperatura şi vizibilitatea erau vizibile .În fotografia următoare atmosfera terestră şi vizibilitatea s-auschimbat brusc .Peste tot s-au declanşat erupţii vulcanice . 3) Fotografii cu .soldaţii în haine militre similare cu imbrăcămintei armatei din difeite arme ale zilelor noastre. 4 ) Pe drumul de duce la trecerea la podul de tresere peste Râul Crişul Alb(Hidechel) se o fotografie redă un ofiţer a fiinţelor negative având pe piept semnul zvasticii .. 5) O fotografie prezintă un grup de luptători pentru apărarea Templului Sfânt al Edenului Terestru şi a Bibliotecii Cerurilor conduşi de către o fiinţă strălucitoare către aeroportul din marginea de azi a comunei Zărand,judetul Arad,România,Europa pentru a se imbarca pe avioane. 6) Altă fotografie redă sala aroportului Se află aparatorii Templului Sfânt al Edenului şi un pat de campanie cu imaginea unui rănit Aşteptă avionul pentru a fi scoşi din spaţiu care,după puţnă vreme, va fi cuprins şi mistuit de focul nuclear 7)După câteva minute de la plecarea avioanelor de la Zărand ,până la mari depărtări pământul s-a cutremurat .S-au deshs guri vulcanice prin care din adâncuri au ieşit nori de gaz şi cenuşă vulcanică iar tempertura a crescut la mii de grade.Toate corpurile materiei fizice şi corpurile fiinţelor,inclusiv iarba au fost descompuse sub efectul acelei căldurii în structuri de mărimi inferioare protonilor..Ulterior,prin intrarea in acţiune a câmpurilor de forţă de structurare a materei, toate corpurile au fost refăcute în starea dinaintea momentului cand s-au descompus..Sunt redate ierburile verzi,figura soldaţilor,hainlele militare intre care se remarcă chipiurile de forme diferite.(Fotografiile atestă teoria noatră asupra experimentelor ştiinţifice de la Geneva Europa din peiroada 2008-2012 şi realitatea dovezilor prin care combăteam concluziile eronate a inexistenţei lui Dumnezeu şi structurarea materiei de către PARTICULA DUMNEZEU Contestarea acestor experimente s-au lansat pe internet. Dovezile care ne susţin combaterea se află în fotografiile satelitului american de pe câmpul de luptă unde s-a folosit energiea nucleară cu restructurarea corpurilor fizice exact în strea in care se aflau în momentul în care a viaţa a fugit din ele.( Vezi volumele noastre publicate cu nr,de ISBN şi aricolele publicate pe internet) 8) Alte fotografii realizata pe Muntii Zărandului , sub stratul de cenuşă vulcanică ,reda imaginea a două animale. .De la aceste fiinţe se întind în spaţiu , până la prora corabiei, două cordoane similare liniilor electrice De pe locul în care obiecte sau corpul fiinţelor,(spirite negative sau oamenii ) ating cordonul ţâşnesc flăcări ,IAR CORPURILE VII , atinse de undele în mişcare, cad electrocutate .( Rezultă : în timpul potopului,corabia lui Noe nu plutea pe ape la întâmplare.Era manevrată din Raiul Ceresc de către fiinţe conştiente extraterestre.Prin acţiunea acestor fiinţe,corabia a fost adusă pe Munţii Zărandului ,oprindu-se pe locul prestabilit. ( La câtiva km faţă de Templul Sfânt al Edenului Terestru ) La sfârşitul nimiciri, toată planeta a fost acoperită cu apă pentru purificarea solului şi a atmosferei (Vezi Potopul de ape din Biblie ) .Purificarea a devenit o acţiune imperativă din pricina degradării structurilor de materie prin acţiunea spiritelor negative, a oamenilor şi a animalele care au trăit pe Terra. 9) Pe dealulul comunei Şiria din Ţara Zărandului ,judeţul Arad,România Europa,subsemntul împreună cu persoanalului studioului www Baricada-ro Arad,,director dl Ghilea,redactor şef dl Chiriţă ,şi alte persoane de specialitate am descoperit pietre arheologice ce conţin corpuri de animale şi plante a căror dimensiuni de caţiva metri sub căldura nucleară au fost reduse şi pietrificate in compoziţia unor bucaţi de piatră la marimea de 2-3 mm-(Imaginile sau transmis la timpul respectiv pe internet de către www baricada , ro Arad.). Cap XIII.Descoperirea.Edenului Terestru în Ţara Zărandului prin topice conţinând informaţii despre evenimente din istoria omenirii Topicile SUNT DOCUMENTE ISTORICE care conţin în numele de locuri şi localităţi informaţii despre evenimnente petrecute în zonă.Uitarea s-a aşternut de mult peste evenimente.Popoarele în timpul cărora s-au produs au dispărut de pe scena istoriei,dar informatia inclusă în topice s-a transmis generaţiilor viitoare..În Ţara Zărandului se află topice în care învăţaţii vremurilor trecute au scris evenimente din timpul Edenului Terestru, din perioada războaielor dintre spirite,locul în care Dumnezeu numit Ra sau Isus Cristos numit Ri au fost vauti de oameni..Evenimentele din topice au fost identificate de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean in fotografiile satelitului american,in fotografiile de pe harta dacia Antică ,în Biblie…Redăm o parte din aceste topice cu informaţiile ce le conţin: 1)Cetatea cea mai veche din lume ZqJcCic-Ajjeo-o-,de la conflueţa râurilor Crişul Alb(Hidechel) ,Cigheriul (Eufrat) şi Ghihonul ( Canalul Morilor) cu descoperirea în acest loc a Templului Sfânt al Edenului şi a Raiului Terestru, a piesei arheologice SCRIPTU LU RA , cu păstrarea in lungul miilor de ani în numele cetatii SarRaand,Deo Sarra, ,Zarand, Zărand a cuvantului lumină şi a numelui Ra îşi au originea în cuvintele care conţin numele cetăţii,ponunţate de către Dumnezeu ZqJcCic-Ajjeo-o-, în traducere: .Aici,în acest loc : SĂ FIE LUMINA PRIMARĂ, ŞI LEGEA MEA..(Vezui Cap, I din Facerea verset 3 ) Deci, toate informaţiile satelitului american şi descoperitile subsemnatului din această zonă îşi au originea în cuvintele pronunţate de către Dumnezeu. 2)La poalele Munţior Zărand,se află localitatea numită ARANEAG, in traducere: A= iată;Ra=Dumnezeu; neag:=în traucere :nu există. 3)Un pisc de pe Munii Zărandului din apropierea localităţii Araneag poartă numele WUA Ra ! in traducere Iată , Ra. ! Piscul se află în apropierea corabiei din care ies animale si oameni Ambele topice amintec despre cuvintele pronunţate de supavieţuitoii potopului :Unul disperat că apele nu se retrag şi Ra,Dumnezeu nu le vine în ajutor a ponunţat cuvintele care formează numele localităţi Araneag „Iată Ra nu exstă”. Noe ridicand privirea in sus,printre nori, zăreşte chipul luminos a lu Ra şi ţipă: Iata Ra ! Supravieţuiorii potopului, pri vind în directia relatată de Noe,şi văzând iamaginea lui Ra au strigat în cor RA ! RA ! indicand direcia în care s-a arătat Ra (Dumnezeu ) De aici, topicul şi numele muntelui A-rara-t .Ambele topice conţin informaţii istorice confirmate de Biblie şi de fortografiile satelitului american 3) Topice cu numele lui Dumnezeu numit Ra sau La, numele lui Isus Cristos numit Ri. şi numele Duhului Sfânt numit Re în Ţara Zărandului s-au identificat in multe locuri.Din acestea exempificăm: – Localitatea : Ci-Re-ci = În traducere :nu era X….… ci Re( Re= Duhul Sfînt ); – localitatea :Şi-cu-La =în traducere era X….. şi cu La ( La= Ra=Dumnezeu ); – localitatea :Pe-Ri-am= în traducere : Am pe Ri (Ri= Isus Cristos) – localitatea :Ba-Ra-ţca = În traducere ::Ţâcniturile există (dar) ba=nu sunt produse de catre Ra ;( e vorba de zgomotele produse de prăbuşirea stancilor din Munţii Zărandului şi transformarea lor în pietrişul din balastera Ghioroc ) 4 )Satul Sintea Mică.Un avion în zbor.în timpul războiului dintre spiritele pozitive şi spiritele negative, plecat din marginea de astăzi a comunei Zărand, lansează în atmosferă două dâre de gaz .O rachetă teleghidată lansată de către spiritele negative loveşte şi rupe cele două şire de gaz – O pasăre cu pene albe având aripile intinse ,identică cu PORUMBELULUI CU PENE ALBE,CU ARIPILE ÎNTINSE din picturile bisericilor creştine ,unde reprezintă imaginea DUHULUI SFÂNT, repară dârele de gaz Le introduce într.un manşon ..Pe locul unde s-a fotografiat fenomenul, azi se află localitatea numită Sintea Mică, aparţinătoare comunei Olari Judetul Arad,Europa România.Numele Sintea Mică „ îin graiul ţăranilor români din Ţara Zărandului din judeţul Arad,România,Europa se pronunţă „Sîncea :Mică” ..Sâncea = Sfanta Menţiune:Duhul Sfânt în chip de porumbel cu pene albe cu aripile întinse a fost văzut de puţini oameni,Dar ,iată ,a sosit vremea ca în lucrările expertului judiciar Teodor Ardelean ,lurări transmise pe internet DUHUL SFÂNT să fie văzut de către milioane de oameni de pe toate continentele 5)Râurile .C -Ri-iş, Mu-Re-eş şi localităţile, Moc-Re-ea , Zab-Ra-ni,Va-Ra-dia,Ze-Ri-nd; Ra-dna,A-Ra-d; C-La-dova, D-ra-uţ. Ag-Ri-iş, La-başinţ ,Şi-Ri-ia,etc,etc. conţin numele lui Ra sau La=Dumnezeu,Ri=Iisus Cristos,Re= Duhul Sfânt. Uneorii aceste nume sacre sunt incluse în topice cu litrele inversate ,Exempllul AR-deal ,unde Ra este inversat ., De ce, învăţaţii,preoţii dacilor ,au introdus în topice numele lui Ra= Dumnezeu,Ri= Cristos şi Re=Duhul Sfânt ? Din întâmplare ? NU! În topice se regăseşte evenimenetul petercut în zonă Imortalizarea lui s-a făcut în cuvinte alese , cu înţeles profund care să exprime esenţa eveimetului Cap XIV.Descoperirea.Edenului Terestru în Ţara Zărandului confimată de cercetarea geologică . Dispariţia urmelor din Edenul şi RaiulTerestru 1)Cercetările geologice cu rezultate consemnate în manualele de geografie constată scufundarea zonei de apus a Munţilor Zărandului .Scufundarea s-a fi produs în urma cu 14.000.15.000 îen . 2)Acceptând informaţiile ştiinţei ,despre scufundarea acestei zone cu urmele materiale descrise in fotografiile satelitul american şi incluse în topice, avem dovda cauzei de dispariţie a urmelor materiale produse de razboiul dintre spiritele pozitive şi spiritele negative.(Totul a fost acoperit cu cenşă vulcanică) Cap XV Descoperire Edenului Terestru in Ţara Zărandului prin vechimea târgurilor ce se desfăşuru în această cetate. 1)În localitatea Zărand din judetul Arad,România Europa , din vremuri imemoriale,se efectuau târguri extrem de mari.La acestea participau oameni din cele mai indepărtate locuri de pe Terra. Dovezi 1)înformaţii din Biblie despre negoţul efectuat de către Lucifer,(Ezechel Cap.27). 2) Piese acheologice, monede,vase ,pahare etc din perioada după potop descoperite in diferite localităţi din Judeţul Arad,România,Europa existente .în muzeul din Arad,Timişoara,Oradea,Alba Iulia , Buda Pesta şi Viena ( Sunt dovezi că în Dacia se efectua un schimb întins de mărfuri) 3)Ezechiel în cap. 27/3 vorbind despre Lucifer în verset 23 arată că acesta ( Lucife) făcea comert inclusiv cu EDENUL.. Edenul se afla în spaţiu Ţării Zărandului de astăzi . Satelitul american transmite fotografii a Castelul lui Lucifer din hotarul satului Cintei la distana de 4-5 km de localitatatea Zărand din Judeţul Arad România,Europa ,. Alte fotografii reprezintă un complex de statui a spiritelor negative amplsate la distanţă de aproximativ 3 km, faţă de comuna Zărand În această situaţie informaţiile din Ezechel despre Lucifer şi negoţul lui, ies din zona basmelor.Lucifer a existat în realitate,a facut negoţ,iar târgurile se desfăşurau în Zarand ! Cap XVI Descoperirea Templului Sfânt al Edenului din Ţara Zărandului .în lucrările istoricilor antici .) Vergilius (79 -19 î.e.n.) în „Georgica” 2,461- 463 vorbeşte despre Templul Sfânt al Edenului,lăcaşul zeului Marte scufundat în timpul potopului .Verigilius nu dă informaţii despre locul unde se afla acest templul ( pentru că s-a pierdut orice urmă ).Iata textul: „Plâng vârfurile munţilor Rodope şi Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus LĂCAŞUL ZEULUI MARTE!. Plâng şi geţii şi Hebrul şi Oritia din Attica” 2)Constatăm: informaţiile lui Vergelius erau adevarate Templul a existat în hotarul de azi a comunei Zărand judetul Arad,Romania.,Europa. A fost scufundat în timpul războiului dintre spiritele pozitive şi negative. ( vezi în fotografiile satelitului american) Cap. XVII Scadenţa timpului prevăzut pentru ascunderea Templului Sfânt şi a Raiului Terestru din Ţara Zărandului 1) Apocalipsa Cap.16 verset 12. „ Al şaselea înger a vărsat potirul lui peste râul cel mare,Eufrat şi APA LUI A SECAT pentru ca să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din RĂSĂRIT.” 2) Constatări: Documentele prezentate în acest articol demonstrează că râul Eufrat nu se află în Ţara Zărandului din Dacia..Atunci, ce a secat? Apa altui râu SAU Neadevărurile formulate în jurul Templul Sfânt al Edenului şi Raiul Terestru? Posibilităţi : – să fie vorba de apele ce inconjoară Grădina Edenului şi Templul Sfânt al Edenului acoperite cu stratul de cenuşă vulcanică ( La contact cu aerul din atmosfera ar produce o explozie.) – textul se refeă la minciunile lansate de Lucifer şi ai lui. -Atunci, îngerul ce a vărsat încât a secat chiar izvorul minciuniilor din Univers ?Să fie Piesa Archeologică Scriptu lu Ra , adusă şi lăsată pe Crişul Alb pentru a fi descoperită de către Expertul Judiciar Teodor ?Posibil! ..Informaţiile acestei piesă nimceşte toate neadevarurile din Univers,Ba mai mult! Nimiceştete izvorul neadeavărurilor între care şi teoriile inexistenţei RAIULUI TERESTRU Secând neadevărul se cunoaşte taina de la confluenţa apelor Hidechel (Crişul Alb ) cu râul Eufrat(Cigheri) şi râul Ghihon ( Canalul Morilor) PENTRU CA să fie pregătită calea împăraţilor care au să vină din Răsărit. 2) În continuare ,Apocalipsa face trimitere la Isaia şi la Ieremia..Din textul acestor profeţii am reţinut . a) Isaia Cap.41.verset 2 : Dumnezeu va ridica de la răsărit un om . Unde este răsăritul ? Spre răsărit de Templul Sfânt al Edenulu (vezi Facerea Cap.II vers 8) sau din Grădina Edenului ,numită Asiria, faţă de care ,la răsărit,curge Hidechelul.(Vezi Facerea Cap. II verset 14 : „râul Hidechel curge la Răsăritul AsirieI „)Deci, Dumnezeu din acest loc va ridica un om.! La verset 11 „Iată,înfruntaţi şi acopeiţi de ruşine vor fi toţi ceice sunt mâniaţi pe tine;vor fi nimiciţi şi vor pieri ceice ţi se împotrivesc” In cauză , cei ce se impotrivesc informaţiilor spuse de acest om,nu se impotrivesc spuselor sale, ci adevărului;se împotrivesc lui Dumnzeu La verset 25 Isaia, repetă :Omul vine dela răsărit .Cheamă numele Meu .Trece peste voevozi ( citeşte autori de lucrări,oamenii cu faimă care au lansat în decursul veacurilor idei mincionoase despre Dumnezeire şi creaţie)şi-i cală în picioare cum calcă OLARU lutul..Cine este omul ridicat de la răsărit din verset 2 şi verset 25 ? Să fie Expertul Judiciar Teodor Ardelean,descoperitorul piesei arheologice Scriptu lu RA ,A Templului Sfânt a Edenului ,a Raiului Terestru şi atâtor alte realităţi necunoscute de oameni , publicate în 30 de volume şi sute de articole în mass media,televiziune şi internet ? Teodor Ardelean s-a născut ÎN COMUNA Zărand,judetul Arad ,România.Numele de identificare „Teodor a lui Măriuţa lui OLĂRESCU „Observăm în Isaia vers 25 numele de identificare a celui ce calcă în picioare neadevărurile este comparat cu meseriaşul numit OLAR Numele DE IDENTI FICARE a cercetătorului Teodor Ardelean este OLAR-ESCU. Coincidenţă ? Fenomenele sunt uluitoare ! b) Ieremia în Cap.50 vers 38 cere : Seceta peste apele lui .!Căci este o ţară de idoli şi AU ÎNEBUNIT CU IDOLII LOR. Ce sunt idolii ? Obiecte confecţionate de către oameni : statui, ,talismane ,bani. Convingerea oamenilor în puterea acestor obiecte se materializează în nebunie,crime şi sinucideri.În vremurile noastre, numărul crescând a ilegalităţilor ,publicate în presă , determinate de aceste convingeri false şi contrare Bibliei şi vieţii sunt alarmante. În anul 2003 Expertul Judiciar a descoperit în râul Crişul Alb piesa arheologică SCRIPTU LU RA CARE CONŢINE INFORMAŢII despre DUMNEZEIRE despre CREAŢIE,şi viitorul omenirii. care va exista fără spiritele negative. Amintim: piesa arheologică Scriptu lu Ra a fost descopertă pe locul unde Dumnezeu cu miloane de ani în urmă, a pronunţa DECIZIA „ Aici,să fie LUMINA PRIMARĂ şi LEGEA mea c) -Ieremia cap 51/36 :De aceea aşa vorbeşte Domnul Iată,îţi voi apăra pricina şi te voi răzbuna !( Prin pricină se înţelege o cauză sau activitate .În speţă e vorba de omul chemat de către Dumnezeu să vină de la răsărit! ) . 3) Nostradamus a prevăzut descoperirile fără asemănare ale omului care se va naste pe data de 20 ianuarie stil vechi sau 1 februarie stil nou în anul 1923. Acest om este Expertul Judiciar Teodor Ardelean (Vezi pe internet . Nostradamus quatrain: MAN THAT WILL SEE THE PLANET OF SCIENCE visiting heaven) Partea II TEMPLUL SFÂNT ŞI RAIULUI TERESTRU ÎN ZILELE NOASTRE 1) Templul şi spaţiul Raiului Terestru din Ţara Zărandului sunt acoperite cu un strat de cenuşă vulcanică transformată în lut,Sunt vizibile în fotografiile satelitului american şi volumele publicate de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean. 2)Documentele şi realităţile consemnate in XVII CAPITOLE din acest articol,care la rândul lor sunt formate din „n” documente atestă că RAIUL TERESTRU A EXISTAT PE TERRA..Expertul Judiciar Teodor Ardelean în susţinerea descoperirilor sale, nu prezentă un document ci „n” documente care atestă acelaşi ADEVĂR ! PARTEA III-a ÎN LOC DE ÎNCHEIERE 1) Adevărul consemnat în documentele descoperite de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,relatate parţial mai sus,şi mesajele formulate de către cititorii lucrărilor noastre transmise prin internet,ne determină să rugăm factorii de răspundere pentru cunoaşterea adevărului să republice ACESTE CĂRŢI CU nr. de ISBN şi articolele publicate pe internet.,CONTINAND INFORMAŢII UNICE PE PAMÂNT ŞI SĂ LE DISTRIBUIE ÎN LUME. Arad la 29 decembrie 2015 Expert Judiciar Teodor Ardelean Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 29/12/2015 | Răspunde

  12. ……… Transmisiea Cosmică din 25 V 2011………
    ……….. 1) VOCEA LUI ISUS CRISTOS ŞI A ALTOR SPIRITE …………………………
    ………. 2) EXSTENSIA ŞTIINŢEI ASUPRA UNIVERSULUI ………………………………………

    Partea I-a
    Acest articol este extras din Volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic Istoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional Ed-Scriptum SRL Arad 2013. revizuit şi îmbunătăţit pe baza informaţiilor traduse în anul 2015 din transmisiea cosmică a faxului înregistrat la www baricada . ro în 6 VII 2011. …………………………………………………………………
    CAPITOLUL II METODE APLICATE PENTRU OBŢINEREA SUNETELOR ŞI A
    VOCILOR IMPRIMATE PE PIESA ARHEOLOGICĂ IDENTIFICAREA OMULUI RĂSTIGNIT PE CRUCE:ISUS CRISTOS…………………………………………….
    În noaptea de 25 mai 2011computerul subsemnatului a transmis o opera asemănatoare unui film.Tema :Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos .Computerul nu era în legatură cu nici un post de internet . Posedam text scris de pe Piesa Arheologică Marea Profeţie,numită ulterior Scriptu Lu Ra(Originalul Sfintei Scripturi a cărui autor esteRa)
    Filmul nu s-a salvat.Ulterior am incercat să-l recuperez dar nu am reuşit . Computerul transmite un zgomot care ascunde textul ascultat.În 6 iulie 2011 într-o ,masa rotundă organizată de www bricada .ro Arad am descris textul filmului din 25 mai 2011.La terminarea tarnsmisiei şi in timpul transmisiei am fost lut in focuri de unii asultători care sustineau că informaţiile mele nu sunt adevarate. Isus Cristos nu a existat , iar omul , după moarte , nu poate să învie . La închiderea transmsiei s-a primit un fax . Faxul era scris într.o limbă necunoscută . Programul răstigniri şi învierii lui Isus Cristos împreună scrisoarea primită prin fax pe datra de 6 VII 2011 sunt relatate în volumul Creaţionism Ştiinţific-ArheologicIstoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional Editia a III-a Anul 2013 Editura Spectru SRL Arad ISBN 978-973-0-15486-3. Programul Răstignirii şi Învierii lui Isus Cristos fiind transmis din Raiul Cerurilor , după cum rezultă din documentele ce le posedăm , ne permitem să -l redam în acest articol ca descoperiri ştiinţifice a organizării extratereştilor in cosmos şi a cunoştinţelor pe care le posedă.
    ……..1.Vocea lui Isus Cristos s-a transmis de computer având afişat pe ecran :…………….
    ……..a) Textul cu fotografia de pe piesa arheologică „Marea Profeţie”Anexa 1 în colori F 1 pag.260 se află in volumul Creaţionism Ştiinţific-ArheologicIstoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional Editia a III-a Anul 2013 ( Piesa arheologică numită Marea Profetie sau „ Scriptu lu Ra” se redă la finele acestui articol „ se afişează fotografia ) …………………………………………………………………………………….
    ……… b) pictura „Răstignirea” (Anexa 1 în culori F 2 se află la pag.261 din acest volum.
    ……… Explicaţii :……………………………………………………………………………………
    ……..- Primul cuvânt TRANSMIS DE COMPUTER scris PE PIESA ARHEOLOGICĂ ANEXA 1 IN CULORI F 1 ( pag.260 ) este R A R Semnificaţia : textul este acompaniat de muzică (O parte din acest text este scris la pag. 104-106 din volumul Creaţionism Ştiinţific…Cap. III cu titlul :” Fig 23 C .TEXTUL DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ RĂSTIGNIREA FILM 4559 CU 10439 PAGINI ”(O parte din acest scris se redă in acest articol pentru a vedea scrisul realizat in Raiul Cerului………………………………………
    ……….-Pictura „Tabloul Răstignirea” (Vezi Anexa 1 Foto în culori F 2, pag.261 in volumul publicat)este un segment din piesa Marea Profeţie pag.260 (Vezi Anexa 1 în culori F 1)Autorul Piesei arheologice, numită SCRIPTU LU RA ( Scriptura )pentru a reda în culori corpurile pictate, a utilizat succesiv,pentru fiecare culoare un tipar. Pictura „Răstignirea” de la Anexa 1 culori F 2( pag.261) este redată cu unul din aceste tipare. Ca atare, neclarităţiile imaginilor de pe piesa „Răstignirea” provin din această tehnică a picturii în culori În schimb, pictura redă imaginea lui Iisus Cristos din Isaia Cap.53 vers 3” Dispreţuit şi părăsit,om al durerii ..”În adevar pictura îl redă cu faţa atât de schimonosită încât te îngrozeşte privindu.-L pe cruce Vezi şi Psalm 22 vers 11- 18 Privind cu atenţie fotografia de la pgina 261 din volum observati conturul crucii pe umărul lui Iisus Cristos…..
    Reamintim : În fotografia de la pag. 260,anexată la acest articol ,se vede mormântul deschis.( urmăriţi imginea pe ecran-computer) Între cele două colţuri în diagonală , se remarcă fotografia unui înger, în culoare albă, iar în partea opusă o fotografie cu imaginea lui Isus Cristos Se observă capul în culoare roşiatecă şi alături imaginea Mielului. (Apocalipsa în Cap.I vers 14-15 descrie o parte din corpul lui Isus Cristos ca fiind în culoarea tablei de cupru ţinută în foc, iar piesa arheologică îl înfăţişează întocmai) Îngerul ţine în mână braţele unei coroane sau a mai multor coroane care se asemănă unui candelabru. Coroana se pune pe capul „unui om” cu faţa de culoarea tablei de cupru în foc(este Isus Cristos ). Între braţele coroanei se află o cruce masivă. Nu se remarcă aripile îngerului……………………………………… Pentru că forma îngerului nu este cunoscută de oameni ,relatăm informaţiile principale reţinute de subsemnatul din fotografia acestuia ( pag. 26o ) : Pe haină are semnul crucii. Capul aseamănă omului : cap, ochi, nas şi gură. Din cap ţâşnesc fascicule de radiaţii. Diametrul gâtului este disproporţional cu diametrul corpului. În fotografie, la pagina 262 din volum , imaginea îngerului se află în dreptul cm 22..………………………………….
    Mărind imaginile la computer , (pagina 260 ) se observă multe fotografii din învierea lui Isus Critos, necunoscute de oameni. Exemple:………………………………………
    …….Sub mâna dreaptă , întinsă, a lui Isus Cristos se remarcă un izvor care aminteşte despre femeia samariteancă. În mormânt corpul lui Isus Cristos este înfăşurat cu pânză şi legat cu funii.Un picior iese de sub pânză (Se observă pironul care L -a străpuns ……………………
    …….Biblia face trimitere la un document cunosut sub numele de Scriptură. În Epistola către Evrei Cap. 10 vers 7 se află scris „Atunci am zis : Iată-Mă (în sulul cărţii este scris despre Mine) vin să fac voia Ta,Dumnezeule „. Cuvintele puse în paranteză dau naştere unei întrebări: Există undeva un înscris – carte care aseamănă unui text scris pe un document sub forma unui sul ? Da.Este piesa arheologică Anexa 1 în colori F 1 pag.260, conţinând pe suprafaţa sa textul unor informaţii .Piesa poate fi comparată cu paginile unei cărţi făcute sul. Informaţiile de pe paginile făcute sul,traduse de computer însumează pentru o parte din suprafaţa piesei 10.439 pagini carte format A/IV În total,conform statisticii redată de Computer,piesa contine aproximativ 42000 pagini..După primirea scrisorii din cer,prin faxul studioului www baricada .ro Arad,in anul 2015 am revăzut texul aceste scrisori,Am constatat că in text, cele mai multe cuvinte sunt redate cu prima literă din cuvant similar textului de pe piesa Scriptulu Ra din volum pagina 260.Reevaluand cele 42000 pagini din statistica computerului ,tinand cont că aceste pagini sunt formte din prima literă a cuvântului ajungem la număul de pagini format A/IV din Scriptu lu Ra. Acest număr este de zeci sau milioane de pagini format A/IV………………………………………………………………..
    …Menţionez,din lipsă de timp,până astăzi ,nu am făcut legătura,decat la un numar extrem de de mic dintre informaţiile scrise pe suprafeţele piesei arheologice Scriptu lu Ra (pagina 260 ) şi versetele din Noul Testament………………………………………………………………
    …..Suportul material al piesei „Marea Profeţie sau Scriptu lu Ra „ este confecţionat pe cale chimică asemănător unui ciot de os detaşat din scheletul unui animal. Folosirea ca suport material pentru scris a unui astfel de obiect demonstrează că autorul a luat cele mai drastice măsuri de păstrare în secret a informaţiilor ce se transmit .Obiectul nu aţâţă curiozitatea de examinare a celui care întâmplător ar da peste el .Trebuia să rămână ascuns , faţă de oameni şi spirite, până la naşterea omului prestabilit, să-l găsească,să-l examineze şi oamenii să înţeleagă mesajul ce –l conţine (A fost descoperit de către subsemnatul în anul 2003 )………..
    ……2)Vocea lui Isus Cristos transmisă de computer,este clară, melodioasă, similară unui om în jur de 30 de ani, aprinzându-se în raport cu evenimentul expus. Exemple: ,,Slava! Slava! Slava! Slava! Slava! Slava !”; ,,Toa! Toa! Toa! Toa! Toa! Toa!”; ,,Ava! Ava! Ava! Ava! Ava!”( a se vedea aceste cuvinte consemnate mai jos )… Vocile altor spirite, se diferenţiază complet de vocea lui Isus Cristos……………………
    ……Prin urmare,informaţiile de pe PIESA ARHEOLOGICĂ (pagina 260 din volum ) din care prezentăm o parte din cele 10.439 pagini, picturile de sub anexele in culori F1,F2 şi F 3, constituie SCRIPTURA la care Biblia face trimiteri în cazul profeţiilor pentru Isus Cristos . Împrejurările în care s-a descoperit de către subsemnatul piesa numită Scriptu lu Ra sunt relatate în volum la Partea VI Cap. IX ”Cum s-a descoperit Scriptura, profeţie care vorbeşte despre Isus Cristos „………………….

    ….. CAP.III SURSA SUNETELOR ŞI A VOCILOR TRANSMISE DE COMPUTER
    ……..Sursa sunetelor auzite de catre subsemnatul este Raiul Cerurilor.Această informaţie este atestată de catre SCRISOAREA trimisă din Heaven pe data de 6 VII 2011 prin faxulul studioului baricada . ro Arad.. Unele cuvinte auzite se regasesc pe piesa arheologică ca text sau pictură explicată cu aceste cuvinte .De asemenea în Noul Testament. Redăm aceste dovezi :…………………………………………………………………………………………..
    …….1.) Pictura „Răstignirea” şi brâul cu note muzicale în culorile spectrului solar conţinând melodia Simfonia IX Scherzo ( vezi Anexa 1 în colori F 2 . .volum pag. 261 ) De asupra picturii se află o bandă de semne in culorile spectrului solar.Considerăm : banda conţine notele muzicle a le Simofoniei a IX lea de Beethoven……………………………………
    ……2)Banda de episoade ca melodie( Simfonia a IX Scherzo) scrisă pe 59l pagini ( vezi
    …….3)Banda de episoade conţinând melodia sunetului dat de lovirea piroanelor ce trec prin mânile şi picioarele lui Isus Cristos cu zgomotul pătrunderii în lemnul uscat al crucii este scris pe 4o89 pagin(vezi volum pagina 266 ) …………………………………………
    … 4) Fig.23 C TEXTUL DE PE PIESA ARH. RĂSTIGNIREA FILM 4559 cu 10.439 PAGINI (Vezi volum pag 104-106 Se redă partial în acest articol…………………………
    …..5.)Redăm fotografia imprimată pe piesa arheologică „Marea Profeţie”.( alb negru (pag. 1o1 ) sau în colori (pagina 260, 261 şi 262 )…………………………………………………..
    … A) Pictura piesei arheologice „Răstignirea „ foto.in culori,pag. 261)……………………..
    ……..Pictura redă imaginea a trei persoane între care persoana din mijloc cu înălţimea superioară celorlalte două răstignite. (Ioan19/18 „… cu El au fost răstigniţi alţi doi, unul de o parte şi altul de alta..”). În jurul celor răstigniţi sunt desenate spirite sub formă de animale de genul celor descrise în Psalm 22 vers. 12, 13 …………………………………………………..

    …….B.)BANDA DE EPISOADE cu Simfonia a IX-a Scherzo recepţionată de Beethoven Deasupra picturii cu Isus pe Cruce ( din volum pagina 261) se remarcă brâul cu semne în culorile spectrului solar …………………………………………………………………………
    ……..Computerul a constat că brâul cu semne în culorile spectrului solar,din volum pag.261 conţine note muzicale .Le prezintă în BANDA de episoade în alb negru pagina 265 din volum.Banda contine , alaturi,fotografia piesei arheologice de la pagina 260 (vezi banda la finele acestui articol) Banda conţine 72659 cuvinte cu 591 pagini…………………………..

    …..C BANDA DE EPISOADE CU BĂTUTUL PIROANELOR în membrele lui Isus Cristos……………….
    …….Banda de episoade de la pagina 266 alb negru cu note muzicale redă sunetul bătutul piroanelor în mănile şi picioarele lui Isus Cristos cu zgomotul pătrunderii piroanelor în lemnul crucii,ca refren la textul imprimat pe piesa arheologică de pag.260 ) conţine 23574 cuvinte cu 4o89 pagini (Sunt sunetele auzite de catre subsemnatul in transmisia cosmică din 25 mai 2011) …………………………………………………………………………………..
    ……D. Fig.23 C TEXTUL DE PE PIESA ARH. RĂSTIGNIREA FILM 4559 (10.439 PAGINI) obtinut cu ajutorul computerului …………………………………………………….
    ……Primul rând începe cu literele R A R . Cuvântul atenţionează pe cititor că textul este acompaniat de melodie .Aceasta este formată din sunetele ritmice a loviturilor cu ciocanul aplicate piroanelor care trec prin mînile şi picioarele lui Isus Cristos şi prin lemnul uscat al cruci producând un sunet strident……………………………………………………………….
    ……Prezentăm căteva pagini luate la întâmplare din cele 10.439 pag.format A IV identficate pe una din feţele piesei arheologice( pagina 26o din volum )Observăm : aceste litere sunt asemanatoare cu cele din scrisooarea trimsă din Raiul Cerurilor a transmisiei cosmice din 6 VII 2011) Iată textul de pe piesa arheologică Scriptu Lu Ra( pagina 260 din volum…………..
    Fig.23 ._Ď s ‰Kµq_Ł_1đv”Š;8_3&……………………………………………………………
    fil-ůŹß~Y÷ő°|čć9ŰĎÝű“Żz››¬UbłšÎuŻĺsZ¬Öó[ŞÖޱëŐg_Śô×Uw_ëL …..Ă®¶Ľ¶DGţÂ%Ţ_„_Öq_É_’3™˙~˙”—………………………………………………………
    ü$Ĺ$ÄÄżń+((‚)-+–,+,,./20˙y‰ öL………………………………………………………………
    Ś………………………………………………………………………………………………..
    LÍ…………………………………………………………………………………………………
    ŘZ_ÜŕŘĐŕËűfź÷Á#$ĺü˙í*üě¨Đ»ňóOţîż«˘#_’ˇä‡„„hD\ĂŃ˙îţ…‘ţ ………………………………
    #&#˙P‹˙4Ź÷OęrrŹĘ˙kňčX.~YţŹßßľďĽr÷‚ą{äD¦$ĆH=………………………………………
    ˇ9źq¸ˇ đŃ:_V|Ą_«[vjĂŠ=_˘ßŕ†÷ńÉŇ*2:G7śž ˘ĄŇSTYë–®.ŻuŘ»¬lŚ¬Ěí…………………….
    .NnŽ®Îţ_×ď_řx__<DLT\dlt´ż–bfkÍç› ˇ˘Ł¤Ą¦§ő×WŘXŮYÚ{mo_………………………………………
    _{}îżŔĆÇČÉĘËřćfŤ_©«Żňůý6Ýű}÷•ř_áüŘWđâB?˙z˙= ˙ăüWř±)GůĎí?˙Ý_Č‹_™u;……..
    φh_ü)4ę˙_˙_RE„yŻ˙1Š˘’ŤE_ţĂ_ęţá ońďü_˙ˇY¤E¤źŕć_ţç”………………………………
    Eřpę___Ţă-ĂÓţ˙ /ď_z•Ýé§Ö__÷÷úw=e¶ő×ç‹kndł-ź‰i……………………………………….
    .ý………………………………………………………………………………………………
    ĘLC MDÎ~oľľ_ż‰ŔŽm0Xʨ«Ůł“nĘŃÖdV5_ë‹Ú”%2………………………………………
    ŕí_°J*Č&_׬đŤ•___V Kw_ŤE&y………………………………………………………….
    wÁú ˘»¸a%˘§Rá5„ç_•amöDeNT¬Ă3ňü_-›U………………………………………………….
    Ś°ýL\_Ň÷ţ%__ܧ/±ŕń9;V$NYöRýw_n+żAĽ’_r#_•ń_aE€# .$yŕĹ‹:©ńB_§Á_÷&_ń_ĺyŁü3“ß)_…%Ş_ľôţ7J_a7_xÚŘĆ@ _ďáŃ[$uşżUé«Ĺ_Śm°˝‹ÓÚtm__ÉűSśđ“ôCŻĹ_§¦ă–™ąTD×.k_Řvy•ŕo&Ö¶ĚI’ďȨT.I. Ar……………………………………………………………
    11……………………………………………………………………………………………….
    ď‰_ Ľľţą‹aŕĽX:…Őť‚*m!Í__hŞ˛a+Su-óęň:éY9-tôZ Ü.OÔA𱏩ą9Ş……………………….
    ¬z__Ýy__ö 1ě__ý_’O_Kď-ľ _ü‘©lv‰*âë öc PE?i„_Íő!XˇÔ±Źd_€i_&()č0ßV cű őçPír=ęż—U¸CiŐP®Ĺx2ů„iÁźŘZ__ČöĎş……………………………………………………..
    쎂/_Űz°Ŕ_mÁĄó_‚AH«6ŹŠů0ŰÄ%>_9ÍŢ_µđ]_u$ĆÎĘ™ĐÝŠőź„äOý]yÔ(Ś°ąŽpľÍĆ…… łz[Ä˝TeĽĐx_Ü‚?/:I¨;óŁnőśŁ4‹YÉ_sĽ _q’Ę@˝R‡ę#………………………………………………………….
    ___+–Ź^Ä-SÉÜ={…………………………………………………………………………
    p2ľ_Š:~Á•MEF±ç_m}vZ˝PČcGGŇ3a~Lč……… g_ž€ś_ŃcłÖŕTŕŹ±?ŚüRL@?*—|/ś</fר˛-}Ě®cúC_®˘OLöfżSŹŻ¬ËÝĆŢ‚5whFý:Ť?Cô•_z……………………………………………….
    rć×ČŹ•ęRćż_›Mk2[uhă………………………………………………………………………….
    <v/ś]vÝ+ú……………………………………………………………………………………….
    …….. Redăm, exemplicativ din cuvintele imprimate pe piesa arheologică descoperite şi traduse de computer din limba engleză în limba română cuvintele următoare: zurăit, sau scârţâit , tic auuuăă,acela,ăia,aţi,pst,calea,dă,boc,faţ,aici,apărut, sus dus, ora slava ,toa, vac ,ac ,op,vuia,nulă,apt,coca,uă,ipostaz,important,odat,oleac,ava,mă,ce,el,on,astfel,vedem,uiu,bz,no,.ă,pentru,aleg,de,ci,ne,instrumente,azi,perioada,sau,noastră,an,oier,rai,iugăr,departe,kuc,merge,du,te,încearcă,vândute,ştabu,ecuaţia,minereu,spaţiul liber,utilizaţi,localnică,vârstă,planificată, rândul,bolnav,ciasul,actuală,anul,uţu,fund,covor,spălării,pierderi,azur,etanol,zece,ţărănoi, topor, aşez, domeniul,veci, maistru, stejar, parteneriat, finele anului,deci,aşa,prelung ,ea,doză , prins,lichid, unul,una,de………………………………………………………………………

    …… E) FOTOGRAFIILE DE PE .PIESEA ARHEOLOGICĂ” MAREA PROFEŢIE” sau SCIPTU LU Ra ( volum pagina 260…………………………………………………………….
    ……Piesa arheologică” Marea Profeţie „cu învierea lui Isus Cristos ) CONŢINE fotografii cu ISUS CRISTOS Aceste fotografii sunt descrise sub formă de versete în Biblie…………
    ……La Cap.II de mai sus „Metode aplicate pentru obţinerea sunetelor şi a vocilor” am relatat cîteva fotografii din această piesă.În continuare,vă rugăm examinaţi,cu ochiul liber, sau cu lupa aceeaşi fotografie,publicată în volum la pagina 260 ,care se anezeză la finele acestui articol.Veţi constata printre altele:………………………………………………………………
    ……-Un om cu mânile întinse şi oasele mânilor detaşate din umeri; la capătul mânii stângi, pe fond vernil, semnul crucii ( Cu privire la oasele mânilor detaşate din umeri în fotografia de mai sus ,în Psalmul 22 vers.14 scrie : „Am ajuns ca apa, care se scurge şi toate oasele mi se despart”.)…………………………………………………………………………………………
    -Un mormânt descoperit, cu un înger în haine albe ,în genunchi, cu mânile întinse în diagonală către colţul mormântului unde se află un om având corpul înfăşuarat în pânză şi legat cu panglici. Pe pânză, semnul crucii (Corpul mortului, conform obiceiului la evrei, era înfăşurat în fâşâi de pânză şi legat cu panglici Ioan 11/ 44)……………………………………
    ……-Alături de mormînt, între semnul crucii pe fond vernil şi îngerul în genunchi, pe partea stângă a piesei ,o coroană de spini pe capul unui om…; sub coroana de spini doi soldaţi romani desenaţi în culoarea albă, având în faţa corpului o pavăză şi, sus, făcliile ridicate…(a se studia piesa pe verticală,cu inelul în sus)……………………………………………………….
    …….- În jurul gropii animale-spirite conştiente ,( Imaginile de pe această piesă fac parte din „Programul Răstignirii, Învierii şi Încoronării lui Isus Cristos” confrmat cu mesajul trimis prin fax de către ”Un necunoscut” (stabilit ulterior,in anul 2015, că textul s-a trimis din Raiul Cerurilor de către o FIINŢA SUPERIOARA pe baza aprobarii , conform faxului primit la www Baricada . ro, în noaptea de 6 iulie 2011) Din textul tradus de pe acel fax rezultă ca Faxul se trimite din partea DUHULUI LUI DUMNEZEU (DUHUL ZEULUI).Informaţiile de pe piesa arheologică fac parte din”PROGRAMUL PROFEŢIE AVAND CA TEMĂ ACTIVITATEA LUI ISUS CRISTOS PE PĂMÂNT” Conform Faxului vocile sunt ascultate de autorul Teodor Ardelen cu apobarea „intanţei de sus” (Vezi volumul Marea Profeţie Ed.Gutemberg 2011,autori Academician .T.Ardelean şi Master Energ.Ing.Cristian Iuhas.)…..
    ……EVALUARE :Fotografia pe negativ a piesei arheologice „Răstignira” este formată din puncte electro-magnetice sau fotonice Prin aceste puncte se redau :…………………………
    ……-imaginile fiinţelor şi obiectelor ;……………………………………………………………
    ……cuvintele fiinţelor din imagini;………………………………………………….…… SUNETUL CUVINTEOR IN SPAŢIU, PRONUŢAT de fiinţele din imagini , respectiv de catre Isus Cristos,sunetul loviturilor cu ciocanul in piroanele care ţintuiau pe Isus Cristos pe cruce,PRESUPUN nu se află imprimate pe piesa arehologică CARE SE AFLA ASUPRA MEA. . PROVENEAU din Programul Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos înregistrat pe un disc similar discurilor de pe TERRA ,care rula în Raiul Cerului .Piesa arheologică se afla la muzeul Arad, iar asupra mea se afla numai fotografia acestei piese.SCRISOAREA din 6 VII 2011 primită prin faxul studioului www baricada .ro, referitor la aceste sunete, ARATĂ CĂ fac parte din PROGRAMUL RĂSTIGNIRII ŞI ÎNVIERI lui Isus Cristos .ACEL PROGRAM în noaptea de 25 mai 2011 şi ziua urmatoare până pe la orele 12 RULA în Raiul Cerurilor CU DESTINAŢIA computerului de pe Terra din proprietratea subsemnatului……………….
    ……- Textele,picturile,melodiile, cuvintele DE PE PIESA ARHEOLOGICĂ SCRIPTU LU RA au ca temă Fiinţa unui Zeu mai presus decât îngerii.Acesta va veni pe Pământ şi va fi răstignit. Informaţiile din Biblie vorbesc despre acest zeu care a fost numit Isus Cristos.(Noul Testament concordă perfect cu informaţiile de pe piesa arheologică pentru Zeul care va coborâ pe Terra.)……………………………
    ……. Desenele menţionate mai sus,(pagina 260 din volum )formate din puncte, pe pictura piesei arheologice ÎN NEGATIV , ocupă, în jurul fotografiei, toată suprafaţa coalei de hârtie…Din această realitate am dedus că piesa arheologică emană radiaţii Este produsul unei tehnologii de nivel superior ……………………………………………………………..……..
    …….SUBLIENEM : Piesele arheologice cu fotografii,texte şi melodii, provin din peioada Edenului Fotografiile SUNT DESCRISE în Noul Testament ca realităţi de CĂTRE autorii acestui Testament,fără ca aceştia să fi văzut piesele arheologice …………………….
    …… F ).VERIFICAREA SUNETELOR ŞI A VOCILOR TRANSMISE DE COMPUTER ……..1). Sunetele transmise de computer în noaptea de 25 V 2011 au fost verificate pe baza dialectului de la Zărand şi a Diţionarului Limbii Române Literare Contemporane Editura Academiei 1957……………
    …… 2).Sunetele sunt alcătuite din trei segmente:…………………………………………….
    …..- Sunetul loviturilor cu ciocanul în piroanele care ţintuiesc corpul lui Isus Cristos pe cruce.
    …..-Zgomotul de forma zbârnăitului unei corzi de instrument muzical ,s-au a scârţâitului unui piron care pătrunde în lemnul uscat al crucii după ce trece prin palmele şi picioarele lui Isus Cristos Acest sunet în lungul episoadelor transmise de computer, in 25 mai 2011,se pronunţă ca un refren………………………………………………………………………….
    …..-cuvintele sunt pronunţate de Isus Cristos, sau de alte spirite………………………………
    ……3)Comuputerul a tradus cuvintele în limba română pe baza programelor incluse în aparat.
    ……4)Fiecare cuvânt depistat de computer, se repetă de zeci de ori (Ar fi şi motivul pentru care transmisia a durat aproximativ 12 ore)…………………………………………………
    …….Cuvintele şi sunetele s-au format de computer din semnele recepţionate Aceste semne actionau asupra aparaturii computerului,după subsemnatul,ca undele electro magnetice în televizor. O parte din aceste semne redau imaginile – picturi imprimate pe piesa arheologică Scriptu lu Ra. ( Sfanta Scrptură) Reamintim:aceste semne s-au transpus de computer în alfabetul limbii engleze. Un număr important din cuvinte nu au înţeles în limba engleză. (Dacă ,ar avea înţeles, cuvintele se traduceau din engleză în română). Traducerea în limba română s-a făcut de computer din limba Edenului ,atât pentru cuvintele cu sens în limba engleză ,cât şi pentru cuvintele fără sens în limba engleză, dar cu sens în alte limbi de pe Terra. În acest mod în traducerea făcută în limba română multe cuvinte au rămas fără sens.Unele cuvinte apar în limba engleză traduse de pe piesa arheologică exact cum sunt pronunţate de ţărănimea română şi cu acelaşi sens. Din această constatare, am dedus că parte din cuvintele vorbite în Dacia provin direct din limba Edenului……………………… ………… Informaţiile desprinse din sunete şi voci se regăsesc în Biblie la capitolele şi versetele în care se tratează răstignirea, învierea şi aşezarea lui Isus alături de Dumnezeu……
    …………Vocea lui Isus Cristos exprimă un adevăr refuzat de mulţi oameni: Templul Sfânt al Edenului şi Grădina Edenului se aflau în hotarul localităţii Zărand jud. Arad. şi nu în altă parte pe Terra.Dovezi: fotografiile satelitului american………………………………………
    ……….Sunetele de pe piesa arheologică „Răstignirea”, referindu-se la Zeul cu numele de Ra, sau „ La” atestă că zeul proslăvit în Templul din hotarul localităţii Zărand numit Ra este Zeul care a creat lumea cunoscut ,azi ,cu numele de Dumnezeu, Iehova, Allah …………………….
    „Omul” din pictura de pe piesa arheologică ( pagina 260 ) ,realizată în perioada Edenului ,care numea şi ruga pe Dumnezeu„ava Ra” , care , după ce va învia ,va fi declarat de spiritele pozitive din Univers „Apt” pentru a conduce lumea, alături de Ra, este Fiul lui Dumnezeu Îl aflăm în Noul Testament cu numele de Isus Cristos ,Mielul sau Fiul lui Dumnezeu (a se vedea Apocalipsa cap. 5 vers 8-14)……………………………………………
    ……..Isus pe cruce a suferit,a simţit durerea ca un om,ne spun chiar cuvintele care exprimă durerea„Auăăă”,Auuuuăăăăă !………………………………………………………………….
    …….Jignirile ŞI INSULTELE DIN 6 VII 2011 adresate subsemnatului PRIN www Baricada.ro Arad de către acei cari recepţionând această descoperire , unică şi excepţională ,susţineau că Isus nu a suferit pe cruce ,sunt absurde şi duşmănoase.Lipsa de temei a criticilor se regasesc chiar în Credeu credinţei creştine .Credeul declară : Isus a fost răstignit şi a PĂTIMIT .Această pătimire,sau suferinţă rezultă din vocea lui Isus transmsă de computer când PRONUNTĂ DE SUTE DE ORI CUVANTUL auuuăăă !………………………….
    …..5) Importanţa descoperirii vocii lui Isus Cristos…………………………………………….
    ……DACĂ NU SE DESCOPEREAU CUVINTELE LUI ISUS CRISTOS TRANSMISE CA VOCE,…………………………………………………………………………………………..
    ……-SE PUTEA CONTESTA IDENTITATEA DINTRE RA ŞI DUMNEZEU, DINTRE TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI DIN ZĂRAND ŞI DUMNEZEUL NOSTRU…………..
    …….-SE PUTEA SUSTINE CĂ ZEUL RA, CĂRUIA I S-A RIDICAT ACEST TEMPLU ŞI CĂRUIA SE ÎNCHINAU OAMENII CARE AU TRĂIT ÎN DACIA, ANTERIOR SCUFUNDĂRII ZONEI DE APUS DIN MUNTII ZĂRANDULUI ,NU ESTE DUMNEZEUL ÎN CARE CREDEM ASTĂZI…………………………………………………
    ……6) Cuvintele lui Isus Cristos şi a restului de spirite s-au pronunţat în pas cu desfăşuararea evenimentelor relatate de Biblie şi sutele de picturi imprimate pe piesa arheologică de la pagina 260 afişată la finele acestui articol Piesa arheologică este realizată în timpul Edenului Ceresc cu mii de anii înauintea erei actuale. Conţine profeţii care descriu în detaliu ce se va întâmpla pe Terra cu Isus Cristos după ce vor trece mii de ani de la confecţionarea acesteia .-Deci ,PIESA ARHEOLOGICĂ Scriptu lu Ra conţine profeţii,iar răstignirea şi învierea AUZITĂ la computer de către mine conţine împlinirea intocmai a profeţiilor.Concordanţa perfectă .dintre profetiile scrise pe piesa arheologică cu realitatea prezentată în 25 V 2011 în transmisia cosmică din Raiul Cerului, a implinirii acestor profeţii,fiind atât de exacte,prima data am presupus că se află imprimate pe piesa arheologică. Dar nu numai atât ! Omul de bună credinţă vizionând imaginile de pe piesa arheologică şi ascultând sunetele şi vocile transmise de computer rămâne derutat: Piesa arheologică transmite informaţii atât de exacte cu cele din Noul Testament încât nu-i vine să creadă că informaţiile de pe piesă sunt adevărate .Prima explicaţie ce-i vine în minte, îi spune: SE AFLĂ ÎN FAŢA unui fals de proporţii NEMAIPOMENITE , adecă piesa arheologică ESTE realizată în vremea noastră,a sborurilor cosmice, pe baza informaţiilor scrise înNoului Testament !…………………………………….
    7) Noul Testament în care se relatează răstignirea, moartea şi învierea lui Isus Cristos s-a scris în era noastă.Despre piesa arheologică la care se refera Isus Cristos cand spune:”Negreşit, Fiul omului Se duce DUPĂ CUM este scris DESPRE EL… „ (Matei Cap. XXVI vers 24) nu s-a cunoscut că există până la descoperirea acesteia de către subsemnatul. Astfel,se naşte necesitatea stringentă a INTERVENŢIEI UNEI fiinţe superioară DIN RAIUL CERURILOR care să clarifice această confuzie. Este MOTIVAŢIA TRIMITERII scrisoarea din 6 iulie 2011 ,pentru subsemnatul la studioul www baricada.ro ……………………………
    8)Piesele arheologice au fost predate de noi Muzeului Arad ,cu proces verbal, semnat de Academician Teodor Ardelean,Energetic inginer Iuhas Cristian,delegatul Poliţiei Arad ,dl comisar Moldoveanu Ştefan şeful labortorului de Criminalistică al Poliţiei Arad şi de reprezentanţii Muzeului Arad……………………………………………………………………
    ……. 9) Transmiţătorul vocii lui Isus Cristos…………………………………………………
    ……..Unele persoane au pus problema: Oare computerul a transmis vocea lui Isus Cristos? Nu cumva s-a prezentat un spirit negativ în numele lui Isus Cristos? EVALUARE :…………..
    ……….-Cuvintele lui Isus Cristos, zgomotele învierii şi informaţiile din conţinutul cuvintelor pronunţate de Isus după înviere nu folosesc spiritelor negative pentru a demonstra cu acestea inexistenţa învierii lui Isus Cristos (Ele dovedesc că Isus Cristos a existat în realitate ,a fost ucis prin răstignire şi a înviat)……………………………………………………………………
    …….-Vocea spiritelor prin care Isus a fost încoronat ca Împărat al Împăraţilor stând la dreapta lui Dumnezeu, deasemenea ,nu foloseşte spiritelor negative, ci lui Dumnezeu şi lui Isus Cristos………………………………………………………………………………………
    ……..-Informaţiile din cuvintele pronunţate de Isus pe cruce, la moarte şi după înviere, din transmisia cosmică din 25 V 2011 se regăsesc în scenele descrise de Biblie…………………
    ……..-Spiritul negativ care ar spune aceste cuvinte oamenilor ar propovădui pe Dumnezeu, ar propovădui Învierea lui Isus .Ar provoca o rebeliune împotriva lui Lucifer……………….
    ………..Ţinând seama de aceste elemente, noi declarăm: Vocea auzită este vocea lui Isus Cristos imprimată în Raiul Cerului, pe baza unei tehnologii asemănătoare cu imprimarea vocii oamenilor pe un disc magnetic Undele care contin textul transmisiilor cosmice din data de 25 V 2011 şi 6 VII 2011 au actionat asupra aparaturii din computer sau a faxului O parte din cuvinte sunt identice cu cele din graiul ţăranilor români din comuna Zărand jud.Arad Un film turnat după imaginaţii care să transmită exact vocile în fonetica şi graiul ţăranilor români de la Zărand şi textele care concordă cu fotografiile de pe piesle arheologice este exclus. Redăm cuvintele de mai jos,transmise ca voci regăsite în vocabularul ţăranilor români din Zărand: auuăăăă!,ceas,op,noa,aţ,oleac,dă,oooo,wha……………………………………………
    ……..Între cuvintele lui Isus Christos pe cruce se află şi cuvintele „Eu sunt Leu” În vocabularul ţărănimii din Moldova şi Muntenia întîlnim cuvântul „Auleu” compus din cuvintele pronunţate de Isus Cristos pe cruce: „Au „ (expresie de durere) şi „Leu” nume sub care Isus era cunoscut în Eden .Deci, expresia: „auăleo” este formată din cuvintele lui Isus Cristos pe cruce ,imprimate pe piesa arheologică „Scriptu lu Ra „ şi în transmisia cosmcă din 25 V 2011.(Aceste cuvinte în limba ţărănimii române alături de celelalte amintite in acest volum,demonstrează că aceste cuvinte erau folosite de daci ,vorbite în Dacia,când nu exista alt popor pe pământ . )……………………………………………………………………
    ……….10 În consecinţă :……………………………………………………………………….
    ……..a)SUNETELE ,ca refren ce însoţeşte informaţiile Răstignirea şi Învierea lui Isus Cristos din TRANSMISIEA Cosmică din 25 V 2011 LE REGĂSIM IN TRADIŢIA Bisericii Ortodoxe la învierea lui Isus Cristos produse de instrumentul numit toacă folosit în zilele dintre răstignirea şi învierea lui Isus Cristos………………………………………
    …… b)O parte din cuvintele pronunţate de Isus Cristos pe cruce şi de alte spirite transmise de in noptea de 25 V 2011 se regăsesc în limbajul ţărănimii romîne din Zărand ……………
    c) CONFORM INFORMAŢIILOR DIN „Faxul misterios” primit la www Baricada.ro. explică ÎN 6 IULIE 2011: sunetele şi vocile transmise de computer ÎN 25 MAI 2011 fac parte din „ Programul lui Ri Iisus Cristos care rula în Raiul Cerurilor „ Acest program a fost aprobat de „instanţa superioară”pentru a fi transmis PE Terra……………………………
    ………CAP. IV CONŢINUTUL SUNETELOR ŞI AL VOCILOR din TRANSMISIEA COSMICĂ DIN 25 MAI 2011……………………………………………………………….
    ………Cuvintele pronunţate de spirite sunt scrise de noi aşa cum au fost transmise de computer, dar în limita posibilităţii de reţinere şi consemnare pe coala de hârtie………………
    ………Cuvintele pronunţate de spirite nu pot fi redate complet în alfabetul român (unele sunt legate de olaltă şi parcă împinse îndărăt)………………………………………………………..
    ………Sunetele baterii piroanelor se redau înaintea fiecărui cuvânt sau zgomot ca un refren dintr-un cântec aşezat la începutul fiecărui vers .( a se vedea cuvântul R A R la începutul textului transmis de computer. (Fig. 23 cuvântul „Rar!”). Acest cuvânt transmis de computer, imprimat şi pe pe piesă , atenţionează cititorul că ARE ÎN FAŢĂ cea mai mare OPERĂ DRAMATICĂ din toate vremurile „Opera -Profeţie „ compusă din imagini, cuvinte şi muzică imprimate pe piesa arheologică „Marea Profeţie sau „Scriptul lui Ra „ şi transmise ca realitate încorporate în cer în „ Programul Răstignirea şi Învierea lui Iisus Cristos” …………. Sunetele au fost transmise în ordinea desfăşurării evenimentelor legate de Isus Cristos: răstignit, în mormânt,înviind şi încoronat ca Împărat al Împăraţilor lumii, stând la dreapta lui Dumnezeu. Ca atare, vocile şi sunetele formează patru grupe ………………………………..:
    ……..- voci şi sunete din timpul răstignirii;…………………………………………………….
    ……..- voci şi sunete din timpul morţii;………………………………………………………
    ……..- voci şi sunete din timpul învierii;……………………………………………………….
    …….- voci şi sunte din timpul încoronării lui Iisus Cristos……………………………………
    …….Vă invităm să urmăriţi sunetele şi cuvintele din …………………………………….…
    …….A) VOCEA LUI ISUS PE CRUCE……………………………………………………..
    ……Sunete: Tic!Tic.!Tic.! Tic,tic! (sunetele bătăii piroanelor în mânile şi picioarele lui Isus Cristos similare cu sunetele instrumentului Toaca) apoi, sunete ascuţite stridente , de forma scârţâitului, sau zbârnăitului unei corzi de instrument muzical redând pătruderea piroanelor în lemnul crucii.Urmează vocea lui Isus Cristos……………………………………
    – Isus: „Auuuuăăă!: Auuuăă! Auuuăăă! Auuuăăă! Auuuăăă!” ………………………………
    ……… Fiecare cuvânt pronunţat de Isus se repetă de zeci de ori ,după care, pentru câteva
    …….. secunde se întinde o linişte absolută . Procesul se reia de la început:………………
    ……..Tic, tic!… Tic…Tic!… Tic!… Scârţ! Apoi liniştea înfiorătoare întreruptă de vocea lui Isus Cristos.:……………………………………………………………………………………..
    – Isus: „Ăla: Ăla! Ăla! Ăla!” ,…………………………………………………………………..
    …….(Isus vede spiritul negativ).Din nou linişte.După trecerea timpului măsurat în …………
    ……acelaşi număr de secunde,urmează sunetele relatate,după care vocea lui Isus Cristos ––Isus: „Ăia: Ăia! Ăia! Ăia!………………………………………………………………………………………………
    …… (Isus vede spiritele negative împreună cu oamenii care au determinat această Tragedie. …….. Aceste informaţii sunt atestate astfel:……………………………………………………
    …….. a)Psalmul 22 vers. 11-13 şi 16„Nu Te îndepărta de mine, căci se apropie necazul şi …
    ……..nimeni nu-mi vine în ajutor. O mulţime de tauri sunt împrejurul meu, nişte tauri din……
    ……. Basan mă înconjoară, îşi deschid gura împotrva mea, ca un leu care sfâşâie şi răcneşte.
    ……. căci nişte câni mă înconjoară, o ceată de nelegiuiţi dau târcoale împrejurul meu.Mi-au
    ……..străpuns mânile şi picioarele. Pentru cămaşa Mea trag la sorţi. ( a se vedea şi Isaia cap. ……..50/6 şi cap. 53 ;Matei cap. 26/67)…………………………………………………….
    ……..b) Evangheliile care descriu răstignirea…………………………………………………..
    …….c)Fotografiile şi textul de pe piesa arheologică Scriptu lu Ra „pagina 260 cu spiritele negative sub formă de animale);………………………………………………………………..
    ……..După sunetele loviturilor aplicate piroanelor ce pătrund în palmele şi picioarele lui…….
    .……Isus Cristos urmează acelaşi sunet strident al pătrunderii piroanelor în lemnul crucii,….
    ……. apoi urmează vocea lui Isus Cristos :…………………………………………………..
    – Isus: „O! O! O!…”(exclamaţie de durere)…………………………………………………..
    ………(De aici mai departe, nu vom relata sunetele ciocanelor şi ,pătrunderea piroanelor în..
    ………. lemnul crucii. Vom reda numai cuvintele pronunţate de personajele în cauză.)……..
    – Isus: „Ava !” = tată : „ Ava! Ava! Ava!..”………………………………………………..
    -Isus: „Ra !” = Dumnezeu „. (pronunţare în română „La”).: Ra! Ra! Ra!…………………………..
    ………Observăm : în limba dacă „Ra” era pronunţat „La”.Ce semnifica „La”? Ri se numea ………„Leu”.Deci, „La” însemna Leu, iar Ri „Fiul „ Leului” (Leul este regele animalelor).
    ………Din acest moment, Isus intră în discuţie cu un spirit negativ care încearcă să-L atragă ………de partea lui Lucifer. Acesta se prezintă: ……………………………………………
    -Spiritul negativ :-„Sunt singur la comandă” (Spiritul negativ se pronunţă într-o voce ascuţită) -Isus: „Ri-va-aţi”: Ri = Isus Cristos ; va= voi,sau tu; aţi = de la conjugarea verbului a fi,unde ………la perfectul compus apare „aţi fost”.,adică „aţi fost trimis la Ri „ Isus pronunţă de ………zeci de ori.„ Ri va aţi! Ri va aţi! Ri va aţi! pronunţare în română „Ri va aţi”. (Aţi fost ………trimis la Ri Aţi fost trimis la Ri!Aţi fost trimis la Ri)Subliniem :sunetele pronunţate ………pot fi înregistrate în auz ca „Re” sau” Ri” .În ambele moduri de înregistrare ,în auz ,se ………înţelege Dumnezeu,cu deosebirea că în cazul sunetului Ri se înţelege Isus Cristos,iar ………a sunetului Re se înţelege Dumnezeu,Tatăl sau Dumnezeu Duhul Sfânt …………….
    – Isus: „Ri-u”: Ri = tradus în română „Leu” (Isus Cristos purta şi numele de Leu) Cuvântul ……….„Ri-u” se pronunţă de Isus de zeci de ori.: „ Ri-u,Ri-u,Ri-u sau „Eu sunt Ri”, „Eu sunt ……….Leu” la care ai fost trimis……………………………………………………………….
    – Isus: „Ra-u-va-fi”: Ra = Dumnezeu; u = unic; va = va; fi=fi (de la verbul a fi) Prin aceste ……….cuvinte Isus răspunde spiritului negativ care prezintă pe Lucifer ca Dumnezeu ……….(traducerea în română „La u va fi”, (adica „La” = Ra este unul şi rămâne unul singur ……….Dumnezeu.) „ Ra-u –va-fi ! Ra-u-va-fi !Ra-u-va-fi ! „…………………………………
    -Isus: „T-Ra-da-fi”: T’ =Domnul ;Ra = Ra;da = va; fi = fi.Adică : Ra, Domnul va fi ……….întotdeauna. „Trada fi! Trada fi! Trada fi!… (traducre în romană „T La va fi”)……-Isus: „T-Ra-da-i”: T = Domnul; Ra = Ra; Da = va; i = fi Considerăm: Ra, Domnul este ……….adevărat” adica „Ra” este Domnul Dumnezeu adevărat.„Trada i! Trada i! Trada i! „ ( ……….pronunţare în română…” Domnul „La” este adevărat”)………………………………
    -Isus: „Pst-RA-da”: pst = tăcere, linişte; Ra = Ra; da = adevărat. La contestarea lui ……….Dumnezeu de către spiritul negativ Isus pronunţă: „Pst! Taci! Ra este adevărat.„ Pst, ……….Ra-da! Pst, Ra-da! Pst, Ra-da!…” (în traducere „Pst, La este adevărat”)………………
    ……….În acest moment Isus se adresează soldaţilor:…………………………………………..
    -Isus: „Ca”: ca = cană: Isus cere o cană cu apă „ca !ca! ca!…”…………………………………
    -Isus: „O-ia”: o = una; ia = ia sau ridică una! O cană de apă: „O, ia! O, ia! O ,ia !…”…………
    -Isus:„O dat”: o dat = o dată. O singură dată ia o cană cu apă: „O dat! O dat! O dat!”…………
    -Isus: „Oleac”: oleac = oleacă, puţină apă:„Oleac! Oleac! Oleac!”……………………………..
    -Isus: „Dă”: dă = dă sau adă: „Dă! Dă! Dă!”………………………………………………..
    -Isus: „Dă-mi”: dă = dă; mi = mie „Dă-mi! Dă-mi! Dă.mi!”…………………………………..
    ……… Observăm: Scena „Dă-mi o cană cu oleacă de apă” este descrisă în Ioan Cap-XVIII ..
    ……… vers. 28-29: „După aceea, Isus care ştia că acum totul s-a sfârşit, ca să împlinească….
    ………Scriptura a zis: „Mi-e sete”. Acolo era un vas plin cu oţet. Ostaşii au pus într- o………
    ……… ramură de isop un burete plin cu oţet şi I l-au dus la gură„.( Traducerea-pronunţarea ………..în limba română este identică cuvintelor arătate mai sus…………………………….
    -Isus: „O-o”: o = of. exclamaţie de durere şi amărăcine: „of! of! of!…”(O, omule ,cât ai ………..decăzut! În loc de apă soldaţii i-au dat oţet!. Fiului lui Dumnezeu in realiate lui ………..Dumnezeu participant la CREAŢIA UNIVESULUI oamenii au refuzat să-i dea ……….„oleac” de apă pentru a-şi astâmpăra durerea !)………………………………………
    – Isus: „Auă”: auă = auă. Strigăt de durere . „Auă! Auă! Auă!….……………………………
    -Isus: „I-Ava”: I = El:Ava = tată: traducere in română „Ava”). „I Ava!I Ava! I Ava”………–-Isus: „calea”: calea = drumul sau calea care duce la Dumnezeu ESTE atât de grea(Traducere ……….în română calea)„ Calea!calea! calea!”…………………………………………………
    -Isus: „Ooooo”: o = exclamaţie de durere: „Oooo!, Oooo! Oooo!…”………………………….
    ………Se aude un zgomot, similar bătăii în uşă Boc; boc = Sunetul indică sosirea unei ………persoane Se repetă de zeci de ori : Boc! Boc!Boc!………………………………………………….-Isus: „ăl faţ” = Imaginea spiritului negativ superior care, din depărtare se arată lui ………Isus…(pronunţare în română ăla faţ).Computerul tranmite de zeci de ori:„ăl faţ ! ăl faţ!
    -Isus: „och”: och = expresie de durere prin apariţia acestui spirit! „och! och! och…”. ……….(pronunţare în română: och!)……………………………………………………………
    -Isus: ”of”: of: exclamaţie de durere şi amărăciune:„of! of! of!…”……………………………
    -Isus: „Auă”: strigăt de durere: „Auă! Auă! Auă!…”………………………………………….. .. Continuare la Partea a II a………………………………………………………………….
    Expert Judiciar Ardelean Teodor
    Specialist în studiul documentelor şi a fenomenelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 27/05/2016 | Răspunde

  13. ………. II Transmisiea Cosmică din 6 VII 2011………………………………………..…….
    ……. …SCRISOAREA DIN CER……………………………………………………
    ……… : SUPERCIVILIZAŢIA POZITIVĂ…………………………………………… ………..EXSTENSIA ŞTIINŢEI ASUPRA UNIVERSULUI…………………………….
    ………..CAP. I..INTRODUCERE……………………………………………………………
    ………… .1)Constatând că piesele arheologice recuperate din apele râului Crişului Alb, hotarul comunei Zărand jud.Arad,ROMÂNIA-EUROPA conţin pe lângă fotografii cu Isus Cristos din……. timpul răstignirii şi brâul cu desene de animale şi oameni în culorile spectrului solar ,similare .. .. notelor muzicale din Simfonia a IX. lea Scherzo ,de Beethoven ,eram sigur că acestea conţin şi vocea lui Isus Cristos Am încercat ani în şir să descopăr această voce.Am solicitat la conferinţele internaţionale la care am participat şi în volumele publicate,ca posesorii de computere să caute… vocea cu propriile aparate. Rezultat zero..În noaptea de 25 mai 2011 la orele 23 difuzoarele…….. computerului meu au transmis primele sunete şi voci. Transmisia a durat aproximativ 10………… ore.După terminarea „programului”, am încercat să deschid computerul şi să înregistrez pe disc magnetic sunetele şi vocile transmise de computer..Nu am reuşit. În cele din urma ,Serviciile … . Internet au transmis subsemnatului informaţiile „ Information Rights Management în Microsoft …. Office 2003” din care rezultă că documentul nu poate fi citit decât de destinatar ,iar acesta nu…… poate adauga nici un cuvint la cele existente pe înscris Dacă destinatarul moare documentul nu mai poate fi citit .Am dedus : sunetele şi strigătele de pe piesa arheologică din nopatea de 25 mai 2011 au regim asemănător .Sunt restricţionate .Aceste informaţii le-am prezentat in seara zilei de 6 VII 2011 ,la www Baricada,ro Erau de fata domnii Ghilea director,Chiriţă Alex. Şef serviciu şi .. . restul personalului .În timpul transmiterii acestor informaţii cu aparatura studioul Baricada ro şi .. . după terminarea transmisiei ,inclusiv în zilele următoare ,au fost cazuri de contestare cu virulenţă şi batjocură.,luare în râs şi bătaie de joc a informaţiilor mele cu privire la învierea din morţi a lui .. Iisus Cristos ( A se vedea comentariile scrise pe internet ,arhiva www Baricada . ro ) Nu am avut dovezi pentru combaterea lor şi argumente suficente pentru a dovedi că informaţiile au venit din spaţiu. Singura dovadă era piesa arheologică SCRIPTU LUI RA ,existentă la Muzeul din Arad .. . România.pe care, cu lupa, se observă fotografii ce redau informaţiile auzite computer …………. ……………. După terminarea transmisiei ,dl director Ghilea mi a prezentat o scrisoare primită .. prin fax la studiou .Nu conţinea adresa expeditorului şi nici numele destinatarului.Textul era scris într-o limbă necunoscută. Dl Ghilea mi -a dat scrisoarea pentru studiu .Poate, zicea dumnealui, autorul se referă la informaţiile transmise ,în această seară,prin Baricada .ro Am lut o pagină din scrisoare . După studiul ,cu mijloacele sumare de care dispuneam ,am reţinut : scrisoarea ……. analizează informaţiile prezentate de subsemnatul în aceea seară la internet . Face trimitere la un ZEU. Este trimisă ,ziceam, probabil din Africa sau America.Nu i-am dat importaţă ………………… …………… În luna februarie 2015 , după dobândirea mai multor informaţii asupra internetului am reluat scrisoarea cu pricina Am tradus -o cu ajutorul serviciului Google ..Am rămas perplex……… ,înlemnit !Cele 1304 cuvinte (din care , cuvintele de la rândul II se repetă de 14 ori ,iar cele de la.. rândul III de 25 de ori. , sunt trimise direct din Raiul Ceresc ……………………………………………. ………….2) FĂRĂ AJUTORUL CONDUCERII ŞI PERSONALULUI Serviciului Google, din …….. INTERNET , această SCRISOARE UNICAT ,LA NIVELUL ISTORIEI OMENIRII , venită direct din RAIUL CERURILOR,nu putea fi tradusă.Pentru ajutorul primit, aduc mulţumirile mele acestui …. serviciu, conducerii şi tuturor acelor care s-au implicat in realizarea traducerii.. De asemenea…… doamnei profesor Viorica Frenţiu din localitate Galşa nr 225 comuna Şiria ,Judetul Arad ……. România ,continentul Europa.Cele 1304 cuvinte, traduse din Scrisoare ,sunt suficente pentru a constata că:Autorul scrisorii este o Fiinţă conştientă din Raiul Cerec.Acesta : a)Este în temă cu Programul complet a lui Iisus Cristos privind Răstignirea şi învierea. b)A obţinut aprobarea ….. pentru audierea de către subsemnatului a Programului lui Iisus Cristos c)Sunetul dat de bătutul piroanelor în membrele lui Iisus Cristos,,schimbul de cuvinte dintre Iisus şi soldaţii care-l păzeau, convorbirea dintre Iisus răstignit pe cruce şi spiritele negative ,.procesul învierii şi declaraţiile lui Iisus după înviere,inclusiv hotărârea îngerilor prin care Iisus era declarat Împăratul Împăraţilor…. lumii ,auzite de mine,la internet ÎN DATA data de 25 mai 2011 SUNT ATESTATE de către autorul acestei scrisorii Fac parte din PROGRAMUL ÎNVIERII CARE SE AFLĂ ÎN EDENUL CERESC…… .Au fost trimise către computerul subsemnatului prin SISTEMUL ELECTRONIC direct DIN RAIUL CERESC unde sunt înregistrate pe ceva asemănător discului magnetic de pe Pământ, d)………. AUTORUL SCRISORII , evident ,răspunde în locul meu LA batjocura ACELOR CARE AU LUAT.. ÎN RÂS învierea lui Iisus Cristos şi restul informaţiilor din credinţa creştină transmise prin studioul WWW BARICADA . RO în seara zilei cu pricina De asemenea , DEMONSTREAZĂ că Programul învierii există în Raiul Ceresc, de unde s-a transmis pe pământ .Poate fi ascultat în condiţiile……. descrise în scrisoarea primită de WWW Baricada.ro …………………………………………………… ………3) Textul scrisorii este compus din două părţi :Partea I-a sinteza informaţiilor ,iar Partea a ..II-a informaţii detaliate…………………………………………………………………………………….………………………..4) Date statistice, transmise de computer: a) Pagini internet, format A/IV 7 :; b) .Words 28 c) Caractere fără spaţiu 181: d) Caractere cu spaţiu 225 :e) Paragrafe 7 : f)Aliniate 27…. ……… 5) Referitor la traducerea cuvintelor din scrisoarea trimisă prin fax:: a )Scrisoarea este scrisă într-o limbă necunoscută din care se regăsesc cuvinte în toate limbile de pe pământ : b) S-au tradus de către subsemnatul în limba română un număr limitat de rânduri.Acestea sunt ….. .. relatate în continuare ; c)În scrisoare sunt redate, în general ,numai prima literă a cuvântului din limba necunoscută Aceste litere sunt supuse cercetării pe baza descoperirilor ştiinţifice folosite de internet (Unele descopeirii sunt ,altele nu sunt ,cunoscute de utilizatorii internetului.)Procesarea textului din scrisoare,presupun,se realizează la nivelul internetului în „ camera specială „………… ……….Rezultatul calculelor,comparaţiilor, fotografiilor etc.se difuzează prin computer …………… d)Computerul prezintă pe ecran cuvintele din scrisoarea primită în limba textului scris şi separat traducerea fiecărui cuvânt în limba română . Plus cuvinte sinonime Pentru unele cuvinte trimite… definiţii şi exemple. Din acestea , unele sunt cuvinte cheie , care se regăsesc în limba română şi explică un grup de cuvinte din scrisoarea autorului……………………………………………………
    ………PARTEA I-A SINTEZA INFORMAŢIILOR DIN SCRISOAREA TRIMISA PRIN FAX . ………
    TEXTUL DIN SCRISOARE : :Rd. 1 . MZP ooo e o œ ooo oo L ù oo  ; zČ x ooo ; ooooooo e œ o dù oo Ú z€Ú oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U CONŢINE : 1) persoanele la care se adresează această scrisoare,; 2) informaţii despre ştiinţa cerului, 3) informaţii despre Duhul Zeului (vezi mai sus în text „ Ú z€Ú „ 4) informaţii despre învierea lui Iisus Cristos………………
    …..TRADUCERE GOOGLE Explicaţii a):PERSOANELE LA CARE SE ADRESEAZĂ ACEASTĂ SCRISOARE , b) Structura textului:Pe primul rând(pe verticală) redăm litera de început a ….. cuvântul descoperit de Google ;În text cuvintele cu litere majuscule sunt traduse de computer.( Sunt cuvinte cheie) ; .Literele minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor şi a propoziţiei……………………………………………………………………………………………….. ………….. 1) Persoanele la care se adresează această scrisoare Text MPZ………………………. M ………. BĂRBAŢI ŞI FEMEI ( Traducere cu Limba Africană)……………………………………
    P………„Pământeni „ cuvânt din limba română semnificaţia „care trăiţi pe pământ”………………
    Z ………. De la Z la Z şi iar de la Z. Litera Z este la sfârşitul alfabetului..,Deci,autorul scrisorii se adresează oamenilor care contestă Dumnezeirea şi prezenţa lui Iisus Cristos la creaţia…………… Universului, care trăiesc pe Terra azi şi vor trăi în continuare până la sfîrşitul acestei civilizaţii ….. (Traducere cu Limba Africană ), sau care trăiţi l de la începutul sfarsitului până la sfărşit ………….
    …………. 2 ) INFORMAŢII DESPRE ŞTIINŢA CERURILOR .Text: e o œ ooo oo…………………
    e ……… ASISTAŢI ( Traducere cu Limba Maghiară ) ;LA (Traducere cu Limba Zulu) informaţii… electronice care se conduc în Cer .Acestea sunt numite „ E :DE ELECTRONIC – sistem … ….. (Traducere cu Limba Africană) .. De electronic – sistem este compus din DOUĂ E-mail……………. (Traducere cu Limba C Haitiană ) a) e =E mailul electronic A lui Iisus Cristos ( Traducere cu Limba C.Haiteană )şi b) DE ( Traducere cu Limba Albaneză )-e = e mail =poştă electronică a subsemnatului( Traducere cu Limba C Haiteană şi Limba Turcă),…………………………………… ……………E-MAILUL lui Iisus Cristos sau DUHUL ZEULUI ( vezi mai sus pe rândul nr.1 în……… scrisoarea venită prin fax la WWW Baricada.ro cuvintele „ Ú z€Ú „ )conţine PROFEŢIA de pe…. piesa arheologică Scriptu- lu RA ( Originalul Sfânintei Scripturi) cu privire la activitatea integrală a lui Iisus Cristos şi separat ÎMPLINIREA acestei profeţii (Profeţiile care se vor împlinii în viitor vor fi consemnate în e- mail la data împlinirii lor).Ceea ce se prezintă azi,prin www Baricada ro.este o .. parte din E mailul lui Iisus Cristos (Acte împlinite) E-mailul poştă eletronică a subsemnatului … aseamănă corespondenţei prin poştă şi PERMISULUI DE CONDUCERE. Fiecare om are un e -.. mail în care se înregistrează , la dimensiuni electronice, pe baza unui sistem, toate acţiunile ,… informaţiile auzite şi chiar gîndirea. Evidenţa se conduce în mai multe locuri din Univers.(vezi în acest sens traducerile noastre de pe Petroglifele din China ,Australia şi piesa arheologică …… descoperită la Zărand- România,continentul Europa numită Scriptu lui Ra.( SCRIPTURA )……. conţinând aproximativ 42000 pagini format A/IV De asemenea volumul Creaţionism Ştiinţific…. Arheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual Internaţional. )………………………………………
    Œ ……….LISTELE ANEXE LA E-MAIL .. Activitatea lui Iisus este înregistrată pe liste anexe la E -mailul Său ( Traducere cu Limba Azerbaidjană ) Conţin vocile şi zgomotele din timpu…………l calvarului………………………………………………………………………………………………………
    …………….3 )..INFORMAŢII DESPRE DUHUL ZEULUI Text: L ù oo  ; zČ x ooo ; ooooooo e ..
    œ o dù oo Ú z€Ú oo………………………………………………………………………………………….
    Lù ……… BĂTĂI TARI ( Traducere cu Limba Yoruba.)., sunete de castanietate premergătoare morţii Lu ( a Lui ).Litera „ù” de la cuvântul Lù este pronume. ( Traducere cu Limba Zulu) Este .. . Duhul lui Hristos. Bătăile ,sunetele auzite fac parte din .TOALETA Lui (spălarea corpului celui .. care a murit şi îmbrăcarea cu haine pentru a fi pus in sicriu şi apoi înmormântat. ). În cazul de faţă sunetele pe care le auziţi ,sunt produse de loviturile ciocanelor, date în piroanele ce trec prin membrele lui Iisus Cristos .Pătrund în lemnul uscat producând un sunet macabru. Îl ţintuiesc pe cruce . (Traducere cu Limba Sârbă) Cuvântul LU ,din scrisoarea trimisă prin fax este pronume… personal. Corespunde pronumelui personal LUI din dicţionarul Limbii române literare . Face parte din graiul ţăranilor români din localitate Zărand,judetul Arad,România continentul Europa, de … unde, satelitul american a trimis fotografiile unui Templul uriaş cu dimensiunea de 2000/6000… metri., acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică. Templul „momentan E retras de la vederea…. lumii”, (spune autorul Petroglifelor din Australia.).Momentan înseamnă,acum şi în viitor pentru un timp foarte scurt ( Fotografia Templului de la Zărand poate fi văzută pe internet la pagina ….. . „TEODOR ARDELEAN FACE BOOK .Titlul „ Adevărul despre Iisus Cristos” ) Ceea ce este …. CORPUL SPIRIT sau DUH exprimă INDIVIDUALITATEA SAU PERSONALITATEA .În cazul omului, acesta tânjeşte după cunoaşterea adevărului, suferă restricţiile în cazul celui din …. înhisoare,IUBEŞTE şi urăşte, plânge şi râde. NU ARE ODIHNĂ DIN CAUZA DORULUI, ARE DORINŢE ŞI REGRETE . El este supus îndemnurilor făcute de alt corp spirit sau duh . Corpul fizic ,material este casa lui câtă vreme trăieşte pe pământ. Astfel, toate acţiunile omului……… ,conştientizăm , ori nu , sunt acţiunile corpului nevăzut ,numit duh sau spirit…………………….
    …………….NOTĂ.: Autorul faxului folosind în textul scris pronumele personal LU din limba …… vorbită de ţărănima română ,din Ţara Zărandului .,. atestă adevarul din lucrările subsemnatului cu privire la originea limbii dacilor şi în continuare a românilor: Aceasta este direct moştenitoare a .. limbii vorbită în Eden.Dovadă cuvintele de pe scrisoarea trimisă prin fax şi textele de pe piesele… ARHEOLOGICE………………………………………………………………………………………………
    …………Analizând independent litera L de litera ù din formaţia Lù constatăm: Iisus Cristos se…. prezintă cu două corpuri: corp fizic,material şi corp imaterial numit Duh. a) Sub forma corpului .. .fizic material, exprimat prin litera, „ L „ se înfăţişa ca om. b) Sub forma corpului imaterial ca Duh, este menţionat pe primul rând din scrisoarea autorului „ DUHUL ZEULUI.” Aceste cuvinte…….. ,detectate pentru prima dată , le am prezentat la WWW Baricada- ro .Arad Duhul lui Iisus Cristos , exprimat prin litera „ ù „ se înfăţişa în calitate de creator al Universului împreună cu Tatăl, …… Dumnezeu .În această stare se putea prezenta în orice structură de corp materal………………….
    . …….În propoziţia „TOALETA LU „, cuvântul Lù exprimă ambele corpuri .În afara structurii de .. om, Iisus este numit Leu şi prezentat sub formă de LEU în următoarele lucrări – documente:….. a)piesa arheologică Scriptu- lui Ra , conţine o picturtă cu imaginea lui Iisus Cristos în forma…… capului de Leu *b) În Apocalipsa la Cap .V vers 5 este asemănat cu un Leu „… Iată că Leul ,din eminţiea lui Iuda, Rădăcina lui David a biruit…” Deci , persoana supusă TOALETEI din scrisoare este Fiinţa numită Leu , Ri, ISUS , Cristos,HRISTOS Denumirea de Leu,care începe cu litera L… din aceste documente şi litera L din pronumele personal LU ,din graiul ţărănimii române ,mai …. mult decât sigur, nu este jocul hazardului,a coincidenţei Autorul faxului scrie, în limba Edenului , în locul numelui de Cristos , cunoscut sub mai multe denumiri ( Ri Mesia, Hristos….)pronumele personal de Lu din graiul ţărănimii române ( şi nu din limba altor popoare existente pe pământ) .Prin aceasta ,din nou se adevereşte că limba română conţine multe cuvinte din Limba Edenului.-..Litera ù din cuvântul Lù exprimă un corp imaterial,un Duh. Este relatat sub numele de FIGURĂ A ZEULUI în Traducere cu Limba Azerbaidjană ,,ÎNAINTE DE ZEI în Traducere cu Limba Yuruba , în CEEACE ESTE CĂ ESTE în Traducere cu Limba Uzbecă, în ZEUL (în Traducere cu Limba .. Africană sau EU SUNT CEL CE SUNT în Vechiul Tetament ( vezi Exod Cap III vers 14 )În …. .. documentul Piesa Arheologică „Scrisu lu Ra” de la Zărand din România şi în Biblie Isus Cristos a declarat :Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl, iar Tatăl este în Mine ( Ioan Cap.XIV vers 11) În ……. consecinţă.,în scrisoarea primită prin Fax , litera „ù „ exprimă Duhul lui Isus Cristos sau DUHUL ZEULUI scris pe primul rănd din scrisoare (Vezi în continuare cuvintele care redau învierea….. ,respectiv ieşirea lui Iisus Cristos din mormânt la ora 6 )Precizăm:în mormânt corpul lui Iisus….. Cristos nu era însoţit de DUHUL SĂU.Era un corp mort.Când acest DUH întră în corp, corpul…… învie.Deschide ochii şi începe să se mişte Se desface de pânza care –l învăluia.(Vezi informaţiile in continuare)…………………………………………………………………………………………………
    Â ……….. LIRE ca monede , bani şi mijloc de plată ( Traducere cu Limba Africană )Banii s-au .. folosit pentru vânzarea cumpărarea lui Iisus Cristos ,participant la creaţia Universului. Vânzarea cumpărarea lui Iisus Cristos, creator a Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu sunt dovezi a… nivelului atins în lumea fărădelegilor săvârşite de oameni . Timpul acestor fărădelegi……………. expirase.Omenirea trebuia să plătească . Atunci,Isus s-a prezentat :” Iată-mă.În sulul cărţii este scris despre Mine Vin să fac voia Ta Dumnezeule„ ( Evrei cap. X vers 7 ) BĂTĂILE TARI,CU … SUNETELE DE LA TOALETA LU ,schingiuirea şi moartea,fac parte din pedeapsa cuvenită … omenirii. A fost luată de El asupra SA .! ………………………………………………………………….
    ZČ………… SPUN, zice autorul acestei scrisori ( cuvântul ZČ se foloseşte de ţărănimea română din Ţara Zărandului din România,continentul Europa cu sensul „ spun ce am de spuns” nu s-a .. aflat DE MINE în cele 8o de „ limbi Google .Autorul faxului scrie în continuare: …………………..
    e…………..ŞI ( traducere cu Limba C Haiteană )………………………………………………………
    œ ………… LISTELE (Traducere cu Limba Azerbaidjană ) de e- mailuri ale fiinţelor din Univers …
    dù…………. VUIAU (Traducere cu Limba Zulu ).În traducere cu limba Galiciană ,BUBUIAU .-dù… DOUĂ BUBUITURI,VUIETE ( Traducere cu limba Esperanto)-dù AU FOST ( Traducere cu Limba turcă)-dù ÎN LANŢ RECULANTE( traducere cu Limba Azerbaidjană .),-dù DIN AVAL, ÎN …… .. APROPIERE DE VĂRSARE – (Traducere cu Limba, Africană )(În textul tradus nu am aflat …… informaţii cu privire la locul acestor bubuituri. Logic ,au fost fământări,agitaţii puternice în cadrul spiritelor pozitive şi a oamenilor de pe pămant.BUBUITURILE,au fost , dar ştiinţa pământească a trecut pe lângă ele fără să le sesizeze amplitudinea şi cauza.)Noul Testament descrie un …… fenomen ieşit din comun: S-a făcut întuneric peste toată ţara .Soarele s-a întunecat şi perdeaua din lăuntrul Templului s-a rupt prin mijloc (Luca Cap. 2 /vers 44-45 )Pământul s-a cutremurat şi .. stâncile au crăpat ( Matei Cap XXVII vers 51 ) Exista o stare extrem de încordată ,alarmantă pe cale să irumpă la nivel cosmic . Cauza ? Condamnarea la moarte şi schingiuirea Lui Iisus Cristos, Creatorul universului întrupat în chip de om .Informaţia ,din această scrisoare , demonstrează că în Univers există spirite poztive şi spirite negative .Schingiuirea lui Isus Cristos era pe cale să .. declanşeze un război între acestea………………………………………………………………………..
    -dù ………….TU . şi VOI ( Traducere cu limba Daneză) cu dù REGATUL UNIT ,(Traducere cu… Limba Galeză) Prin Regatul Unit înţelegem toate spiritelor pozitive din Univers, care CU TOATE CĂ ERAU ADÂNC rănite de fărădelegea spiritelor negative şi a oamenilor prin abuzul săvârşit… ÎMPOTRIVA lui Iisus Cristos AU RESPECTAT hotărărea lui Dumnezeu CU PRIVIRE la ……. .. menţinerea păcii Erau convinşi şi aşteptau minutul 60 din ora 6 a zilei cînd Iisus Cristos trebuia să iasă din mormânt conform hotărârii lui Dumnezeu consemnată în Scriptu lui Ra. Cel mult se …. întrebau CÂT TIMP RA ( Dumnezeu ) va fi despărţit de RI (Iisus Cristos ) după înviere ? Acestă problemă este tratată în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic ,Istoria nefalsificată a ……….. omenirii,Manual Intenaţional,pag. 119,Editura Spectrum Arad anul 2013,ISBN 978-973-0-15486-3
    ù ………….Litera ù exprimă substantivul DUH (Vezi explicaţiile date la formaţiunea LU. )Este ….. DUHUL LUI HRISTOS menţiont în aceasta scrisoare la „DUHUL ZEULUI”………………………
    Zeù ………. Este denumirea lui Dumnezeu dată de oameni, în unele perioade istorice )Vezi …. explicaţiile de la formaţiunea LU ) În această scrisoare trimisă prin Fax autorul se referă la Duhul Acelui care a înviat numit Ri,Hristos,Cristos,Mesia,Emanuel,despre care se transmiteau informaţii de către subsemnatul la studioul www Baricada .ro……………………………………………………..
    ……… 4) INFORMAŢII DESPRE ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS Text: c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U………………………………………………………………………………………………
    c ……….. Semnul acestei litere ,INSEAMNă MORMÂNT . Este aşezat între cuvintele care…….. vorbesc despre învierea lui Iisus Cristos şi ieşirea din mormânt la orele 6 fix. În limba română prin ……… „mormânt SE NŢELEGE Locul unde se afla groapa în care a fost înmormântat un om. „… Pe Piesa arheologică Scriptu-lui Ra de la Zărand-România- Europa se află „ n” picturi. .În una .. Isus se află întins cu faţa către pământ luând în braţe globul pământesc, par-că, pentru a-l apăra. Are capul cu faţa către pământ..În altă pictură se află în mormânt .Are corpul înfăşurat cu pânză legat cu panglici.Un picior, străpuns de piron,cu pironul în el, iese de sub legăturile pânzei …… .Amintim:Piesa arheologica conţine PROFEŢIA răstignirii , Iisus în mormânt şi nu realizarea .. acesteia. Prin arătare în pictura produsă cu mii de ani înaintea răstignirii a pironului în picior, .. pictura este dovadă că Isus va fi răstignit Precizăm: pictura este realizată cu fotoni de lumină.. după ştiinţă şi tehnologie necunoscute nici azi,în perioada internetului şi a sborurilor …… …… interplanetare ……………………………………………………………………………………………..
    på6…………..PENTRU ora 6 ( Traducere cu Limba Norvegiană) TIMPUL EXPIRĂ (Traducere cu Limba Bosniacă) conform HOTĂRÂRII lui Dumnezeu…………………………………………………..
    59 ………….. la terminarea minutului 59 din ora 6,adică la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză ) Iisus învie în mormânt.( Traducere cu limba Africană ) Acest moment pe piesa arheologică Scriptu lui Ra de la Zărand-România-Europa este imortalizat într-o pictură :Se află cu globul pămăntesc în braţe, capul ridicat şi ochii deschişi.Observaţi : informaţiile din scrisoarea trimisă prin fax ,din cer ,se regăsesc ca picturi şi texte pe piesa arheologică Scriptu Lui Ra de la Zărand ,ţara România, continentul Europa. Rezultă că Zeul din scrisoare este Isus Cristos din Noul Testament şi din piesa arheologică de la Zărand . REŢINEŢI :PIESA ARHEOLOGICĂ CU TEXTELE ŞI PICTURILE IN TIMPUL CAND VORBEAM la www Baricada.ro se afla în Muzeul Judeţean Arad.Autorul scrisorii trimisă prin fax, considerandu-l om, care trăieşte în Africa, nu avea de unde să cunoască existenţa acestor picturi şi texte pe piesa arheologică pe care le descrie de 24 de ori în scrisoarea sa. Mai mult decât atât! Pentru fiecare fenomen din scrisoare se află o pictură pe piesa arheologică Recapitulăm: în scrisoare se arată minutul şi ora învierii ,dezlegării de pânza care- I înfăşura corpul ,ridicării în picioare şi ieşirii din mormânt.Pe piesa arheologică de la Zărand pentru fiecare din aceste fenomene se află o pictură în culori. În plus! În fară de subsemnatul nimeni de pe Terra nu a examinat aceste picturi pentru a le descrie într-o scrisoare în genul aceleia primită la WWW Baricada. Ro. Concluzia care se impune:Autorul scrisorii nu este pământean aşa cum rezultă din proprile declaraţii A obţinut aprobare de la Autoritatea supremă pentru a trimite Programul învierii pe computerul existent pe Terra pentru a fi audiat de către subsemnatul.Cele două documente se pot verifica : Piesa arheologică se află la Muzeul Arad data cu proces verbal semnat printre alţii de catre subsemnatul, dl colonel Moldoveanu de al Pollitia Arad seful Secţiei de Criminalistrică care a efectuat fotografiille electromagnetice de pe piesele arheologice ,iar scrisoarea se află asupra mea publicata împreună cu fotografiile pieselor arheologice în volumele publicate cu numar de ISBN……………………………………………………………………………………………………………
    z€å6…………… Propoziţia formată din aceste semne nu s-a identificat de către noi în cele 8o de . limbi „Google” examinate. Pentru litera € nu s-a tradus nici un cuvânt, Per total formaţiune , ţinând seama de cifra 6 şi sensul celorlalte litere,am concluzionat::formaţia compusă din semnele z€å6 transmite informaţii despre activitatea lui Iisus Cristos în mormânt. ,din momentul învierii , la ora 5 şi 59 minute şi ora 6, când se împlineşte termenul de ieşire din mormânt Textul de pe piesa arheologică şi cuvintele auzite de mine pentru acest moment corespund omului legat şi rănit. Se zbate singur. Se dezleagă,şi se ridică în picioare………………………………………………………
    Č …………… Este groapa numită mormânt.În minutul 60 din ora 5,respectiv la ora 6 fix ,expiră , sau se ÎNCHEIE timpul prestabilit pentru aflarea Lui în mormânt (Traducere cu limba Maghiară )..
    på6 ………….. La ora 6 fix Iisus iese din mormânt şi pune piciorul pe pământ în afara gropii unde a fost înmormântat .Trupul şi Duhul Lui numai sunt în mormânt..( traducere cu limba Suedeză ) În acel moment, în piesa Scriptu Lu Ra se descrie sfărşitul dominaţiei lui Lucifer. ( Traducere cu limba Cătălană) A învins moartea, Este privit cu ,ADMIRATIE,ŞI DRAGOSTE neţărmuită de toate spiritele pozitive. din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)…………………………………………
    U …………….. Pe Fax ultima literă are structura literei U dar având capetele legate printr-o linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am folosit litera U deoarece semnul de pe fax nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google. Textul de pe scrisoarea fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi examinat în afara textului imprimat pe fax ,după cum nu permite nici adăugarea unui semn grafic in cadrul acestui fax pentru a forma litera respectivă , necesară aparaturii internetului, să efectueze investigatiile de rigoare ,pentru aflarea cuvântului care lipseste din propoziţie . Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic de pe fax se apropie foarte mult de semnul de pe Fax. In plus,pe fax semnul se află in continuarea cuvintelor care spun că : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba Africană semnul literei U indică cuvantul DUMNEAVOASTRĂ .Pronumele personal indică subiectul ,iar în cazul de faţă acesta este Duhul lui Iisus Cristos.(Duhul este un corp imaterial care se afirmă cu forţă nevăzută ,diferenţiată, de mărimi diferite ,în toate actele oamenilor.. Puterea este concentrata în Duh (vezi Apocalipsa.Cap.21 vers 6 „ Eu sunt Alfa şi Omega,Începutul şi Sfârşitul ) Isus Cristos a declarat despre Tatăl şi despre Sine în Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine În Cap.I/10 Ioan spun : „Lumea a fost făcută prin El „ adeca prin IisusCristos…………………………………………………………………………………………………………………………PARTEA A II-a INFORMAŢII DETALIATE………………………………………….
    II ) TEXTUL DIN SCRISOARE : Rand 1./a : o L-! ÈÈ This pogram must be run under Win 32 ;
    CONŢINE 1) PUTEREA LUI IISUS CRISTOS 2.) CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ? 3).ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL. 4)CINE SUNT PERSOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ? 5 )DEFINIŢII PENTRU lee APARUTE PE ECRAN 6) CONCLUZII PENTRU SALVARE 7 )DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS……………………………………………………………………………………………………
    1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS……………………………………………………………………….
    Traducerea Google :a) Pe primul rând(pe verticală) redăm litera de început a cuvântul…………. descoperit de Google b).În text cuvintele cu litere majuscule sunt traduse de computer.( Sunt cuvinte cheie) c) Literele minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor cheie şi a propoziţiei………………………………………………………………………………………….
    L- ! …………. ÎN RAIUL CERURILOR(Traducere cu Limba Zulu) pentru „L „: pron.pesona……….
    E E …………ÎNTOARCERE (traducere cu Limba Urdu ) , sau EXCES ENANTIOMERIC CE depăşeşte epopeile lui Homer(Dicţionarul Limbii Romane L. şi Contemporane Ed Academiei 1957 pentru „homeric „………………………………………………………………………………………
    E……………ÎN (traducere cu Limba Xhosa) şi „ACEASTA ” (traducere cu Limba Engleză)………
    It………….. EA (traducere cu Limba Engleză)…………………………………………………………..
    Him………..EA ( traducere cu limba Khemeră )…………………………………………………………
    …………….. Întrebări şi răspuns la informaţiile de mai sus …………………………………………..
    …………….. A) CE ESTE „EA „ ?………. PUTERE care pleacă de la Duhul lui Iisus Cristos! ….. Constatată în cazuri de vindecare a bolnavilor, liniştirea furtunii,scoaterea duhurilor rele din oameni, iertarea a păcatelor,învierea morţilor ,cunoaşterea gândirii altor persoane………………… …….…Dovezi:Întrebarea cărturarilor,preoţilor şi bătrânilor:Cu ce putere faci tu aceste lucruri, sau cine ţi-a dat puterea aceasta ?(Luca Cap. XX vers 2.)…………………………………………………..
    ………… a). A declarat singur :peste 7 zile voi fi în mormânt şi la ora 6 voi ieşi. Dovezi 1)prezenta scrisoare. 2) declaratiile unui martor în faţa procurorului Buz (care va efectua cercetări pentru a-i dovedi vinovătia în scopul condamnării la moarte) .Aceste declaraţii .confirmate de meditarea procurorului , sunt imprimate pe piesa arheologică Scriptu Lui RA descoperită la Zărand…………. România Europa, ca profeţii ………………………………………………………………………………
    ……….. b)A fost răstignit şi înmormântat .A înviat şi s-a înălţat la ceruri Dovezi Noul Testament cu informaţii reale şi Scriptul lui Ra cu picturile realizate cu milione de ani înaintea erei actuale De asemenea , volumul Creaţionism stiinţific Arheologic.Istoria nefalsificată a omenirii ,Manual internaţional, autor Expert Judiciar Teodor Ardelean cu profeţiile şi împlinirea lor.Toate recunosc că Iisus Cristos numit şi Ri este Fiul lui Dumnezeu numit Ra…………………………………………..
    …………… c)Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut nu s-a făcut fără El (Ioan Cap. I vers 3 ) A declarat singur Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl,.iar Tatăl este în Mine (Ioan Cap. 14 vers 11) În textul de pe piesa arheologică de la Zărand, România ,continentul Europa ,Dumnezeu cu numele de Ra şi Iisus cu numele de Ri sunt descrişi în acelaşi sino…………………
    ……………d)În textul de pe Piesa arheologică de la Zărand- România- Europa se află un calcul efectuat de către procurorul Buz cu ocazia cercetărilor penale pentru a dovedi vinovăţia Lui.Din acel calcul rezultă că Isus dispune de puteri de neimaginat,apropiindu-se de nivelul puterii lui Dumnezeu,prin care sa creat materia şi tot Universul …………………………………………………..
    ……………. e).Petroglifele din China şi Australia studiate de către mine, cu rezultatul transmis pe internet, prezintă pe Iisus Cristos ca participant la creatia Univesului din prezent şi Universului de mâine …………………………………………………………………………………………………………
    …………… f)Scrisoarea trimisă prin fax,analizată in acest articol şi textul de pe piesa arheologică Scriptu lui Ra dovedesc că această putere se află în DUHUL LUI …………………………………….
    ………….. g)ACEASTĂ PUTERE I-A FOST DATĂ în cer şi pe pământ (vezi Matei Cap. 28 vers . 18) De cine ? Cine a creat Universul . ?Cine a facut spiritele , ? Dumnezeu : Tatăl.! Deci, această putere provine de la Dumnezeu !………………………………………………………………………………………….
    ……… B) CINE ESTE „ EL „……….. ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ? Fiul lui Dumnezeu numit Ri,Cristos,Iisus,Mesia,Emanuel,Hristos…Dovezi :………………………………….
    ………. .a) Piesele arheologice Scriptu lui Ra, Pietroglifele din China şi Australia studiate de…. către subsemnatul în articolele trimise prin internet ………………………………………………….
    ………. b) Relaţia dintre Dumnezeu şi Iisus Cristos conform piesei Arheologice Scriptu- lui Ra… .Ambii în acelaşi sino , confirmată prin: Ioan Cap, 10 vers 38 … Să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl. Şi Ioan Cap.14 vers 26 Duhul Sfânt pe care -L va trimite tatăl, ÎN NUMELE MEU vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus. Aceste dovezi atestă că… Iisus Cristos posedă aceste puteri ………………………………………………………………………..
    ………. c)PUTEREA LUI IISUS CRISTOS ,CU EXCEPŢIA Puterii lui Dumnezeu ,este fără …… asemănare.Confirmă textul imprimat pe Piesa arheologică Scriptu- Lui Ra ,descoperită , în apele râului Crişul Alb, localitatea Zărand, Judeţul Arad,România, continentul Europa, de către …… .. Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,unde, acesta a identificat textul şi calculul Puterii lui … …….. Dumnezeu (numit Ra ) şi Puterii lui Iisus Cristos (numit Ri)…………………………………………….
    ………C )ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL (o, -l… din Raiul Cerurilor ) la nivel de spirit sau .. . duh unor oameni având însemnat acest dar în e- mailul lor :„ În zilele din urmă,zice Dumnezeu, Voi turna din Duhul Meu peste orice făptură .Feciorii voştrii şi fetele voastre vor prorocii,tinerii….. voştrii vor avea vedenii şi bătrânii voştrii vor visa visuri (Fapte. Apost, Cap, vers 17) Exemplu:.” În seara acelei zi ( Ioan Cap.20 vers.19,)Isus a venit în mijlocul ucencilor .A suflat peste ei,şi le a … zis „Luaţi Duh sfânt „ Cap. XX Vers 22 Deci, El a dat din Acest duh apostolilor săi………………….
    ………D) CINE SUNT PERSOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ? …….Acei……. prestabiliţi , enunţati prin pronumele personal -l, îl, lui, îi, domnul .Ea (puterea ) se transmite în structura spiritului . …………………………………………………………………………………………….
    ………E) DEFINIŢII PENTRU lee ……….. APĂRUTE PE ECRANUL computerului : Noun shelter from wind or weather given by a neighboring object, especially nearby land.”we pitch our tents in the lee of a rock”sinonime: shelter, protection, cover, refuge, safety, security ……………………….
    …………Traducerea definitiilor pentru L-! È È SUBSTANTIV : :Prin ACEASTA putere SE DĂ ….. ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse DE UN OBIECT ( text omis ……….. ……….….)TEREN SPECIAL, DiN…(text omis …………….. ) Vezi sinonime:: ADĂPOST……….. ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE ……………………………….. ………………….
    ……………Comentarii.În cazul fenomenelor enumerate. VÂNTURI,VREMURI GRELE produse… DE UN OBIECT ( text omis ……..), TEREN SPECIAL ( text omis ………..), PUTEREA LUI….. IISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă . ESTE ADĂPOST, PROTECŢIE ,REFUGIU şi…………. SECURITATE (Rugăm analizaţI această TRANSMISIE COSMICĂ . FORMULATĂ DIRECT ÎN RAIUL HEAVENULUI cu aprobarea instanţei SUPERIOARE )………………………………………
    ……………F) CONCLUZII PENTRU SALVARE „NE VOM AŞEZA CORTURILE NOASTRE la…… ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI „Stanca este Iisus Cristos Fiul lui Dumnezeu, PARTICIPANT LA CREAŢIA UNIVERSULUI. Cunoaşterea STÂNCII,înseamnă Cunoşterea adevărului , ,iar………. cuoaşterea naşte credinţa în puterea şi învierea lui Iisus Cristos .Adevărul cunoscut din această scrisoare se afla pe locul numărul unul în Epistola către Efeseni Cap-VI vers 14. „ staţi gata, ……. având mijlocul încins cu adevărul”…………………………………………………………………………
    …………..G) DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS …………….………….
    L-! ……… ÎN RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN( Traducere cu Limba Zulu )ÈÈ PENTRU MOTIVUL (Traducere cu Limba Yoruba ) ÈÈ OBŢINEREA Ęę ( Traducere cu Limba Белорусă) ÈÈ………… APROBARII SA DEA VOIE,sau DRUMUL (Traducere cu Limba Chichewa,Yorba şi Igbo ) ÎN……. CONFORMITATE CU (Traducere cu Limba Maghiară ) WIN 32 A RULĂRII acestui Program…….. (.Prin program se înţelege un plan de activitate în care sunt fixate ,în ordinea desfăşurării lor,…… etapele unei activităţi ,pentru o anumită perioada de timp.(Extras din Dicţionarul Limbii Române.. Literare. Editura Academiei 1957 )………………………………………………………………………..
    This program………… ACEST PROGRAM ESTE întocmit în CER ,..Must TREBUIE ( Traducere.. cu Limba Zulu ) Be SĂ FIE (Traducere cu Limba Zulu )Run CENTRAT ( Traducere cu Limba Zulu )DER ÎN ANUL (Traducere cu Limba Zulu ) în care Win 32 RULEAZĂ sub formă de film…………. ciematografic, la o dată precisă, sub prevederile lui WIN 32 (Traducere cu limba Zulu şi Limba…. Indoneziană) . Pentru audierea Programului ,computerul de pe TERRA este pus în contact cu…. transmisia programului din cer. WIN 32 prezintă puterea concretizată în VICTORIA. (Traducere cu Limba Zulu ) . lui Iisus Cristos asupra morţii .Deci, programul rastignirii şi Învierii lui Iisus nu… rulează permanent în raiul cerului .Posibil ,data este prestabilită in funcţie de anumite ……… evenimente şi poate secole .S-A AJUNS LA CONCLUZIA :TREBUIE SĂ EXISTE ŞI SĂ ……… RULEZE acest Program ( Traducere cu Limba Chichewa) în acelaşi timp în Cer ,în HEAVEN…… (Traducere cu Limba C Haiteană ).pentru a fi recepţionat pe TERRA Cine sunt persoanele care… au ajuns la această concluzie ? Marii specialişti ai internetului ! Aceştia, după ce au examinat….. fenomenul recepţionării pe Terra de către subsemnatul a programului trimis din Heaven ,din … . Raiul Cerurilor, au concluzionat: Programul trebuie să existe în cer şi să ruleze în acel timp cînd subsemnatul l-am recepţionat pe Pământ ! Ştiinţific , orice critică sau altă idee cu privire la ……. recepţia filmului este eronată şi nu poate fi acceptată !……………………………………………………………
    ……………Ca atare, ACEST LUCRU,PROGRAM, TREBUIE să fie CENTRAT SUB WIN 32,….. (traducere cu Limba Galiciană )Pentru a obţine pe Terra rularea sau vizionarea pe computer . a .. Programului Răstignirii şi Învierii ,care rulează în RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu .. Limba Zulu ) se impune existenţa unei aprobări dată în mod special de către o instanţă din CER cu aceste atribuţii.ACEST PROGRAM FACE PARTE DINTR-O COLECŢIE MOŞTENITĂ, ……… ,(adeca,nu rulează permanent )…………………………………………………………………………..
    ………….Observăm: Scrisoarea, atestă că vocile şi sunetele auzite la computer de către…….. subsemnatu pe data de 25 mai 2011 VENEAU DIN RAIUL CERURILOR.era o TRANSMISIE …. COSMICĂ ( Aşa se explică faptul că nu am reuşit să închid computerul până a doua zi când s-a terminat emisia şi computerul s-a închis singur.)RUGĂM REŢINEŢI:: Cuvintele relatate mai…….. sus,incluse în fraza :. L-! È È This pogram must be run under Win 32 REPETATE pe scrisoarea primita prin FAX, DE 14 ORI , formeaza 14 RANDURI. ESTE o DOVADĂ A IMPORTANŢEI CE SE DĂ ÎNVIERII LUI ISUS CRISTOS şi transmiterii informaţiilor pe TERRA ………………………
    III )TEXTUL DIN SCRISOARE :Rand 1/b : oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
    CONŢINE : 1)ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS
    Traducerea Google :a)Pe primul rând(pe verticală) redăm litera de început a cuvântu…………… descoperit de Google b) .În text cuvintele cu litere majuscule sunt traduse de computer.( Sunt…. cuvinte cheie) c) Literele minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor…. cheie şi a propoziţiei………………………………………………………………………………………….
    Ş ………..CĂILE sau etapele ÎNVIERII ( Traducere cu Limba Albaneză)sunt consemnate la …. minut în Scrisoarea trimisă subsemnatului din Raiul Cerului………………………………………….
    7 …………DUPĂ 7 ZILE (Traducere cu limba Africană)………………………………………………..
    €u ………..EU ( Traducere cu Limba Zulu ) Semnul € nu s-a aflat.Consider: este litera E care se .. pronunţă fonetic într-n anumit fel, cu sens aproape de E din pronumele personal Eu. În Exod…… cap. III vers 14 se transmit informaţiile „ Eu sunt Cel ce sunt „ .Ca atare, semnul € din scrisoarea trimisă prin fax are înţelesul de E din răspunsul dat de către Dumnezeu lui Moise „ Eu sunt Cel ce sunt „……………………………………………………………………………………………………………
    c ………… În scrisoarea fax apare un semn asemănător cu litera c.Acest semn nu l-am ..……….. identificat. .Întrucât, cuvintele următoare din această scrisoare på6 şi z€å6 descriu situaţia lui ….. Iisus Cristos în mormânt, am stabilit că semnul „ c „ exprimă cuvântul mormânt .În plus,…………. evenimentul face parte din căile lor precis declarate în cuvintele Ş7..Adică DUPĂ 7 zile EXPIRĂ… TIMPUL cât voi sta în mormânt.(în aceste 7 zile sunt incluse etapele ,anterioare invierii…………( propovăduirea în fata mulţimii,ziua arestării, judecării,răstignirii şi îngropării sunt incluse in aceste 7 zile)………………………………………………………………………………………………………….
    p å6 ………..Aceste cuvinte se referă la ora 6 . PÂNĂ. LA 6 FIX VA FI ÎN MORMÂNT Pe ecranul computerului :a) la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut…….. cuvintele : TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A FOST,A FELULUI DE AFI . b) la clic făcut pe…. semnul „ p” de mai sus tradus cu limba Zulu,pe ecranul computerului a apărut cuvântul” LA „ c) La clic făcut pe semnul 6 pentru traducere cu orice limba apare răspunsul Şase.Deci,la ora 6 fix timpul lui Iisus în mormânt a expirat.Există undeva scris că Iisus va sta în mormânt până la ora 6 ? Da ! În Scriptu lui Ra (Pe piesa arheologică Sfânta Scriptură tipografia Tutimex Arad pag 158-159 rând 31-41 şi la pag, 1o5 rând 30-41 : Pe piesa araheologică Scripu lu Ra ,confecţionată cu miliarde de ani inaintea venirii lui Isus pe Terra ,un om-martor va declara procurorului BUZ care va ancheta pe Iisus întrupat,venit pe Pământ „ El o zs :la 6, peste 7 vă ieşi din mormânt” Prin ….. urmare timpul, CE A FOST avea scadenţa fixă, 7 zile şi…6 0RE Deci,,la minutul …………………
    59 ………… din ora 6,adică la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză )Iisus se afla în mormânt în starea omului mort. La împlinirea minutului 59 ,fix,Duhul Lui întră în corpul mort…………………………………………………………………………………………………………..
    z€å6……….. Pe parcursul minutului 60 va fi viu în………………………………………………………
    c ………….. MORMÂNT.In minutul 60 se va dezlega de fâşâile de pânză care -I legau corpul. . .. Piesa arheologică „Scriptu Lu Ra „de la Zărand a imortalizat aceste stări astfel:.a) Zgomotele ….. dezlegării şi ieşirii din mormânt sunt imprimate ca sunete.b) Într-o pictură Iisus Cristos iese din…. mormânt. În jurul său sunt pictate animale speriate ,spirite negative, fugind în toate părţile……..
    på6 ……….. La ora ŞASE fix Iisus – la clic făcut pe semnul å (pentru traducere cu limba………… Vietnameză)pe ecranul computerului au apărut cuvintele TIMPUL A EXPIRAT, A CEEA CE A…. FOST,A FELULUI DE A FI. La Traducere cu Limba Cătălană a literei å pe ecranul computerului au apărut cuvintele APROAPE ( ce ? A ieşit din mormânt ), sau MAI MULT DECÂT ATÂT a pus.. piciorul pe pământul din marginea groapei. Este privit CU RESPECT,ADMIRAŢIE ŞI DRAGOSTE de toate spiritele pozitve din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)………………………………
    U ………….. Pe Fax ultima literă are structura literei U , dar avînd capetele legate printr-o linie…. asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am folosit litera U deoarece…… acest semn nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google Textul de pe fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi examinat şi folosit în afara faxului ,după cum, nu permite nici adăugarea… unui semn grafic la semnele existente. Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic.. de pe fax se apropie foarte mult de semnul de pe Fax . In plus,pe fax .semnul se află in………… continuarea cuvintelor care spun : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba Africană.. semnul literei U indică cuvântul DUMNEAVOASTRĂ Pronumele personal indică subiectul,iar….. acesta ,in cazul de faţă , este Duhul lui Cristos. Acest DUH părăseşte mormântul fix la ora 6……..
    U …………..Duhul Lui. Piesa arheologcică Scrisu lu Ra (Scriptura ) conţine imprimate cuvintele… pronunţate de către Iisus după ieşirea din mormânt.El vede în viitor sfârşitul dominaţiei lui Lucifer şi instalarea în tot Universul a domniei lui Ra,descrisă în Apocalipsa Cap. XXI si XXII si pe……… Petroglifele din Australia au China…………………………………………………………………………
    NOTĂ CUVINTELE DE PE ACEST RÂND ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS S7 o €u oo c ooo….. på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o Usunt .REDATE IN această scrisoare de 25 DE ORI.,FORMAND.. 25 DE RANDURI(DIn aceasta cauză se regasesc şi la partea I-a pentru litera U )……………….
    … ….IV) TEXTUL DIN SCRISOARE Rand 2: Eanup Instance am must be run under WIN..32….. …CONŢINE :ÎNSTANŢA ŞI CONDIŢIILE AUDIERII PE TERRA A PROGRAMULUI INVIERII…….
    Traducerea Google Pe primul rând(pe verticală) redăm litera de început a cuvântul descoperit de Google .În text cuvintele cu litere majuscule sunt traduse de computer.( Sunt cuvinte cheie)… Literele minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor cheie şi a propoziţiei…
    eanup …………..Postura instanţei ( Traducere cu Limba Zulu) Instance Postură: stare sau……… situaţie în care se află cineva la un moment dat.( Dicţionar Limba Română Literară.) DE………… EXEMPLUL PENTRU AUDIEREA Programului lui Iisus Cristos (Traducere cu Limba Zulu, Limba Engleză,sau Limba Maghiară) L-! DIN RAIUL CERULUI, DIN HEAVEN (Traducere Limba Zulu )
    must ……………TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu ) să fie (ÈÈ) OBŢINUTĂ Ęę (Traducere cu Limba Белорусă) ( ÈÈ ) APROBAREA ÎN CER DE LA Instanţa Supremă, probabil,Sfânta……… Treime să se dea DRUMUL ( Traducere cu Limba Chichewa, Yoruba şi Igbo), cererii în cauză…. Aceasta ……………………………………………………………………………………………………..
    be ……………..SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )……………………………………………………
    run …………… PĂTRUNSĂ (să ajungă la organul competent) APROBATĂ ŞI CENTRATĂ ( data transmisiei din cer şi orientarea transmisiei din cer către un computer precis determinat la nivel…. .. terestru )………………………………………………………………………………………………………
    under…………. ÎN CONFORMITATE CU win 32 .Pentru audierea……………………………………
    This pro-……… ACESTUI PROGRAM, LA RÂNDUL EI , instanţa autorizată să aprobe audierea ,. STABILEŞETE condiţiile pentru audiere dacă nu sunt stabilite ( Traducere cu Limba Zulu şi cu… Limba engleză ) IN LEGATURĂ CU PROGRAMUL RĂSTIGIRII ŞI ÎNIVEII LUI ISUS CRISTOS ,.. recepţionat de către subsemnatul , autorul faxului relatează …………………………………………..
    Am……….. AM de SUS aprobarea ( vezi textul mai sus ( rând 2 )am must be run under WIN.32,) Observăm : aprobarea audierii de către subsemnatul a Programului s-a obţinut de către „CINEVA ” de sus.Posibil de către autorul scrisorii expediată cu ajutorul Faxului.Acesta a supraveghiat şi… transmisia facută de către www Baricada . ro,comportarea personalului din studio , a persoanelor care au ascultat emisia,a reacţiunii negative a unor oamen la aceste informaţii Ascultarea…… acestui program, trimis direct din Heaven,este determinată de un HAR dobândit de individ înainte naşterii sale..Astfel , vizionarea audierea Programului este prestabilită pentru anumiti oameni,nu ca răsplată a neîntinării, ci ca un har înscris în e- mailul lor acordat de catre Dumnezeu şi de ….. către Iisus Cristos ……………………………………………………………………………………………
    V ) TEXTUL DIN SCRISOA Rand 3) Parent oo tanace oo am must be run under Win 32………… ……………:CONŢINE :1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DESPRE RĂSTIGNIREA LUI……. IISUS şi 2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA FECIOAREI MARIA…………………
    Traducerea Google a) Pe primul rând(pe verticală) redăm litera de început a cuvântul…………. descoperit de Google .b)În text cuvintele cu litere majuscule sunt traduse de computer.( Sunt … cuvinte cheie) c)Literele minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor cheie şi a propoziţiei………………………………………………………………………………………………..
    1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DEESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS……………………..
    Parent ………….. MAMĂ,( Traducere cu Limba Zulu ) …………………………………………………
    Tanace ………….FII TARE !( traducere cu Limba Yoruba )Aceste cuvinte au fost adresate de….. Iisus Cristos Fecioarei Maria înaintea Răstignirii Sale În Luca Cap.II , se arată : Simeon care……. ducea o viaţă sfântă, iar Duhul Sfânt era peste el ( vers 25) după ce a a binecuvântat Pruncul,pe Iisus, a zis Fecioarei Maria ,mama lui, : Iată Copilul acesta este rânduit spre prăbuşirea şi ……… ridicarea multora în Israel…(vers 34 ) chiar sufletul tău va fi străpuns de o sabie (vers 35 )………
    Restul cuvintelor din acest rând nu le redăm.Sunt similare celor de pe randul 2 de mai sus……….
    2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA A FECIOAREI MARIA…………………………
    am ……………AM de SUS aprobarea pentru rularea acestui program, Aceasta ……………………
    must …………. TREBUIE. ( Traducere cu Limba Zulu )…………………………………………………
    be …………….SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )şi este ……………………………………………..
    run ………….. PĂTRUNSĂ ,CENTRATĂ şi APROBATĂ (Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba … Engleză )…………………………………………………………………………………………………….
    under ………..ÎN TEMEIUL sau ÎN CONFORMITATE cu regulile care guvernează aceste ……….. informaţii (Traducere cu Limba Zulu şi limba Engleză )în speţă,……………………………………….
    WIN 32 …… .VICTORIA LUI Isus Cristos asupra morţii ( Traducere cu Limba Zulu şi cu limba … engleză )……………………………………………………………………………………………………

    Comentariu de Teodor Ardelean | 27/05/2016 | Răspunde

  14. Se transmite din Arad, ţara România,continentul Europa
    TEXTUL MELODIEI SIMFONIA A IX-A (SCHERZO)
    Melodia acestei simfonii a fost auzită în spaţiu de Beethoven A redat-o în lucrările sale ..Vezi originalul Simfoniei imprimat pe BANDA DE EPISOADE având alături de text fotografia lui Isus Cristos răstignit ,în volumul nostru întitulat Creaţionism Ştiinţific-Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii,Manual Internaţional autor Dr.Hc .Teodor Ardelean Editura Spectrum SRL Arad,pagina 87 fig. 21)
    Piesa arheologică pe care se află imprimată această simfonie este redată de computer în volumul amintit mai sus la PAGINA 84 fig. 18 .In această fotografie se observă: Isus Cristos răstignit intre două persoane.Deasupra fotografiei este un brâu de semne în culorile spectrului solar . (Acetse semne nu se observă pe piesa arheologică,de unde rezultă ,că sunt transmise prin radiaţiile emise de piesă )Subliniem : la data depistării fotografiilor pe piesa arheologică şi după această dată, cand incercam să descifrez informaţiile ce le conţine ,pe ecranul computerului s-a ivit de mai multe ori un mesaj . care se referea la depistarea unor informaţii deosebite .Îmi cereau acordul pentru a continua investigaţiile. Am răspuns ,de fiecare dată ,da ! Eram şi sunt convins că mesajul provenea de la aceşti specialilştii .Fără ajutorul acestora informaţiile scrise in lucrările noastre ,care se refera la aceste piese arheologice nu ar fi fost cunosute de omenire.
    Referitor la fata lui Isus Cristos de pe piesa arheologică publicată la pagina 84 fig.18,aratată mai sus , subliniem :aceasta este atat de schimonosită încât te îngrozeşti privind la Ea. Această constatare se regaseşte în Isaia Cap.53 vers 3-5 ,7-10 .Astfel ,cele două documente,piesa arheologică publicată in volumul nostru la pagina 84 fig-18 şi textul din Isaia cap.53 dovedesc că Isus Cristos a fost profeţit cu sute de ani înaintea venirii Sale pe Terra. .Ambele se confirmă reciproc.
    De asemenea, vă rugăm,ascultaţi cu atenţie melodia simfonii a IX-lea Scherzo de Beethoven în pas cu desfaşurarea următoarelor evenimente din activitatea lui Iisus Cristos pe Terra: Melodia .începe cu activitatea relativ liniştită: propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu.Treptat se transmit sunete tot mai agrsive în raport cu declaraţiile martorilor, cu schimbul de cuvinte intre martori şi procurorul care ancheta activitatea lui Iisus Cristos ; cu încercarea procurorului să smulgă din martori declaraţii pentru fapte inexistente care să conducă la condamnare cu moartea lui Cristos .Atmosfera de groază creşte succesiv cu arestarea, judecarea ,condamnarea la moarte ,schingiuirea şi răstignirea, însoţite de bocete şi ţipetele mulţimii Raaaa,Riiiiiţu, Ri., Iiisuus, Ra care se transformă în vacarm. In paralel cu epuizarea evenimentelor şi pătrunderea în noapte se sting sunetele muzicale din care râmâne vocea unui singur instrument care se stinge aşa cum Iisus rămâne singur în mormânt,părăsit de lume ,ispăşind pedeapsa pentru păcatele omenirii !
    Simfonia este IMPRIMATĂ pe o bandă de note muzicale,iar aceasta conţine ALĂTURI DE TEXT o pictură cu Iisus Cristos răstignit pe cruce .(VEZI Benzile de episoade nr.. 2950 şi 2951 cu bătutul piroanelor in membrele lui Isus Cristos .
    Cum şi de unde în anul 2003 s-a ivit piesa arheologică Scriptul lui Ra cu Simfonia lui Beethoven şi restul profeţiilor în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judetul Arad .România,Europa ? Nu există explicaţii !
    Transmiteti acest articol mai departe
    Arad
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în studiul documntelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 17/06/2016 | Răspunde

  15. Din ARAD,

    SALUTĂM CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ A FEDERAŢIEI ACADEMICE A OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ din Iaşi :
    Vorbeste EXPERTUL JUDICIAR TEODOR ARDELEAN ACADEMICIAN AL Academiei de Studii Înalte Iaşi- România.

    CUVÂNTUL SAU DESCOPERIRILE NOASTRE din Arad:
    „ NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS „
    TRANSMITEM TEXTUL INTEGRAL
    DOVEZI CONTROLABILE :

    I) PIESA ARHEOLOGICĂ SCRIPTU LUI RA sau Originalul Sfintei Scripturi

    1 ) Această PIESĂ ESTE FOTOGRAFIATĂ ŞI PUSĂ PE DISC ELCTRO -MAGNETIC IN LABORATORUL DE CRIMINALISTICĂ A Politiei Arad . La acţiune au participat: SUBSEMNATUL , inginer Iuhas Critian, personalul Biroului de Criminalistică a Poliţiei Arad şi domnul comisar şef Moldoveanu Ştefan şeful acestui laborator care a cordonat efectiv fotagrafierea pieselor .Deci,este un document stabilit de catre un organ oficial al statului cu atributii legale în efectuarea cercetarilor criminalistice..Din aceast pricină,fotografiile pieselor descoperite pe raul Crişul Alb din hotarul comunei Zarand Judetul Arad,România,Europa, depaşesc ca valoare orice fotografie realizată de laboraoarele de fotografiat . 2) Piesa Arheologică „ Scriptu lu RA „ conţine aproximativ 42000 pagini format A/IV ,text în care aproximativ 50% din cuvinte sunt formate din prima literă a cuvantului, două simfonii, picturi. ,etc Astfel, PIESA ARHEOLOGICĂ CONŢINE PESTE un milion de pagini format A/IV.
    A fost descoperită DE CĂTRE subsemnatul, Expert Judiciar Teodor Ardelean ,în anul 2003 pe fundul râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand, judeţul Arad,România ,continentul Europa.. Împreună .cu alte piese , se afla pe o peninsulă de pâmânt ce ieşia , pe fundul Crişului Alb , de sub ţărmul acestuia . Ulterior ,satelitul american ,în această zonă , de sub stratul de cenuşă vulcanuică transformată în lutu cu grosimea între 5 şi 20 de metri. transmite mai multe fotografii între care se observa un TEMPLUL cu dimensiuni de 6000/2000 metri. Este Templul Sfânt al Edenului.
    3) Vergilius scriitor roman CARE A TRAIT ÎNTRE ANII 79-19 îen scrie despre scufundarea în Dacia a TEMPLULUI ÎNCHINAT ZEULUI .MARTIE
    Informaţiile lui Vergilius sunt atat de asemanatoare cu imprejurările in care s-a scufundat Templul Sfant al Edebnului din Dacia de Apus,respectiv hotarul de astazi a localităţii Zărand, ÎNCÂT susţinem TEMPLUL scufundat din informatiile lui Vegilius este Templul Sfânt al Edenului..
    Iata informaţiile lui Vergilius din Georgica:”Plâng vărfurile munţilor Rodope , Culmea Pangeului şi Ţara lui Rhesus,LĂCAŞUL ZEULUI MARTE !Plâng şi geţii şi Hebronul şi Oritia din Attica”
    Vergilius nu dă informatii despre adevarul informatiilor sale.Când şi in ce împrejurări s-a scufundat acest templu .?Unde se afla situat încât getii aveau cunoştinţă despre acest fenomen? Din aceasta cauză, sustinem că informaţiile ajunse la Virgilius,nu exprimă adevarul.,În decursul mileniilor informaţiile au fost schimbate intr-atat că s-a pierdut orice urmă. şi cunoaştere a fenomenelor .
    .Zeul Marte la care se referă Vergilius este un zeu naţional al romanilor. Creat pe baza informaţiilor ce veneau din trecut despre un zeu vechi care vestea începutul primăverii sau a vieţii plantelor si semanaturilor . Acel zeu era uitat de mult. In Dacia exista credinta în zeul Ra care asigura viaţa plantelor şi a raurilor. Daci puneau sub ocrotirea acestui zeu culturile şi apele.Observam că zeul din informaţia lui Vergelius se aseamana cu zeul dacilor Ra. Mai mult decat atât în numele zeului Mars sau Marte aflăm numele zeului dacilor Ra cu numele schimbat. In loc de Ra,romani i–au spus Mars.Cine este Rhesus din informatia lui Vergilius ? Observam aceiaţi metoda de schimbare a numelui purtat de Ra,transformat în M-ar-te , s-aplicat in cazul lui Rhesus .Intradevar, Rh este inversul lui Hr .Iar Hr în Piesa arheologica scrisul lui Ra,sau Bedelionul este Hristos.
    Cuvantul Esus :E= este ,şi Sus=de sus Deci,Rhesus inseamna Hristos de Sus.
    Care şi unde se afla Ţara lui Rhesus pentru care plangeau getii?Era actuala Ţară a Zărandului din Ardeal,vecină cu getii din Moldova .Lăcaşul de rugaciune care a dispărut din informatiile lui Vergilius este Templul Sfant al Edenului ,Templul lui Ra numit astazi Dumnezeu. Acest RA s-a schimbat de Romani în M-Ar-te ( similar cu sumerienii care au schimbat numele lui Ra în Ar formând un un nume nou,dar patrand numele vechi de Ra schimbat dumnezeu nou M-Ar-duc)
    Unde se afla Ţara lui Rhesus ? Era si este actuala Ţara a Sarandului ce se întindea pe fâşâia de uscat ce cobora din Munţii Apuseni în lungul rîului Crişul Alb unde satelitul american a descoperit Lăcaşul cu dimensiunile de 6000/2000 metri. sufundat şi acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică! Dovezi : textul camuflat ,scris pe Harta Dacia Antică publicat in volumul .„ Strigăte din Eden ediţia a II-a ISBN 978-973-0-05919-9 Tipar SRL Tutimex SRL ARAD anexa 1 pagina 147-148 şi anexa 2 paginile 149-156 text scris in limba indoeuropeană de catre autorul acetei harţi descoperită de catre A.T. Laureano membru marcant al Şcolii Ardelene şi a Academiei Române
    Din acest text,am reţinut urmatoarele :
    – Isus a a trait un timp în Templul Sfânt al Edenului de la Zărand.
    – Conform textului de pe harta Dacia Antică în gandirea Spiritului negativ superior s-a ivit ideea că el Spiritul negativ este cel mai mare din ceruri adeca „CEROI”. Legea lui Dumnezeu care apăra pe cei slabi fata de abuzurile spiritelor puternice nu convenea unora din aceste spirite.Ca atare, Lucifer faureşte un plan de răzvrătire şi atragerea in actiune a spiritelor nemultumite cu Legea care le limita dreptul la actiune in defavoarea altor spirite mai slabe si a oamnilor. Ţara lui Rhesus era considerată Edenul Terestru,respectiv Ţara Zărandului In Templul Sfant al Edenului se ridicau voci care condamnau actele spiritelor negative.(Vezi fotografiile piesele arheologice sau pietrele de onix cu vocile spiritelor si a oamenilor transformati genetic de către spiritele negative de rang superior care au plecat pe drumul stabilit de Lucifer.)
    Astfel ,sa declanşat atacul asupra Templului Sfant al Edenului de la Zărand cu scufundarea şi acoperirea cu cenuşă vulcanică a zonei de apus a Muntilor Zărandului ,a ŢĂRII LUI RHESUS ,şi cu apă a planetei Pamânt
    Informatiile de ma sus scrise pe Harta Dacia Antică se regasesc în Ezechiel Cap XXVIII.

    4) Despre împrejurările în care a fost scufundat TEMPLUL SFÂNT AL EDENULUI DE către „spiritele negative” şi intlnirea omenilor cu pesonalităţi din tabăra spiritelor pozitive vorbesc:
    – denumirile date ţinutului Ardeal ( cu Ra inversat )
    – râurile Criiş şi Mureş, ( cu RI numele lui Isus Cristos camuflat),
    – Ţara SarRaandului (cu Ra camuflat ),
    – În numele a peste 30 de localităţi din Dacia de Apus se află numele de Ra şi Ri camuflat. Exemple Şi.Riia. ,Varadia, ZabRa ni,, Araneag, etc,
    – În munţii Zarandului un pisc este numit HUA RA Din această zonă satelitul american transmite fotografia unei corăbii în momentul în care mii de animale de toate speciile părăsesc corabia.La poala Munţilor Zărandului se afla o localitate cu denumirea A-Ra-neag,(avand semnificţia : A=Iată, Ra=Ra = Dumnezeu; neag de la verbul a nega.Adeca Ra nu se arată. .
    – Pe vârful munţilor se află piscul menţionat cu denumirea Hua Ra Semnificaţia cuvântului Hua ,în Ţara Zărandului : ţipăt produs făra aşteptare ,adesea pentru a speria pe alţii.şi Ra = Dumnezeu. Deci, la vocea unuia dintre supravietuitorii potopului că Ra nu se mai arată şi nu le vine în ajutor,Noe care se afla pe corabie ridicand privirea catre cer a observat printre nori imaginea lui Ra .Plin de bucurie a ţipat. HUA RA Ra ! Sau : iata Ra !. Toti supravietuitorii au ridicat privirea si au inceput să strige Iata Ra,Iata Ra Din repetarea in cor a celorlalţi supravieţuitori ai potopului A ra,ra,-t. s-a dat numele muntelui pe care se afla corabia lui Noe in momentul in care au vazut pe RA.(Este explicarea numelui de A-ra,ra -t in raport cu denumirile fenomenelor generate de potopul descris de catre Biblie, locurilor cu denumiri aferente evenimentelor din timpul potopuluui şi fotografia corabiei in acest loc de către satelitul american).
    – Pe fotografia corabiei realizată de către satelitul american se află imprimată cifra 8 Această cifră corespunde cu numărul de 8 oameni salvati în timpul potopului cu această corabie (Vezi Geneza cap VII vers 13 pentru numărul oameniilor supravieţuitori ai potopului.) Pentru atestarea constatărilor noastre ,corabia lui Noe cu imprimarea pe aceasta in mai multe locuri a cifrei opt, vezi toate fotografiile aceste corabii transmisă de satelitul american , publicate de catre subsemnatul in lucrări cu numar de ISBN şi direct pe internet .
    – .Textul de pe Harta Dacia Antică cu numele cetatii sau templului Zq JcCic-Ajjeo-o în traducere :Aici Să fie lumina primară şi Legea Mea, se află in Biblie în Genesa cap I vers 3),
    – Savanţii recunosc că odata cu ivirea continentului Atlantida , Europa Centrală a fost acoperită cu ape iar uscatul care cobora din Muntii Apuseni se întindea , ca o fâşâie de pământ in lungul Crisului Alb. (Amintim pe învăţatul german A Wegener care a lansat teoria plutirii continentelor pe materia vîscoasă numită „ Sima „. Conform acestuia cu milioae de ani în urmă contnentele Americii se aflau lângă Africa şi Europa formand un singur continent.In realitate.ţărmurile Americii de sud se potrivesc exact cu Golful Guineea din Africa ,iar structura geologică de pe continentul Africa de apus,din golful Guineea este identică cu structura geologică din Ameria de Sud.Distanţa intre cele doua continente se prezenta ca un canal prin care apele Oceanului Atlantic de Sud treceau în Oceanul Atlantic de Nord. .Odată cu înalţarea insulei care se va numi Atlantida continentele Americii se deplasează catre apus unde se află în prezent..Apele Oceanului Atlatic invadează Marea Mediterană, iar ale acesteia trec peste strâmtoarea Bosfor şi invadează Europa Centrală .Europa Centrală devine un lac imens, o căldare înconjurată de Munţii Apuseni ,Carpaţi ,. Balcanici şi Alpi ,După alte milioane de ani apele din Europa Centrală se retrag Se afirmă o fâşâie de uscat care se intindea din Muntii Apuseni în lungul Crişului Alb aproximtiv pană în Ungaria de astazi.Râurile Crişul Alb ,Mureş,Cigheri şi Canalul Morilor faţă de cursurile de astăzi aveau alte cursuri (Acele cursuri au fost modificate în urma sufundarii Muntilor Apuseni în timpul potopului de pe vremea lui Noe. Dovada concretă urmele raul Mureş cre se varsa in râul Tisa din directia oraşului Timisoara În prezent se varsă in Tisa din directia oraşului Arad)
    5 ) Zeul Poseidon,după apariţia continentului Atlantida, a trasat noi coordonate geografice pe Terra..Meridiaul zero trece undeva prin uscatul continentului Atlantida.In raport cu acest meridian Templu Sfant al Edenului ridicat pe fâşâea de uscat ce cobora din muntii Apuseni in lungul râului Crişul Alb, la actuala localitate Zărand din Judetul Arad,România, avea coordonatele geografie de aproximativ 45 grade longitudine estică şi 45 grade latitudine nordică (A se vedea Harta Dacia Antică ) Cordonatele acestei localităţi în prezent ca efect a trasării de noi coordonate geografice în urma potopului care a condus la disparitia continentului Atlantida şi scufundarea zonei de apus a Muntilor Zărandului.,cu schimbarea actualelele cursuri ale raurilor Mureş,Crişul Alb,Cigher şi Canalul Morilor este de 22-23 grade longitudine estică. Şi 45 grade latitudine nordică.
    6) Pe fâşâia de uscat in lungul Crişuli Alb,în spatiul de azi a localtaţii Zărand,Dumnezeu a ridicat cetatea numită Zq Jc Cic Ajjeo-o În traducere , după cum am spus Aici să fie Lumină primară şi Legea Mea,, (Numele apare in textul camuflat de pe harta Dacia Antică descoperită de catre August Treboniu Laureano Harta se află în biblioteca Bisericii Sfantul Nicolae Braşov .

    7) LA RĂSĂRITUL ACESTUI TEMPLU Dumnezeu a sădit Grădina Edenului unde a pus pe Adam şi pe Eva conform cap. II din Biblie.

    8)În spre apus-nord de cetatea Zq Jc Cic- Ajjeo-o,in spatiul actual al satului Cintei,la aproximativ 5-6 km de localitatea Zărand,Spiritul negativ superior a ridicat un castel cu mai multe etaje,un punct de obsevatie în cosmos, un grup de statui care-i preamarea puterea etc. Dovezi fotografiile satelitului american din aceasta zonă şi Ezechiel Cap XXVIII.
    9) După potopul care a distrus viata din timpul lui Noe, in acest spatiu,oamenii au clădit cetatea numită Ziridava (Vezi harta Dacia Antică )

    10)) Expertul Judiciar Teodor Ardelean utilizând cele peste 9o de limbi folosite de Google (internet ) plus câte 5 semnificatii pentru fiecare cuvant din limba repectivă, adecă din 450 de cuvinte pentru un cuvant scris pe piesele arheologice,a reuşit cu ajutorul personalului din serviciul Google , să descopere taina asunsă în cuvintele Bedelion şi PEATRA de ONIX (Vezi Facerea Cap. II vers 12 din Biblie ) Ambele cuvinte,bedelionul şi piatra de onix sunt denumiri date unor obiecte Din textele scrise şi imaginile imprimate pe piese rezultă:
    – BEDELIONUL transmite informaţii despre DUMEZEU ŞI ISUS CRISTOS, CREAŢIA UNIVERSULUI , Rebeliunea lui Lucifer, Atacarea Edenul Terestru şi Templul Sfînt al Edenului. de către spiritele negative , PROFEŢIA VENIRII LUI Isus Cristos in lume cu propovăduirea lui Dumnezeu, răstignirea .învierea şi înălţarea LUI la ceruri. Despre întruparea fiarei 666 , Despre dereglarea actualului Cosmos de către spiritele negative şi razboiul final dintre acestea care se va incheia cu victoria definitivă a lui Dumnezeu şi a lui Isus Cristos.În acest război Universul actual va fi distrus şi Dumnezeu împreună cu Isus Cristos vor construi un alt Univers
    Bedelionul conţine şi Profeţiea PRONUNŢATĂ DE CĂTRE Dumnezeu pentru spirtele rasculate împotriva Sa
    Informaţiile din Bedelion sunt prezentate lumii sub formă sintetizată în lucrarea numită Biblie.
    11)Astfel,ajungem la informaţia păstrată secret până astazi: Bedelionul este Piesa Arheologică, numită Scriptu lu Ra descoperita de catre subsemnatul şi predata cu proces verbal Muzeului Judetean Arad
    Petrele de onix contin informaţii despre acţiunea spiritelor negative împotriva omului şi a altor fiinţe create de catre Dumnezeu.
    Bedelionul ,sau Scriptu lu Ra şi Pietrele de onix descoperite in apele raului Crişul Alb din hotarul comunei Zarand Judetul Arad,România, sunt confecţionate printre alte elemente chimice şi din componentele „ aurului bun” Daca ,acest aur sau componente sale precum şi restul elementelor din care sunt confectionate Piesa Arheologică Sriptu lu Ra repectiv Bedelionul şi pietrele de onix se află pe Terra sau au fost aduse din Cosmos ,AZI, DUPĂ DESCOPERIREA faptului că Scriptu lu Ra în realitate este BEDELIONUL nu NE PUTEM PRONUNŢA ! Mai mult decat atat ! Constatandu-se ca bedelionul contine profetii pronunţate de catre Dumnezeu şi vocea lui Isus Cristos nu avem posibiltate să stabilim nici procesul imprimarii în acestea a profetiilor ca text scris, imagini-picturi, sunete,voci, melodia simfoniei a IX Scherzo, sunetele bătăii piroanele in membrele lui Isus Cristos , patrunderea acestora in lemnul uscat al crucii ,vocia spiritelor etc. Personal,consider că. toate acestea apartin CREAŢIEI săvârşite in Raiul Ceresc.AU FOST ADUSE PE TERRA
    12)În traducerea cuvantului Be din Bedelion expertul judiciar Teodor Ardelean a descoperit:cităm :
    „DOUĂ (Traducere cu Limba Gujarati ); jurăminte ( Traducere cu Limba .Albaneză ) mari (Tarducere cu Limba . Malgaşă ) pe ( Traducere cu Limba .Maghiară) GOLF ( Traducere cu Limba Bengali )au fost . ( Traducere cu Limba . Bulgară ). Se află prin ( traducere cu limba Engleză ) căutare .( Traducere cu Limba Urdu ). RUGAŢI.VĂ ! ( Traducere cu Limba Suedeză ) !..
    …..În sinteză :două jurăminte mari, pe GOLF, au fost. făcute .Se află prin căutare. Rugaţi-vă
    !……….Descoperirea face parte din tainele Univerului ascunse până la sosiirea timpului
    prestabilit cunoaşterii de către oameni..
    Cuvântul „RUGAŢI-VĂ „ după subsemnatul, se referă la gravitatea unui anumit eveniment cu data REALIZĂRII necunoscută, dar realizabil de om. împreună cu spiritele negative. din Univers.
    13)Satelitul american ,din această zonă, transmite fotografii de pe teatrul de luptă dintre spiritele pozitive şi spiitele negative,despre scufundarea zonei de apus a Daciei cu existenţa Tempului acoperit cu cenuşa vulcanică..
    14) Autorul Petroglifelor descoperite în Asia , articol publicat de subsemnatul pe internet CU TITLUL „ 9 rânduri din Petroglife” spune: DUPĂ anul 2000 voi vizita TERRA ..ACOLO , unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN , RETRAS DE LA VEDEREA LUMII „
    Toate cercetările cu privire la realitatea acestor informatii, care se sustin reciproc , dau ca sigur : Templul lui Marte este Templul Sfant al Edenului. din hotarulul localităţii Zărand.judeţul Arad,România ,continentul EuropaNumele de Martie din lucrările lui Vergilius este eronat.
    Autorul pietroglifelor din Asia nu este PĂMÂNTEAN ! Este un EXTRATERESTRU POZITIV DIN COSMOS.
    Dovezi: In vara anului 2003 , DECI, după anul 2000 , împreună cu doi prieteni, am mers de la Arad la râul Crişul Alb în hotarul comunei Zărand . SCOPUL : ridicarea unor cărămizii din cetatea Zarandului .
    Pe limba de pământ ce ieşia de sub ţărmul RÂULUI Crişul Alb ,similară unei peninsule , am aflat mai multe piesele arheologice , intre care se afla şi Scriptu Lu Ra sau ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI. GREUTATEA acestei PIESEI este de APROXIMATIV 200-300 DE GRAME
    OBSERVAŢI : a) numele dat PIESEI „ SCRIPTURA „ e format din trei cuvinte :
    – cuvantul unu: Script
    – cuvantul doi lu ( de la a lui)) şi
    – cuvantul trei) RA:.
    Deci, originalul acestui ÎNSCRIS este redactat şi scris de către Dumnezeu numit in vechime RA
    Ne întebam : De cât timp şi cum au ajuns, acolo , în Apele râului Crişul Alb aceste piese arheologice ? Primăvara, apele ACESTUI râu ating înălţimea de 15-20 metrii . APA nu permite staţionarea în acest loc a Pieselor Arheologice Moleculele apei le rostogolea şi transporta în fluviul Tisa..
    ASTĂZI , după aflarea Pietroglifelor din Asia, în care autorul spune că va vizita Pămantul după anul 2000,cu precizarea : „ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”, NE AFLĂM ÎN SITUAŢIA să presupunem :PIESELE ARHEOLOGICE AU FOST ADUSE ŞI împrăştiate acolo , pe „ PENINSULĂ „ de CĂTRE AUTORUL Petroglifelor . Această acţiune s- a produs cu cel mult o zi sau două zile înaintea deplasării subsemntului pe Crişul Alb .

    II) OZN uri care urmareau piesele arheologice aduse de la râul Crişul Alb la Arad.
    1)După aducerea pieselor la Arad zi şi noapte le studiam cu lupa pentru a depista imaginile imprimate pe acestea..La câteva zile, de la aducerea lor la Arad, , pe la orele 11-12 ,noaptea,obosit, am, ieşit pe balconul blocului unde locuiam. Ridic privirea catre cer. Un grup de 7 sau 9 lumini,în formaţiune de cerc, se deplasau pe aceiaşi circomferinţa una după alta Cercul complet se deplasa din bulevard în lungul blocului vecin pînă la capătul acestuia. Apoi , deplasarea se relua din nou fără absolut nici un zgomot pe acelaşi traseu. Direcţia luminilor viza blocul subsemnatului Soţia dormea. Am trezit-o. A văzut formaţiunea şi s-a speriat . Cerea şi insista să intru urgent în cameră.
    2) Fenomenul a durat toată noaptea. Am descris fonomenul in lucrările publicate.
    3) Am considerat şi consider că luminile era emise de aparate de genul OZN- conduse de fiinţe conştiente.Urmareau şi notau comportamentul posibil faţă de aceste piese a subsemnatului,a sotiei şi a oamenilor care locuiesc in aceste blocuri
    III) SIMFONIA A IX-A (SCHERZO)
    1) Melodia simfonii este cunosută de către oameni… A fost auzită în spaţiu de Beethoven Acesta a redat-o în lucrările sale fara să i cunoască textul.
    2) În timpul cînd subsemnatul studiam imaginile de pe piesa arheologică Scriptu lu Ra computerul a prezentat o fotografie cu Isus Cristos răstignit Deasupra fotografiei se află un dreptunghi cu semne în culorile spectrului solar.
    (Ulterior am stabilit : aceste semne sunt note muzicale care redau melodia simfoniei a IX lea Scherzo ) Fotografia se află publicată la pagina 84 în volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic,Istoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional Autor Dr HC Ardelean Teodor Editura Spectrum SRL Arad
    ,
    3) În acel timp, separat de această fotografie cu Isus Cristos răstignit ,computerul prezinta o BANDA DE SEMNE similare notelor muzicale ,relatată mai sus , pe baza carora se transmite melodia Simfoniei a IX lea Scherzo de Beethoven(Banda de episoade este publicată in volumul mentionat la pagina 87).Pe această BANDĂ ,alături de semnele notelor MUZICALE , computerul prezintă fotografia lui Isus Cristos răstignit aşa cum apare pe fotografia amintita,publicată la pagina 84 )
    4) Rezultă: melodia Simfoniei a IX –lea Scherzo se află transpusă în semnele notelor muzicale a benzii având alaturi fotografia cu Isus Cristos răstignit .
    (Precizăm:descoperirea acestor taine s-a realizat de către marii specialişti din cadrul INTERNETULUI. Contribuţia subsemnatului,la aceste descoperiri,se află în descoperirea piesei arheologice in apele Crişului Alb,aducerea la Arad, incercarea de valorificare impotriva opozantilor de toate soiurile ,specialişti în materie ,a lipsei fondurilor şi a relaţiilor necesae în atfel de cazuri .Am lucrat aproape permanent ,de unul singur încercând să descopăr informaţiile transmise de Piesele Arheologice . Ajutorul primit din partea specialiştilor din cadrul internetului , a căror nume nu-l cunosc, a fost decisiv :În anii aceea,când mă zbăteam să descifrez informaţiile imprimate pe piesele arheologice ,pe ecranul computerului s-a ivit de mai multe ori un mesaj . care se referea la depistarea de cineva a unor informaţii deosebite .Îmi cereau acordul pentru a continua investigaţiile. Am răspuns ,de fiecare dată Da ! De acord !Eram şi sunt convins că mesajul provenea de la specialiştii internetului .Fără ajutorul ACESTOR OAMENI ,descoperirile subsemnatului de natura tainelor şi a ştiinţei , scrise in lucrările publicate nu erau cunoscute de oamenire.!
    III) LOCUL UNDE AM DESCOPERIT ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI , BEDELIONUL şi PIETRELE DE ONIX
    1)Într-o dimineaţă cînd nu eram nici treaz şi nici nu dormeam aud o voce PRIVEŞTE –N NOAPTE PESTE VEACURI; ŞI ARATĂ,LOCUL UNDE M-AI GĂSIT ! Vocea se repeta de două sau trei ori.Sar din pat şi caut un creon şi o coală de hartie să notez.Între timp, adormit, am uita mesajul..Supărat pe mine însu-mi m-am urcat in pat ,Îmi spuneam: poate a fost o iluzie. Am aţipit.. Din nou, vocea şi cuvintele relatate mai sus. Am sarit din pat şi le am notat. Se află publicate în anul 2009 ca Moto în volumul Mesaje din Eden. ISBN 978-973-0-06406-3- În realitate,piesele cu Isus Cristos s-au descoperit in apele râului Crisul Alb Satelitul american transmite o fotografie din interiorul Templului.In această fotografie se observă conturul piesei arheologice Scriptu lu Ra sau Bedelionul
    2) Imaginea lui Isus Cristos pe piesa arheologică ,descoperită în apele râului Crişul Alb din hotarul locaităţii Zărand .publicată la pagina 84 fig.18,aratată mai sus , este atat de schimonosită încât te îngrozeşti privind la Ea. Această constatare se regăseşte în Isaia Cap.53 vers 3-5 „ Dispreţuit şi părăsit de oameni,om al durerii şi obişnuit cu sufeinţa,era aşa de dispreţuit că îţi întorceai faţa de la El ,şi noi nu l-am băgat în seamă.Totuşi,El suferinţele noastre le A purtat,şi durerile noastre le a luat asupra Lui,şi noi am crezut că este pedepsit,lovit de Dumneze şi smerit..Dar ,El era străpuns pentru păcatele noastre,zdrobit pentru fărădelegile noastre.Pedepsele,care ne dă pacea,a căzut peste El,şi prin rănileLui suntem tămăduiţi „(vezi şi cap. 53 vers 7-9)
    „Astfel ,cele două documente,piesa arheologică publicată in volumul nostru la pagina 84 fig.18 şi textul din Isaia cap.53 dovedesc că Isus Cristos a FOST PROFEŢIT CU MII DE ANI înaintea venirii Sale pe Terra. .Ambele lucrări se confirmă reciproc.
    3)In această idee , vă rog, procuraţi discul cu melodia Simfoniei a IX-lea Scherzo de Beethoven . şi ascultaţi simfonia ! În pas cu desfaşurarea evenimentelor din activitatea lui Iisus Cristos, pe Terra ca profeţie scrisă pe piesa arheologică descoperită la Zărand,Judetul Arad,România, Europa, şi totodată ca realizare a profeţiei , scrisă în NOUL TESTAMENT ,veţi constata :
    -Melodia .începe cu activitatea liniştită a lui Isus Cristos,: propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu.
    -Treptat se transmit sunete tot mai agrsive în raport cu declaraţiile martorilor, cu schimbul de cuvinte intre martori şi procurorul care ancheta activitatea lui Iisus Cristos ; cu încercarea procurorului să smulgă din martori declaraţii pentru fapte inexistente care să conducă la condamnare cu moartea a lui Isus Cristos .(Aceasta activitate este scrisă pe Piesa Aheologică Scriptu lu Ra )
    -Atmosfera de groază creşte succesiv cu arestarea, judecarea ,condamnarea la moarte ,schingiuirea şi răstignirea, însoţite de bocete şi ţipetele mulţimii Raaaa,Riiiiiţu, Ri., Ys….ys..,,Ry, R Ra ,Ysuusuu ns,yary rr care se transformă în vacarm. Aceste strigăte ale mulţimii in care se remarca numele de YSUUSUU sunt imprimate pe Piesa Arheologică Scriptu lu Ra. .( A se vedea o parte din aceste strigăte scrise la pagina 67 anexa 16 randul ultim ,pentru „ Ysuusuu „din volumul Mesaje din Grădina Edeului autor Academician Dr Hc TI Ardelean şi Mast.Energ,Ing. C .Iuhas ISBN 978-973-0-06406-03 Arad 2009 )
    -In paralel cu epuizarea evenimentelor şi pătrunderea în noapte se sting sunetele muzicale din care râmâne vocea unui singur instrument care se stinge uşor cum viaţa lui Iisus se stinge pe cruce. Corpul lui Isus Cristos este introdus în mormânt.Părăsit de lume ,şi zdrobit pentru păcatele omenirii !
    4) Cum şi de unde în râul Crişul Alb din hotarul comunei Zărand judetul Arad .România,Europa în anul 2003 s-a ivit piesa arheologică Scriptul lui Ra , sau Bedelionul cu Simfonia lui Beethoven , restul profeţiilor text,muzică ,fotografii in culori realizate cu elementul numit aur bun, voci şi sunete a bătăii piroanelor în membrele lui Isus Cristos,sunete produse de zgomotele desfaşurării pânzei ce înfăşura corpul lui Isus Cristos şi ieşirea Lui într-un minut din mormânt ?
    Am aflat o singură explicaţie Au FOST ADUSE şi lăsate acolo .! De cine ? De către Autorul Petroglifelor din Asia ! El spune : după anul 2000 voi veni pe Terra ACOLO unde se află UN LUCRU IMPORTANT ,MOMENTAN ,RETRAS DE LA VEDEREA LUMII”, ( Pe Terra Un LUCRU de importanţă echivalentă cu TEMPLU SFÂNT AL EDENULUI şi cu Bedelionul sau Piesa Arheologică Scriptu lu RA din interiorul acestuia NU SE AFLĂ ! In acest caz Extratrestru pozitiv nu avea unde se deplasa pe TERRA pentru a vizita starea unui lucru de importanţă cosmică mai mare sau asemanatoare cu Templul Sfant al Edeului de la Zărand !!!
    CONCLUZIA NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS ! Dar,mai mult decât atât : Suntem supraveghiţi şi vizitaţi la date precis stabilite de către extraterestrii pozitivi ! Aceste vizite se înmulţesc odată cu intrarea Planetei Terra în noua ORĂ ASTRALĂ , care ,conform calculelor lui Nostradamus ,a inceput în anul 1923.

    În loc de încheiere , transmitem de aici,din Arad, loc binecuvântat de către Dumnezeu,
    SUCCES DEPLIN CONFERINTEI INTERNAŢIONALE A FEDERAŢIEI ACADEMICE A OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ „ F A O S „ CU sediul în ORAŞUL DE CULTURĂ IAŞI .ROMANIA !
    A VORBIT Expertul Judiciar Teodor Ardelean, specialist în studiul documentelor şi fenomenelor. ,Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România.

    Transmiteti acest articol mai departe
    Arad
    Expert Judiciar Teodor Ardelean
    Specialist în studiul documentelor şi fenomenelor

    Comentariu de Teodor Ardelean | 25/06/2016 | Răspunde

  16. DECODIFICAREA FORMAŢIUNII SARRAAND
    Localizare şi semnificaţii
    DESCOPERIRI DIN DOMENIUL FANTEZIEI
    .
    CAPITOLUL I LOCALITATEA ZĂRAND CU NUMELE DE SARRAAND
    . 1)Numele localităţii Zărand judetul Arad din ţara România,continentul Europa în lucrările de istorie din decursul veacurilor era :
    -Zărand după venirea armatei române în ultimul război mondial (1914-1918) ,
    -Zarand după venirea maghiarilor ( secolul VIII-IX din era noastră),
    – Deu Sara la venira romanilor în Dacia (finele mileiului I înaintea erei creştine)
    -Ţărănimea română din ţara Zărandului din România pronunţă numele ZĂRAND în SARRAAND.
    .Numele Sarraand s-a transmis in cadrul populaţiei dace şi mai tarziu române din generaţie în generaţie până in zilele noastre.
    2)Cuvântul Sarraand are vreo semnificaţie ? Care este aceasta ? Ne am întrebat şi s-au întrebat mulţi cercetatători..Pentru a răspunde la aceste întrebări,
    Expertul Judiciar Teodor Ardelean a urmarit textul scris în Limba Edenului .A constatat : în formaţiunea numită cuvânt ,fiecare cuvânt este reprezentat printr-o literă sau o silabă.. Exemplu: cuvantul SARRAAND este format din silabele Sar, ra ,and .Fiecare silabă exprimă un cuvant sau mai multe cuvinte..Această formă de prezentare a cuvintelor s-a descoperit în:
    a)piesa arheologică Scriptu lu Ra, numită Bedelion ( vezi Biblie,Facerea Cap. II vers 12 ) .Piesa este predată cu proces verbal conducerii Muzeului din Arad .Procesul verbal este semnat în calitate de predător de către Cercetător Teodor Ardelean,Energetic Inginer Iuhas Cristian, Şeful Laboratorului de Criminalistică din cadrul Politiei Arad,domnul Comisar Şef Moldoveanu Ştefan .şi , în calitate de primitor ,reprezentantul Muzeului din Arad
    b) Scrisoarea venită din Raiului Cerului – transmisia cosmică din noaptea de 6 iulie 2011 . Se află asupra Expertului Judiciar Teodor Ardelean şi asupra studioului www Baricada. ro din Arad , proprietar domnul director Ghilea Sorin
    c) Pietroglifele din China şi Australia
    CAPITOLUL II PROCESUL DECODIFICARII CUVÂNTULUI SARRAAND.
    1)Expertul Judiciar Teodor Ardelean insipirîndu-se din textul scris pe piesele relatate la Capitolul I ,a descompus cuvantul SARRAAND în trei silabe : Sar, ra şi and . A considerat, fiecare silabă conţine o informatie,ca efect a plecării oamenilor şi cuvintelor dintr-un singur loc numit în Biblie Turnul Babel ( Facerea Capitolul XI verset 1-9 )
    2) Silabele SAR,,RA şi AND au fost traduse în 12 limbi ::Engleză, Gruzină,Hindi,Hausa, Indoneză, ,Igbo, Rusă, Franceză,Turcă, Ebraică,Idiş şi în limba ţărănimii române din Ţara Zărandului, judeţul Arad,România Computerul,pentru fiecare cuvânt ,REZULTAT DIN TRADUCERE , a prezentat semnificaţia acestuia în LIMBA ROMÂNĂ.
    3)Silabele au fost afişate pe ecranul computerului,pentru a fi traduse,în ordinea următoare: Sar, and , ra ,.
    4)Computerul la subsolul traducerilor în limba engleză transmite pentru cuvântul Ra urmatoarele explicaţii.
    În limba engleză:SUBSTANTIV . The sun god, the supreme Egyptian deity, worshiped as the creator of all life and typically with a falcon’s head bearing the solar disc. From earliest times he was associated with the pharaoh.
    Iată traducerea: Substantiv : zeul soarelui, zeitatea egiptean suprem, venerat ca creator al tuturor formelor de viață și de obicei, cu capul unui şoim purtând discul solar. Din cele mai vechi timpuri el a fost asociat cu faraon.
    Piesele arheologice descoperite în aple râului Crişul Alb din hotarul localităţii Zărand judeţul Arad,România,continentul Europa prezintă substantivul RA în calitate de Dumnezeu,creatorul Universului..Ra este numele lui Dumnezeu în vechime.

    CAP. III ) REZULTATUL DECODIFICĂRI
    1)În Limba Engleză:
    -Cuvantul Sar : tradus în : sar,salt,,a sări,,sari(Exemple: Eu Avrram sar ,fac un salt peste un anumit eveniment…Omisiunea înseamnă a sări ( a trece peste acel eveniment )..Cuvântul sari ! este verb imperativ ( treci ,sau ocoleşte, nu pomeni despre ….. )Se adresează persoanei care este obligată să excute decizia luată.Evenimentul este păstrat şi cunoscut numai de către două persoane .În speţă de către Avraam şi soţia acestuia numită Sarah. Îi cere, să nu spună lui Abimelec că este soţia sa., ci sora sa ( vezi desfaşurarea evenimentelor în Facerea Capitolul XX )
    – Cuvantul and tradus în : „ şi „
    -Cuvântul ra tradus în : ra ,domnişoară , anchetă , r , raţional..Cuvântul domnişoară se referă la Sarah Este prezentată de Avraam lui Abimelec . În aceata situaţie, adevărul cere Anchetă raţională .Aceasta se efectuiază de către „r”. Litera „ r” reprezintă numele lui Hristos. ( numele este atestat în scris pe piesele arheologice amintite).
    .Dumnezeu şi Isus Hristos sunt prezenţi la discuţie, dar nu sunt văzuţi de catre Avraam,.Sarah şi Abimelec. Dumnezeu ,în vis, descopere lui Abimelec adevărul (Vezi Facerea Cap XX )

    2)În Limba Hausa
    -Cuvântul Sar tradus în : Sar
    -Cuvântul and tradus în ::şi,şi,şi
    -Cuvântul ra tradus în : ra şi târziu.Conform textului din Facere cap. XX Avraam a recunoscut „ târziu,,urmare intevenţiei lui Dumnezeu ,că Sarah nu îi este soră ci soţie. Recunoaşterea vine după intervenţia lui ra (Isus Hristos Dovada litera r cu semn minuscul.)
    .
    3) În Limba Gruzină
    – Cuvântul Sar tradus în : Sar. El a permis Sar-, lui Saar…..,Sar.În aceasta limbă se precizează că El (Avraam )a permis Sar-ei,lui Sar ,Sar…,ocoleşte adevarul…( Nu spune că eşti soţia lui Avraam).
    – Cuvântul and tradus în : şi,şi,şi
    – Cuvântul ra tradus în ::ra, Kay ( cuvântul Kay nu este cunoscut)

    4)În Limba Hindi :
    – Cuvântul Sar este tradus în: SAR,SAR cap,SAR,SAR ( Cuvintele SAR se referă la convorbirea dintre Avrram şi Sarah conform texului din Facerea Cap. XX ( este exemplifcat mai sus pentru Limba Engleză ,Hausa şi Gruzină) Cuvântul CAP transmite informaţia că Avraam era capul sau şeful familiei ori a tribului iar Sarah avea obligaţia să se supună dispoziţiilor date de către acesta.
    -Cuvântul and tradus în : şi,şi,şi,şi… Cuvintele pentru care este introdusă conjuncţia „şi” nu se arată. (Vezi pentru documentare Facere Capitolul XX).
    -Cuvântul ra tradus în :Ra,Ra,Ra,Ra,Ra Cu înţeles de Ra ( Dumnezeu) este relatat de mai multe ori în funcţie de desfăşurarea convorbirii dintre Avraam,Sarah şi Abilemec .

    5)Limba Igbo:
    -Cuvântul Sar tradus în :SAR SAR,SAR suplimentar,SAR,SAR. Nu este urmat de alte cuvinte.” Sar suplimentar”, se refera la revenirea lui Abimelec la Avrram solicitandu-i explicaţi pentru ducerea în eroare cu privire la situaţia lui Sarah,în sensul că aceasta era soţia lui Avraam
    -Cuvântul and în traducere : şi este relatat de patru ori.
    -Cuvântul ra este tradus : „RA,RA şi Sisera ra.” Prin Ra înţelem Dumnezeu ,iar prin „Sisera ra „ spiritul negativ superior care în alte lucrări se prezintă ca dumnezeu. Dece, computerul îl prezintă în acest text şi fără explicaţii ? Răspunsul îl aflăm în textul Bibliei. .Spiritul superior ,in general, nu este relatat. (Pentru pesoanele interesate de aceasta omisiune din Biblie şi din textul computerului recomandăm să studieze Volumul Creaţionism Ştiinţific- Arheologic Istoria Nefalsificată a Omenirii Manual Internaţional pagina 91 „ Structura Spirit. Îndemnuri şi Motivaţii.Autor Expert Judiciar Teodor Ardelean specialit în sudiul documentelor şi fenomenelor,Editura Spectrum SRL Arad ISBN 978-973-0-15486-3.Anul 2013)

    6 ) Limba Indoneziană
    – Cuvântul Sar tradus în : SAR,SAR ,SAR .( conţinutul cuvintelor SAR este relatat mai sus )
    -Cuvântul and tradus în : şi,şi…
    -Cuvântul ra tradus în :ra

    7 )Limba Franceză:
    -Cuvantul Sar: tradus în : SAR,SAR,SAR,SAR ,Cezar,SAR (Cuvântul SAR şi cuvantul salt se referă la ocolirea expunerii adevărului.) Cezar era titlul purtat de către împăraţii Romei..Avraam şi Abimelec deţineau în realitate titlul de împărat în cadrul triburilor din care făceau parte..Ca atare, titlul de Cezar este titlul acestor persoane.
    – Cuvântul and este tradus în: şi….
    -Conjunctia „ şi „este prezentată de 4 ori in cadrul acestor convorbiri.
    -Cuvântul ra este tradus în : ra, CR,AR,PR unde Cr = Cristos, Ar=Ra inversat ..PR nu este cunoscut

    8)Limba Rusă::
    – Cuvântul Sar este tradus în : Sar Sar,Sari, Sarah..Semnificaţia cuvintelor Sar şi Sari este redată mai sus. SARAH este numele lui Sarah descris în Facerea Capitolul XX.Deci,Limba Rusă explică taina cuvintelor Sar…,Sari…. Relatând numele de Sarah. constatăm că toate cuvintele din limbile utilizate in traducerea silabelor Sar,and ,ra aparţin textului din Biblie.partea întâi numită Facerea,Capitolul . XX .
    -Cuvântul and este tradus şi prezentat in limba rusa de două ori
    -Cuvântul ra: tradus în : ra,R,RA,RA

    9)Limba Turcă
    – Cuvântul Sar este tradus în neghină .Ascunde un adevar..Sarah nu era sora , ci soţiea lui Avraam
    – Cuvântul and tradus în : şi cu …( nu se arată cuvintele următoare conjuncţiei cu )
    -Cuvântul ra ; tradus în :ra

    10) In Limba Ebraică
    – Cuvântul Sar tradus în : Sar, ministru, Sar,SAR, SAR( titlul de ministru se referă la activitatea lui Sarah,care se preocupa şi de treburile tribului din care făcea parte împreună cu soţul ei Avraam)
    -Cuvantul and tradus în : şi.
    -Cuvântul ra a fost tradus în : ra,Ra,Ra, şi RADIAŢII . .
    La CE SE REFERĂ cuvântul radiaţii ?Fiind aşezat în continuarea cuvântului Ra,avem indiciu: corpul lui Isus Hristos emana radiaţii.!. Pe de altă parte,PIESA ARHEOLOGICĂ Scriptu lu Ra conţine picturi cu Isus Hristos.În aceste picturi se află imagini în care ,urmare piroanelor ce I-au străpuns membrele şi a suliţii ce I-au străpuns corpul se scurge sânge de culoare roşie Pagina ,in jurul fotografiei este plină de semne care ies din corpul lui Isus Hristos.Consider, semnele sunt urmele RADIAŢIILOR care însoţeau moleculele de sânge..În plus,fotografia cu Isus Hristos ,ducându-Şi crucea , conţine deasupra capului,în exteriorul imagini,un dreptunghi cu semnele notelor muzicale pentru Simfonia a IX Scherzo a lui Beethoven. Dreptunghiul nu se observă cu ochiul liber şi nici nu este ataşat de imaginea lui Isus Hristos. Deci, sunt unde emanate de pictura lui Isus Hristos. Notele SUNT SCRISE ÎN CULORILE SPECTRULUI SOLAR ..
    Semnele de culoare roşie pe giulgiu care a împresurat corpul lui Isus Hristos , AR FI POSIBIL să nu fie urmele sângenului scurs din răni ci radiaţiile care însoţiau moleculele de sânge .Componetele sângelui ,ca substanţe chimice ,s-au evaporat,au dispărut,dar elementele radiaţiilor au rămas pe gilugiu aşa cum au rămas pe piesa arheologică notele muzicale şi imaginile cu sângele ce curgea din rănile Sale.(. Giulgiu,după informaţiile subsemnatului , se află la Vatican sau la Torino ). ÎN RAPORT CU ACESTE DESCOPERIRI ,Expertul Judiciar Teodor Ardelean CERE EXAMINAREA URGENTĂ A URMELOR , DE PE GIULGIU PRESUPUS A FI ÎMPRESURAT CORPUL LUI ISUS. Confirmarea ipotezei ar fi O NOUĂ DOVADĂ a realităţii lui ISUS HRISTOS şi a DUMNEZEIRII SALE….
    11) Limba Idiş
    Cuvântul Sar tradus în: sar , Sar, demnitar.(Cuvântul demnitar este echivalentul cuvântului ministru S-a folosit pentru Sarah când a fost prezentată lui Abimelec)
    -Cuvântul and tradus în : şi
    -Cuvântul ra tradus în: ra,ra şi brut.Prin brut înţelegem că sub numele de Ra acţionează Ra ,Ri şi Duhul Sfânt.(Dumnezeu ,Isus Hristos şi Duhul Sfânt )
    .
    CAP IV .CONCLUZII
    1) Avraam avea titlul de Cezar,împărat.. A prezentat lui Abimelec pe Sarah în calitate de soră , ministru ,demnitar , functie de conducere in cadrul tribului şi nu în calitate de soţie cum era în realitate.
    2) Întâlnirea şi vorbirea dintre Avrram, Sarah şi Abimelec cu intervenţia Divintăţii pentru a salva de la păcat pe Avrram şi pe Sarah ,OARE, au legătură cu numele de Sarraand format din cuvintele codificate şi asociate ? Momentan , totul este mister. Subliniem ,doar, atât:: numele cetatii Sarraand compus din 3 cuvinte asociate (Sar,Ra,and )în gândirea omului care a botezat cetatea cu acest nume nu s-a ivit întâmplător ! Numele Sarraand dat localităţii. conţine codificat un adevar consemnat în Facerea Capitolul. XX Dumnezeu a intevenit direct pentru a salva de la prăbuşire în pacat pe Avraam şi pe Sarah.!
    3) În spatiu Kel-epţelului udat de către râurile Hide-kel (Crişul Alb) şi Eufrat ( râul Cigherri) se afla până în secolul XIX o BISERICUŢÂ din lemn de tei CE VENEA DE PESTE VEACURI.(Vezi Cronica Rohonczi în Biblioteca Academiei de Ştiinţă a Ungariei în lucrările doamnei Viorica M. Enăciuc.)Sub această bisericuţă se afla şi se află acoperit cu cenunşă vulcanică TEMPLUL SFANT AL EDENULUI. (.Bisericuţa a fost mutată şi reclădită pe locul actual al comunei Zărand de către preotul Olar Vasile, din familia lui Olărescu,verişor primar cu bunica Expertului Judiciar Teodor Ardelean )
    Numele de Sarraand să fie dat acestui loc prin intervenţia Dumnezeirii ca dovadă că Templul Sfant al Edenului va fi salvat de la prăbuşire în razboiul finl dintre spiritele pozitive şi spiritele negative conform înscrisului de pe Scriptu lu Ra,Petroglife ,Apocalipsa şi lucrările lui Nostradamus ? Întervenţia şi salvarea de la prăbuşire a lui Avraam şi Sarah să fie un act premergător intervenţei lui Dumnezeu şi a lui Isus Hristos pentru salvarea Templului Sfant al Edenului aflat in hotarul localitaţii cu numele de Sarraand ?Aceste dovezi nu se afla in posesia noastră. .În schimb , Templul Sfânt al Edenului va fi salvat de distrugere , la sfarşitul veacurilor,.prin intervenţia directă a lui Dumnezeu,Isus Hristos şi a Duhului Sfânt..Dovezi scrise ,de data aceasta , sunt piesele arheologice, Bedelionul, Pietroglifele, Apocalipsa. Lucrările de astrologie ale lui Nostradamus…….
    4) Între numele Sarraand dat localităţii din Judetul Arad România,continentul Europa amplasată la mii de km de Israel. şi informatiile din Biblie Facerea Capitolul XX există o legatură ascunsă . În ce constă această legătură ?
    a) Tainele din Ţara Saraandului sunt ascunse similar cu ascunderea relaţiilor dintre Avraam şi Sarah descrise în Capitolul XX din Facerea .
    b) Tainele din Ţara Sarraandului rămân ascunse până la timpul prestabilit de catre Dumnezeu .Desvăluirea acestora se va efectua ,din nou , de către Isus Hristos .
    c) La timpul prestabilit, Isus Hristos ,participant la creaţia Universului,va trimite informaţiile unui om,iar acesta le va prezenta omenirii .
    d)Informaţiile au fost trimise Expertului Judiciar Teodor Ardelean. . Se referă la locul unde a existat Edenul Terestru, Templul Sfânt al Edenului, creatia Universului,clădirea omului , atacul Templului Sfant al Edenului de către spiritele negative cu nimicirea vieţii de pe Terra prin potopul de pe vremea lui Noe ….Urmele şi informaţiile scrise sunt acoperite cu cenuşă vulcanică. (Vezi lucrările Expertului Judiciar Teodor Ardelean)
    Observăm , denumirea Sarrand ascunde realitaţi asemănătoare cu cele din viaţa lui Avrraam şi Sarah (vezi Biblie,Facerea Cap. XX )
    5)Conţinutul semantic a numelui Sarraand nu s-a ales la întâmplare dintre toate vorbele limbii dacilor şi a românilor .Nu este lipsit de semnificaţii .Aceste semnificaţii provoacă mintea cercetătorului la investigaţii..Numele lui Ra (Dumnezeu) din cuprinsul formaţiunii Sarraand transmite informaţii de importană colosală pentru cunoaşterea Universului şi a omului. Informaţiile sunt ascunse şi îndeamnă la cercetare .
    6)In traducerile efectuate cu cele 12 limbi constatatăm că cele trei silabe Sar,Ra şi and sunt folosite diferit .Exemplu:Aceeaşi silabă ÎNTR-O limbă este amintită o singură data In alte limbi de 4 sau 5 ori. De ce ? E vorba de eroare ? Nu.!Mărimea numărului in care un cuvânt se regăseşte în expunerea acelui eveniment este determinată de modul în care informaţia poate fi redata într-o limbă sau in altă limbă ! 7) În Daniel Capitolul XII verset 4 este scris: Tu,însă Daniele,ţine ascunse aceste cuvinte şi pecetlueşte cartea PÂNĂ LA VREMEA SFÎRŞITULUI. Atunci MULŢI O VOR CITI şi cunoştinţa va creşte !.
    8) Cuvintele asociate în formaţiunea sau numele de Sarraand s-au decodificat de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean în vremurile noastre .Acestea se află publicate în diferite articole pe internet şi în lucrări publicate cu număr de ISBN Din acestea rezultă : SPAŢIUL CETATII SARRAANDULUI ESTE PUS SUB OCROTIREA Dumnezeirii ( Dumnezeu,Isus Hristos şi Duhul Sfânt )
    Distribuiţi acest articol în toate sferele omeneşti
    Arad la 2 octombrie 2016
    Expert Judiciar Teodor Ardelean

    Comentariu de Teodor Ardelean | 03/10/2016 | Răspunde

  17. MISTERE
    În Daniel Capitolul XII verset 4 este scris: Tu,însă Daniele,ţine ascunse aceste cuvinte şi pecetlueşte cartea PÂNĂ LA VREMEA SFÎRŞITULUI. Atunci MULŢI O VOR CITI şi cunoştinţa va creşte .
    DECODIFICAREA şi DESCOPERIREA
    În lucrările publicate de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean se DECODIFICĂ ŞI DESCOPERE o serie de taine. Din acestea mentionăm:
    -LOCUL UNDE A EXISTAT Edenul Terestru şi a fost clădit omul
    -Denumirea râurilor din Ţara Zărandului Crişul Alb, Cigherri, Canalul Morilor,
    -Denumirea râurilor care curg prin Eden : Pison, Hidekel,Eufrat,Ghihon
    -Denumirea spaţiului numit Kelepţel,prin care curg râurile Edenului în Ţara Zărandului,
    -Descoperirea şi decodificarea numelui dat cetatii Zc Jc Cic-Aj,Jeo ,
    -Descoperirea fazelor potopului terestru: a)scufundarea şi deplasarea munţilor şi a răurilor.b) acoperirea şi spălarea cu apă a pămantului.
    -Decodificarea şi realitatea cuvântului SÂCI (Un strat de cenuşă vulcanică care a acoperit Edenul Terestru)
    – Biblioteca Cerurilor acoperită cu un strat de cenuşă vulcanică .
    .-Descoperirea sub stratul de cernuşă vulcanică a corabiei lui Noe în momentul ieşirii din aceasta a celor 8 oameni şi a animalelor descrise in Biblie
    -Decodificarea numelui de Sarraand dat cetăţii Zărandului
    – DECODIFICAREA hotărării spiritelor negative din Ţara Havila prin care au decis atacarea Templuli Sfânt al Edenului Terestru.
    -Înformaţiile din Facerea Capitolul XX folosite ca text codificat în numele dat cetăţii Sarraandului.
    -Decodificarea denumirii „ Tajnic „ a râului Hidekel în fonetica ţăranimii române din comuna Zărand şi Seleuş Judetul Arad România,Europa.
    -Decodificarea golfului din Europa Centrală pe care se afla amplasat o parte din Edenul Terestru.
    -Decodificarea , calcularea şi amplasarii Edenului Terestru la 45 grade longitudine estică şi 45 grade latitudine nordică.
    -Decodificarea omului care va descoperii ştiinţa cerurilor vizitând planeta din calculele astronomice ale lui Nostradmus
    -Decodificarea informaţiilor din Isaia Capitoul 41.
    -Descoperirea sub stratul de cenuşă vulcanică a Templului Sfânt al Edenului
    -Decodificarea informaţiilor din Ieremia capitolul 50 verset 38 care se referă la râul codificat cu numele de Eufrat „unde s-a intalat o ţară de idoli încît au înebunit cu idolii lor.”
    -Descoperirea urmelor războiului nuclear dintre spiritele pozitive şi spiritele negative
    -Descoperirea , recepţionarea şi predarea Muzeului Judeţean Arad a BEDELIONULUI din fotografiile satelitului american realizate sub stratul de cenuşă vulcanică în Templul Sfânt al Edenului.
    -Decodificarea unor texte camuflate în Harta Dacia Antică,în Scriptu lu Ra , în Biblie ,.pe piesa arheologică Scriptu lu Ra numtă Bedelion , pe Petroglifele descoperite în China şi în Australia.
    -Decodificarea scrisorii din Raiul Cerurilor transmisă prin unde de natură cosmică in 6 iulie 2011 la studioul www baricada .ro Arad
    – Alte descoperiri şi decodificări publicate de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean în lucrările tipărite cu numar de ISBN , articole scrise în mass media şi pe internet.
    OARE ,aceste descoperiri şi decodificări fac parte din realităţile văzute şi descrise de către Nostradamus în lucrările sale de natură astronomică sau de către Daniel în Capitolul XII ? Nu ne pronunţăm ! Viitorul va da răspunsul perfect..
    Drept încheiere,reamintim textul din Daniel capitolul XII vers. 4 :”Tu,însă,DANIELE ,ŢINE ASCUNSE ACESTE CUVINTE ŞI PECETLUEŞTE CARTEA PÂNĂ LA VREMEA SFÂRŞITULUI.. Atunci mulţi o vor citi şi cunoştinţa va creşte „
    Distribuiţi acest articol în toată lumea.
    Arad 2 octombrie 2016
    Expert Judiciar Teodor Ardelean

    Comentariu de Teodor Ardelean | 20/10/2016 | Răspunde


Lasă un comentariu